Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:) (beszélgetés)
Sziasztok lányok! Örülök, hogy maradt itt még valaki :).
Bella: ügyes vagy :).
Bucóka: Te is, hogy fogysz :).
Kiváncsi leszek én holnap fogok mérlegelni.
Ügyi vagy!:)
Én meg LUSTA!..:):s
Sziasztok!:)
Én is vagyok amúgy meg csinálom is,bár 3 napja...felborult minden,de holnaptól folytatás van.Bár eddig is a tornát hanyagoltam inkább,de így is fogyok.:D
Jahh és azért nem naon írogattam,mert nem naon volt itt senki.Magamba meg nem szeretek beszélgetni.:D
Szia!
Már azt hittem, mindenki eltűnt:P
Az előbb jó sokat írtam, de sz*r a net...
Szóval ma csúszásban vagyok, de mindjárt belevágok, csak először kaja, csalántea, kis pihi, közben dolgok renmdezgetése, és start!:)
Én is lusta vagyok, meg még sztem sokan:)))
Régen volt egy síbalesetem, elszakadt a térdemnél az inszalag. kocogás után nem fájt, pedig attól tartottam. Most meg reggel óta néha néha nagyon fáj, de kevés ideig, aztán semmi. Pedig meg se erőltettem igazán a napokban....na de remélem elmúlik.
Olyan szomorú idő van itt, semmihez sincs kedvem. nálatok?
Karra, felsőtestre, hasra esetleg? vagy pihenj!:)
Mi a baj?
ööö.. Szóval, ez nem az volt, amire gondolsz, ez az inputon jött ki...
Az outputos gondra nálam a cigi-kávé kombináció a nyerő (főleg, amióta leszoktam a cigiről:D), esetleg mályvatea... Bár azt akkor ne idd, ha másnap menni akarsz valahová:)
húú... nekem most pont arra lenne szükségem :(
tipp?? jótanács??? :)
Én is próbálkoztam ilyesmivel régebben, de ezt nem sikerült elhitetnem magammal... A mélypontom az volt, amikor kamillateába tettem egy evőkanálnyit; gyakoratilag fénysebességre gyorsulva repültem a slozi felé.
Szegény anyukád:D
Fú, nekem az almaecettől olyan hányhatnékom van!
A tánc is mozgás, meg a séta is!:) Úgyhogy te is ügyi vagy!:)
Sziasztok!
Nagyon ügyik vagytok, nekem az elmúlt pár napban elég zsúfolt programom volt, de mostmár vagyok, és minden vissza a régi kerékvágásba. Torna sajnos az elmúlt 3 napban nem volt, de a vasárnap éjszakát végigtáncoltam, reggel majd leszakadt a lábam a magassarkú cipőbe.tegnap meg egész délután sétáltunk a friss levegőn. Süti semmi;), de tegnapi ebéd kicsit sokra sikeredett, húsleves, vagyis csak a lé tészta nélkül, krumplipüré és sült husi.
Nemrég keltem és betoltam már egy nagy pohár almaecetes vizet, aztán jöhet valami reggeli.