Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:) (beszélgetés)
ááá ne is mondd....két barátnőm is felkelt már 1-1szer, velük bírom a tempót, de a lakótársammal voltam ma reggel, ő nagyon jó kondiban van, sport egyetemen.háááát majd megszakadtam mellette...de kitartás, hallgass zenét, ha egyedül megek én is azt szoktam
egyedül, pici vagyok, rövidek a lábaim, úgyhogy más tempójában nehéz lenne:D
max a kutyum kapcsolódik be:)
de jóóó....meglátod jó lesz, én se mondom, hogy szeretem, de kezdem megszeretni. Egyedül fogsz vagy valakivel,?
én nem mindig tartom szerencsének..főleg ha ruhát akarok venni :S de már kezdek kibékülni vele,hogy ekkora :))
huu csajok, annyira lelkes mindenki, hogy ez meghozta a kedvem a biciklihez..ma még a másik tonából csinálom a napi adagom, de holna lesz bicikli..de jó lenne ha tudnám is tartani, hogy legalább hetente 3szor 1órát tekerjek.. :)
nekem nagyon meghoztátok a kedvem a futáshoz, mondjuk nagyon utálom:D
Én is lemértem a centiket:) Reggel indul a fogyi. Tényleg jó,így csapatban:D
Én nem futok...egyenlőre,de tornázni fogok. Nagy részt szerintem főleg a mozgás hiányzik nekem. Mielőtt gyedre jöttem álló munkát végeztem és egész nap mentem.
Sziasztok! Elszaladtam egy kicsit itthonról és máris 3 oldalt termeltetek :).
Szerintem is érdemes a cm-ket mérni, én nem tettem és már bánom :S.
jó neked... nekem onnan megy le először:S
háát engem nem zavarna hogyan csak menjenek le..pl a mellemből szintén nem akaródzik lemenni..pedig azért pár centit nagyon nem bánnék :)
Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy egyenletesen jönnek fel-mennek le a centik. Csak most már fogyhatnának:)
Én is kocogó vagyok, kétszer voltam eddig. Heti kétszer-háromszor tervezzük. Plusz még mellette heti 5ször tornázok valamit. Eddig 3 km-t futottam, kb fél óra alatt, ezt majd lassan növelném.De nekem először zsírt égetnem kéne, utána majd alakot formálok. A hasprésekre még nem tudtam rávenni magam.
hát biztosan jót tesz, de abban nem hiszek, hogy külön testrészekből, stb. le lehet fogyni ezekkel a tornákkal, ahol szeretnénk.
rubint réka hasizom részében van 5 perc hátizom, na ha olyat csinálsz, nagyon jó:) én is csináltam! és hatásos
nekem ez derékról ment, csípőről csak 1sentike vándolot el világgá :DD viszont az is jó érzés, hogy a combim már összesen 1,5centivel kisebb :) május 22 a határidő, hogy már végre a pocim is megmozduljon :DD /unokatesómék lagzija :)/
hát én nagyon kezdő futó..ööööö...kocogó vagyok, múlt hétfő óta 2 reggel kihagyásával azzal kezdem a napot. még elég gyengén bírom, de jobban érzem a változást, mint csak a tornával.Ja és én voltam az, aki mindig azt mondta: hogy ééén futni?nem vagyok én futóbolond.....s na tessék:)
nekem is van azért :)) 168cm-hez 62kg, de 57voltam amikor úgy jól éreztem magam..kb 6éve pff :))
A gerinctorna megerősíti az izmokat? Mert nekem nem fáj a hátam, csak van rajta egy kis háj, azt szeretném onnan eltüntetni.
gerinctorna a legjobb a hátnak
Szerintetek a futás hatásos? És milyen tájékról szedi le a zsírpárnákat? Nekem hasról, csipőről kellene fogynom. A hátamra milyen tornát ajánljátok?
Basszus, nekem a 4 centi azt jelentené, hogy beleférek az eggyel kisebb nadrágba! :)
jó de nekem volt miből fogyni:D majdnem 70kg voltam a 148cm-hez, és főként csípőtájékra hízok...
na jóóóó, most bújtam el a 4centimmel :))
jól van, akkor lesz hasonlítási alapod:D
Le van mérve...:D 1*. Bőven elég volt! :D
Van fürdőrucis kép is:)
nekem tavaly 2 hónap alatt lement a csípőmból 14cm, úgyhogy megvolt az örömöm:D és csak 5 kiló minusz volt...
akkor meg bánni fogod, hogy az elején nem mérted le magad!:)
További ajánlott fórumok: