Hogyan lehet lebuktatni egy félrelépő pasit? (beszélgetés)
mindet=minket
tégyleg az lesz az ésszerű ha ma már nem írok
na már írni sem tudok:
ütetetet=üzenetet nem tudom,hogy tudtam így félre gépelni bocsánat biztos az idegesség
Persze, hogy nem.Rengeteg vitánk, csúnya veszekedésünk volt.Csak hát hogyan lehet együttélni normálisan, ha azt kapod mindig, hogy te ne szólj bele, nem tartozik rád.Foglalkozz csak a gyerekekkel.Téged meg érdekelnének a vele történt napi dolgok, ha gond van szeretnél segíteni és várod állandóan, hogy megkérdezze, hogy te hogy vagy, veled mi történt, bánt-e valami estleg, vagy csak szeretnél a pároddal beszélgetni a nap végén, mert végül is jobbára az egész napodat a gyerekeidel töltötted.A férjemet még arra is figyelmeztetni kellett, hogy a saját húgától kérdezze meg, hogy hogy van, mert gyereket vár és nem problémamentes az állapota.
Nemrég olvastam, hogy egyetlen szexuális aktussal 7 évre magára veszi az ember a másik karmáját.Nem csoda, hogy őurasága kifordult magából.
Nem félek attól, hogy a gyerekek előtt kitörnék, mert arra figyelek, hogy őket megóvjam amennyire csak lehet. Egyenlőre még suliban és az oviban sem látják, hogy bármilyen negatív fordulat állt volna be náluk.A nagyobbik tegnap nyert egy városi énekversenyt, jól halad a rajz-festészet órákon is és furulyán is. Igazi kis érzékeny művészlélek, úgyhogy tudom, nagyon kell óvnom. A felmérői is jól sikerülnek. A kicsi hasonló beállítottságú, ráadásul még csak 5 éves, így nem is értené. Ő az aki jobban ragaszkodik az apjához, mint a nagyobb és akire "apuci" azt mondta nem is akarta igazán. Még szebb a dologban, hogy apa is őhozzá húz jobban, nyilván a kicsi ragaszkodása váltja ki belőle.Még egyszer azt is mondta, hogy gondolt rá, hogy elvigye.Pont ő.Mondtam neki, hogy ugyanezzel a lendülettel felejtse is el a dolgot, mert ha megpróbálja párosával állítok önként jelentkező tanúkat az életmódját igazolandó, és akkor még a láthatást is csak akkor engedem, ha a jelenlétemben történik.Meg hát tudja is, hogy ez csak egy szókásos kósza gondolata volt, hiszen mi a fenét kezdene vele, amikor azt sem tudja mit akar csinálni a közeljövőben, meg hogy hol fog lakni.Mit képzel, majd a szotykája nevelgeti?!Múltkor elvitte őket szombat reggeltől vasárnap délig ( először 4 órakor történő visszahozatalról volt szó ) vidékre és amikor megjöttek azt mondta, hogy "majd'leszakadt a f...m".Mondtam neki, hogy hja kérem, ilyen ez, és én évek óta csinálom gyakorlatilag egyedül.
A stresszt kiadtam az első három napban, amikor még nem tudtam, hogy egy hazugsággyáros költözött el és bánkódtam. Azóta csak két rossz éjszakám volt.A nagymamám, aki 79 éves nagyon bölcsen csak annyit mondott: kislányom, neked itt a két gyerek, rájuk és miattuk magadra vigyázz, ha a férfi menni akar, mehet a p...ba. Az, hogy itt az üzletben simán beszólhatok, szintén stresszoldó hatású. A barátnőim kérdezték, hogy legalább lenyestem-e egy pofont a csajnak. Nem, mert arra sem érdemes. A férjemen meg röhög az egész város, hogy egy olyan hírhedt nővel állt össze, mint ez.Eddig még mindenki azt mondta, hogy az én életem csak sokkal nyugodtabb lesz ezután.És ez tuti is, mert eddig ha csak belépett a lakásba, már ideges lettem.
A fórumon olvasható élethelyzeteket - túl a megcsaltak kínjain - iszonyú nehézzé teszi még két dolog. Az egyik az, amit a vétlen gyerekek élnek át 1-2 felelőtlen, élvhajhászó barom felnőtt miatt.
A másik meg a bizalom. Ha egyszer oda lesz, el sem tudom képzelni, hogyan lehet túllépni. Ha meg is bocsát az ember, a hétköznapok hogyan tudnak tovább úgy működni, hogy a gyanú ne merüljön fel egy-egy kétes, vagy annak látszó helyzetben. Hogy az ember hátsó agyában ne motoszkáljon ott a kétség: már becsapott, miért biztos, hogy nem teszi meg ismét? Goethe Életszabálya mellett talán Garai Gábor BIZALOM című sorai segíthetnek.
Ha százszor is becsapnak és ezerszer
csalódom abban, kinek szívemet,
mint álmából a rózsát, kitakartam,
s ha épp az árul el, kit életemmel
fedeztem én,
s ha tulajdon fiam
tagad meg,
és ha nem harminc ezüstért,
de egy rongy garasért adnak el engem
barátaim,
s ha megcsal a reménység,
ha kudarcaim térdrekényszerítenek
és elátkozom már, hogy megszülettem,
s ha csak a bosszút hizlalja a hála híveimben,
s ha rágalom kerít be, -
akkor se mondom, hogy nem érdemes!
Akkor se mondom, hogy nem érdemes
hinni az emberben, akkor se mondom,
hogy megélek magam is, néptelen
magányban, mert irgalmatlan az élet. -
De csöndes szóval, eltűnődve mondom:
bizalmam sarkig kitárult kapu,
nem verhet rá lakatot a gyanú;
ki-bejár rajta bárki szabadon.
Egy besurrant csaló tiszteletére
nem állítok őrséget tíz igaznak!
Kit tegnap itt a gyöngeség bemocskolt,
megtisztálkodva ma betérhet újból;
ki kétélű késsel jött ide ma,
köszönthet újra tiszta öleléssel!
Nem, nem a langy irgalmat hirdetem.
Nem hirdetek bocsánatot a rossznak,
kegyelmet a hazugnak,
nem tudok
mentséget a könnyes képmutatásra,
s az öngyilkos szenvelgést gyűlölöm,
akár a nyers önzés orvtámadását.
De hirdetem, hogy bűneink múlandók!
Mint a mammut és az ősgyík, a múltba
porlad a gyűlölet és a gyanakvás;
dühünk lehűl,
csak szerelmünk örök.
S halandó gyarlóságai között
csupán maga az ember halhatatlan.
Kérlelhetetlen gyötrelmei ellen
irgalmas vára bizalomból épül;
s az önmagával vívott küzdelemben
csak jósága szolgálhat menedékül.
Lejjebb olvashatod az én történetemet, a férjem elköltözése a 35. szülinapom előtt volt két-három nappal, az, hogy rájöttem hazudik 2 nappal utána volt. A barátnőim akkor hétvégén eljöttek felköszönteni és többek között egy képeslapot is kaptam tőlük, ez áll rajta:
Ha egy szép élet vágyát őrzöd,
a múlttal nem szabad törődnöd,
s mindig úgy tégy ha veszteség ér,
mintha ujjászülten élnél.
Mit akar?- kérdd meg minden naptól
és minden nap felel rá akkor;
Tetteidnek tudjál örülni,
más tetteit megbecsülni;
főként ne gyűlölj egy embert se,
s a többit hagyd az Úristenre.
Goethe
Hát ez nehéz két gyerekkel, akiket neked kell vigasztalni és dícsérgetned kell az apjukat, aki valójában egy hazugsággyáros és megszakad a szíved, hogy az 5 éves 3-4 éjjel is- az elköltözése után -bepisil álmában.És a s..fej még megkérdezi, amikor beszélgettek erről, hogy biztos igaz-e.Még ő bizalmatlankodik. Azt hiszi a gyerek kínjait ecsetelve akarod visszaszerezni őt? Már vicc, hogy milyen önteltek egyesek. Vicc lenne, ha nem jutna eszedbe, hogy jaj csak a lányaid nehogy ilyen pasit válasszanak egyszer.
Igen, elhagytam :))
Ennek már 2 hónapja.. néha felhív hogy megkérdezze; "mit rontottam el?"
Hát milyen férfi az ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Normális pasit hol lehet találni?
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?
- Hogy lehet egy pasit megtartani?
- Hogy lehet egy jóképű pasit első randi alkalmával megfogni? Mit ne szúrjak el?
- Hogyan lehetne lebuktatni egy fiktív számlagyárost, ha nem tudom mi a cége neve?
- Ha valaki lop a munkahelyeden hogyan lehet lebuktatni?