Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Haladjunk a korral!
Sussunk Vanca sutoporral!
Nem régen még a fél éjszakát végig nevetted. Nem szabad öregséget kiáltani, mert aztán tényleg az leszel. 👴
Amíg a lelked fiatal, nem öregszel meg.
Egy csirkét, helyesebben tyúkot fogó gazda szobra látható a Nagycsarnok fősorán is.
Nem azt hivjak sokan "Csirkefogonak"????
(mar megbocsassatok, de unokaimat probalom tanitani a mi kifelyezeseinkre, mint tobbek kozott "csirkefogo"!:-)
:-DDD )
hol van már a régi hansi?
én már csak terpeszben fütyülök...
Jaj Pajtas, en mar ez elorehaladott technika vivmanyat vennem hasznalatba!
Vizi biciklizni fogok treningezni!
Ma cincog az eger! A hazamban lehetek! Az en gepemen.
Testgyakorlat mindig jol jon!
Egeszsegileg egyre jobban. a vernyomasom szaz huszon es harminc korul ingazik. Dolgozok a sulyomon, ez eddigi eredmeny 14.5 kilo veszteseg. Szeretnek eljutni oda, hogy ha az eros szel fuj , akkor egy teglat kelljen a zsebembe csusztatni, hogy el ne fujjon...
:-DDD
rövidebb távokhoz nem is használom az autót...
pl. ha zuhanyozni megyek.
ugye, nem felejtetted el, hogy Neked úsznod is kell??
adok két hét előnyt, OK?
én addig eleszegetem a "Sunny side up"-ot, nagyon szeretem..
Oda se neki, én gyalogosan is elmentem 1000x mellette, de a csirkét sosem vettem észre, mindig, csak a kutyát figyeltem.
Tessék letenni a kocsit rövidebb távokhoz, hidd el eleinte fáj, de később elmúlik a fájdalom. A kocsinak sem jó, ha sokáig áll, képzeld el neked mennyit árt a kényelem.
Nem rossz ötlet, csak az a baj, hogy kicsit távol vagytok egymástól. Egy nagy víz van köztetek. Egyikőtöknek át kellene repülni fölötte.
Különben hogy vagy, Dodi?
hansi nem egy gyalogos ember,.,.,.
hansi fájós lábú vénember..
autóból meg nehéz ilyeneket felfedezni...
de hálás vagyok már megint...))
Pedig eléggé ismert helyen van, a József körúton. Biztosan elmentél már mellette. Itt részletesebben is megnézheted, és olvashatsz róla:
csoda pucér képek rólam is készültek....
igaz, pár hónapos lehettem...))
neked gondjaid vannak a fantáziáddal...))
fekete fehér képeken pompázom, de én abból a fehér vagyok..))
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)