Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:) (beszélgetés)
Szerintem egyél annyit amennyit szeretnél csak tornázz.Vészeld át ezt a pár napot,addigra a Húsvét is lemegy és Te is összeszeded magad.
Utána pedig újult erővel folytathatod.
Senki nem fog megkövezni ha 3-4 napig nem 1000kcal eszel,hanem 2000... :o)
Na,sikerülni fog;)
Szerencsés vagy.:)
Én nagyon jól bírom eddig.Bár ez még csak a második nap,deee... megy,mert menni kell.:)Mérleget meg nem találok,komolyan már kezd bosszantani.
Sziaa!
Túl nagy a csábítás ?:) Vagy valami más baj van?:S
Ne aggódj én már kötözött sonkával álmodtam.:D
Most reggelire ettem egy melegszendvicset+tejet itta,de úgy tele vagyok mintha végig ettem volna egy 3 fogásos ebédet.:D:S
Ügyi vagy:)
Meg-meg....."fájdalmas" volt.:D
Nem mentünk sehova...Majd máskor.
Czanik Balázs capoeira 2, de ma az erősítés kimaradt, mert nem bírtam, így 40 perc lett. Sajnos itthon nem nagyon tudom megoldani a kocogást:(
Neked megvolt a bicajozás meg lépcsőzés? Nem mész buliba?
Szio!
én vagyok. most végeztem tornával:)
hali!
Van itt valaki?
Sziasztok!:)
Nekem még a torna hátra van,de már felkészültem.:D
Bicajozok meg lépcsőzök (ma már tényleg):)
Este lehet buli lesz,szóval a vacsit ki is hagyom.Nem ettem ma halálra magam.
3db puffasztott rizs
csirkemell+tészta:P:D De minimális mennyiség.:)
Az jöhet!:))) Este guglizok!
Na, megcsináltam a 8/12-es szobakerózást! Jó: normál mértékben emeli a pulzust, kiizzadtam, de nem folyt rólam patakokban a víz-én bemelegítésnek fogom használni, szerintem annak tökéletes! A hátránya az, hogy stopperrel a kezemben tekertem, figyelni kell az időt. Persze, közben eszembe jutott, hogy zeneszerkesztő progival lehet 8/12-es zenét szerkeszteni: 8 mp gyors-12 normál:)))
De így kicsit uncsi volt. (Tegnapelőtt utcán, rendes keróval tekertem így, villámgyorsan hazaértem:)))