Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Sziasztok!
Láttam a fórum címet és csak el akartam újságolni, hogy tanáraim, nagyon sokat fogytak ettől a diétától és nagyon gyorsan!
Mindenkinek hajrá!!
még lenne egy kérdésem. Nyírfacukrot használtok? Annyi édesítőszert eszem, hogy inkább kiváltanám. Tapasztalat?
Ancsibuci, megértem. A gyümölcs nekem is nagyon hiányzik, pedig csak 5. napja csinálom.
Gratulálok az eredményedhez!
Köszönjük.
olvasva elég fura, de ha kipróbált recept, akkor én is megcsinálom :)
Nekem sikerült valami online könyvet rendelnem. De meg fogom venni az eredetit is.
Lányok, most vagyok az ötödik napomon. Egész nap csak szédelgek. Ti is tapasztaltatok ilyet? Elvileg 7 naposra terveztem a támadást, de holnap átlépek a második fázisba. Muszáj egy kis zg-et ennem.
erus_78-tól a mikrós süti:
Bemásolom, mert többen is kíváncsiak rá:
"Mikrós süti:
- 4 ek. kanál ZABKORPA vagy zabpehelyliszt
- folyékony édesítőszer ízlés szerint, vagy porédesítő
- 1 púpos kávéskanál keserű kakaópor
- 1 ek. ecet 10 %-os
- 4 ek. víz
- 2 ek. étolaj helyett 2 ek. joghurt
- 1 egész tojás
- 1 kávés kanál sütőpor.
1. A hozzávalókat egy edénykében teljesen simára, krémesre keverem.
2. Mikrós edényben 700 W-on négy percig "sütöm". Akkor jó, ha már a közepe sem lágy és ha elválik az edény falától. Azonnal tényérra (rácsra) borítom, kis hűlés után felszeletelem és máris fogyasztható!
Én még tettem hozzá egy kis kókuszreszeléket, nekem úgy jobban ízlett."
Voltam természet gyógyágynál,..azt mondta ez vitamin hiány,nekem is ua tünetek vannak,sokáig nem vittünk be vitamint,jó, jó hogy fogyunk ezzel a diétával,de a szervezetünknek többet ártunk,ami később megbosszulja magát.
Én most sok gyümölcsöt,zöldséget eszek,így a súly csökkenés lassabban megy.
Krémem van még télről, akkor a hideg miatt ilyen száraz az arcom. Meleg: nálunk 23 fok van a szobában, de egy felet még rákapcsolok és este hosszú ujjút veszek fel + nyakig betakarozok, a lábam olyan mint a jég:)))
Holnap petrezselymes krumplit fogok enni cs. commbal, reggelre 2 szelet teljes kiörlésű kenyeret sonkával, vacsora 1 natur joghurt, 1 alma vagy körte
Írni fogom tovább a naplómat és kalóriát is írok hozzá:))
Ha hízni kezdek, rögtön visszatérek a 2. szakaszb:))
Vica-35 /2012-02-07/82,9/ 67/ jelenleg 68,9
Holnap étlépek a 3. szakaszba. Bár még nincs meg a súlyom, de hogy ne bünpzés legyen, inkább átlépek.
Nagyon viszket a fejem, tiszta korpa, az arcomon a bőr csörög annyira száraz, állandóan fázok, sőt ráz a hideg. Dukan azt írja, hogy minden energiát az "életfunkciókra" tartalékol a szervezet, nem fűt rendesen, nem "zsírozza" a bőröm....
Így hát lépek, de nem teljesen, nem fogok rendes harmadik szakasz szerint engedni magamnak, lesz benne bőven 2. szakasz is:)
Sziasztok!
Nekem is van könyvem:)))
Sziasztok csajok!
Nekem kezemben van A KÖNYV:)))
A librin rendeltem meg, mára ott volt a könyvesboltban Miskolcon. Küldtek róla e-mailt, még jó h. van 1 hónap ingyenes netem:)
Ma még csak reggeliztem tejbezabit, most sütöm a csirkecombokat.
Este olvasok:)
Sziasztok.
Vagyok, csak ez a rettentő időjárás változás leamortizált.
Kicsit megviselte a szívem, fáj a fejem. Még mindig 82 körül stagnálok.
Olvasok mindenkit.
Hajrá, csajok!
Egyik barátnőm tegnap látta az Ulpius könyvesboltban a könyvet
az lehet?
Nekem ma adják fel futárral a könyvemet :)
Remélem hétfőn (legkésőbb kedden) meg is kapom! :)
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(
- Ha továbbra is tartom a 62 kilót, elkezdem a 90 napos diétát.