Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Isten ments, nem akartalak én rábeszélni!!!!!
Az hogy valakinek bejön, még nem jelenti, hogy mindenkinek kötelező!!!!
Csak én "kecske" vagyok... :))
Kész az uborkasaláta is!!!
Küldhetem??? :)))
Értem én, de egyelőre nem veszek.
Egyelőre a gyümölcsválaszték gyakorlatilag az alma, elég gyakran banán és narancs vagy mandarin, az még ritkábban. Már az almát is kezdem unni. Mi lenne, ha a sárgarépát is kezdeném kilószámra cipelni? Mert az még hellyel-közzel rendszeresen kapható, a többi zöldségféle viszont nem. Salátaféle tavasszal a fejes saláta, talán egy héten át, és slussz.
Ha meg bebuszozom a "lidlibe", akkor simán elmegyek a zöldségek mellett, mert be kell osztanom a cipelési kapacitást- és amúgy sem járok oda rendszeresen. Kár lenne megszokni.
Lehet, akkor se foglalkoznék a dologgal, ha nagy választék lenne a helyi boltban, mert unnám folyton darálni, ezt nem tudom - csak azt, hogy egymagamért meg egy étkezési divathullám kedvéért nem veszek még egy gépet. Ha egészséges, akkor sem. 38 éven át dohányoztam, holott kezdettől tudtam, hogy nem egészséges- és akkor mi van? Az ember nem mindig hallgat a magas tudományokra.
Még hálóingben vagyok! :)
Tévézem, internetezem, diskurálok a családdal...
Jó ez a főzésmentes nap!!!
Rendben! Simán!
Van uborkám! :)
Mikor nyitod az ablakot????
most már téli cipő, lassan alvószokni.
elrettentő de a szomszéd öregnek csak lepottyant a lábujja a kádban,ma már nem nevetnék rajta.
de amilyen a magyar egészségügy?
Menj, és foglalkozz vele!! Csökkentsd a szénhidrátbevitelt, és olvass utána!!
A Milgamma az egyik legjobb idegvédő vitamin, nem véletlenül ajánlgatják a neurológusok.
Egy ilyen rozsdamentes acélból vagy miből készített tepsi, benne egy kiemelhető rács... valamikor, valakitől ajándékba kaptam, és be is raktam a szekrénybe, mert fogalmam sem volt, mire is lesz jó... Persze az enyém csak 1 db, ezek szerint az is nagyon elég!
Valahogy így néz ki, csak az enyémnek a füle a tepsi végén van és nem a rácson. Van egy öntöttvas lángelosztóm is, ha ezeket felpakolom a gázrózsára, és megpróbálok rajta grillezni.
Így ma kipróbálom 1 db-ka kolbászt, a hűtőben lapuló patisszont, répát, paprikát grillezni rajta!
És Anyagi adatlapján a grillezett sütőtök után még mindig csorog a nyálam...
Ha nem jön össze, marad a zsíros kenyér! :))
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)