Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:) (beszélgetés)
Most igen:) tekertem még 40 percet:)
Szerintetek mikor kezd el látszani, mikor indul be a fogyás?
Hali!
Van valaki?:)
Fú de pörgök:)
Kellemes ünnepeket, lányok!:)
Sziasztok!
10 perc sima keró, 30 perc 8/12, 10 perc gyors levezetés, ez 50 perc, és tegnap d.u. fél 4-kor kajáltam utoljára:) Le akarok fogyni!!!! :)
Én a gomolyára szavazok!
Jó reggelt!:) Most nagyon jó hangulatom van!:)
Én is megyek!
Jó éjt!
Jaja még egy darabig hanyagolom.Elég azokkal a kajákkal megküzdenem amiket szeretek.Nem kell még plusz amit szerethetek.:DD
Nah...ez bonyolultra sikeredett...:o)
köszii...:)) most nagyon ehetnékem van; répát rágcsálok....:))) most megyek megnézünk egy filmet, holnap meg megyünk a telekre levegőzni :))) jó éjt :))
ui: nem zabálni ma már :))))))))
Tudom.:S
De ha belegondolok,akkor salátán és gyümölcsön nem élhetek egész életembe.Tudom...persze vannak más egészséges ételek,de majd azokat is szépen lassan beiktatom az életembe.:)
Te ügyes vagy,már nagyon sokat fogytál.:)
Jujj én szerintem anno a mozzarellás pizzával szedtem fel vagy 10kg -ot.
Húúúú..rémálom!:D
Én a márványsajtot nem szeretem meg van egy pár ilyen keserű sz.r.Attól hányok.:S
Na de este fél tíz van, azért eszek ubit! Az ebédem azért nem ez volt! :) Én is imádom a sajtokat!
Na mentem tényleg!:)
Akkor itt az ideje.:)
Én szeretem...sőt majdnem minden sajtot szeretek.
Nah az ubi is tartalmas..:D
Jó étvágyat!:P
Jó éjt
Bucóka, enni kell!!! Különben kipukkansz! Én egyszer fogytam 2 hónap alatt 8 kilót úgy, hogy csokit ettem! (Nem jojó híztam vissza, más volt, majd elmesélem egyszer)
Én most uborkát fogok enni, mert éhes vagyok! :)
Jó éjt nektek, holnap folyt.köv! :)