Hogyan lehet lebuktatni egy félrelépő pasit? (beszélgetés)
így van!
mindig okosabbak lesznek és tanulnak a hibáikból...
szia!
itt is vunk ott is vunk....
jó, lőjél!!!
bírom a kiképzést!!!
Nálunk ez volt anno. Mármint amikor összeköltöztünk.
Ja, egyébként sziasztok!:)
rendben van!!!
kíváncsian várom - de sztem nem sok rakéta lesz....
köszönöm!
és mi az amiben esetleg nem értünk 1et?
szereted?
és miért?
na azért...
jaj most megint kapok a képemre...
és az milyen mikor kiderül?
jobb lesz tőle, hogy tudják, h félrelépett?
mernek lépni és kirúgni a férjet, élettársat vagy nevezzük bár hogyan is?
sokan itt angy mellénnyel írják kirúgni stb...de nem bizti, h meg is merik tenni....
...csakhogy vannak talpraesett lányok is.
A módszerek titkosak, fülből-fülbe tanítgatják egymást, nem dicsekszenek.
S a KGB, CIA és James Bond ( és baráti köre) sem rendelkezik akkora ötlettárral, mint ők!!!
Amíg fiatal az ember, két kézzel kapaszkodik a párjába: önzésből? bírtoklási vágyból? megélhetési gondoktól félve? szerelemből?
Hiszen a párkeresés időszakában is szerelmes az ember, mégis túléli (bár sokszor nehezen) a szakítást. Ahogy múlnak az évek és rájövünk, hogy 19 évesen kimondott örökkön-örökké érzésünk megváltozhat, úgy múlik el a szerelemféltés, a féltékenység érzete is. Ha menni akar, hadd menjen. Sokszor állunk életünkben olyan döntés előtt, amikor rájövünk egy idő múlva, hogy ,,-Édesanyám, én nem ilyen lovat akartam!" Gondoljunk csak az iskolaválasztásra. Vajon hányan dolgoznak a 14 vagy 18 évesen választott szakmájukban? Jó, tudom, a párválasztás más dolog, de....
Anno én is két kézzel kapaszkodtam utána. Kibékültünk, élünk. Ma már elengedném, de nem megy..:))))
így van!!
sőt egyre taktikusabbak lesznek.
ismerek olyan párt akik 2x már lebukott a feleségénél és azóta is van szeretője és egyre jobban csinálja már....
híváslista...ott nem tudsz mindenkit beazonosítani....
sőt nem kell nagy ész hozzá, h szeretőt esetleg ffi néven írja be.
nos igen, ha már félrelépett akkor nehéz a dolog...visszacsábítani vagy büntetni ez a nehéz kérdés :)
Lebuktatni könnyű, csak résen kell lenni. Meglepő helyeken és pillanatokban kell felbukkanni, le lehet kérni a híváslistáját, az agyára lehet menni míg bevallja :) vagy kicsinosítod magad, erőt veszel, mosolyogsz és néha eltűnsz pár órára... :D
jaj nemáá
komolyan ti ffiak is találjatok ki vmit!!
nektek is kell újítani - nem személyeskedni akarok veled....
de jó volt veled beszélgetni itt :))
jaj, itt megint csak a nőknek kell újítani, megértőnek lenni.
és a ffiak? ők miért nem találnak ki semmit, h fel tudják dobni a dolgokat?
ők is vehetnének új darabokat a ruhatárba - mert mindig cibálni kell őket, h vegyünk már vmi új dolgot.
jó. nem megy el egyedül de akkor pl ha együtt mennek ne fortyogjon, h próbálgatni kell.
én pl mondtam a páromnak egy áruházban: gyere szivem nézzünk vmi új dolgot neked! és közben megcsókoltam stb... majd el olvadt és kapásból 3 új darabot próbált fel és vettünk neki!!!
További ajánlott fórumok:
- Normális pasit hol lehet találni?
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?
- Hogy lehet egy pasit megtartani?
- Hogy lehet egy jóképű pasit első randi alkalmával megfogni? Mit ne szúrjak el?
- Hogyan lehetne lebuktatni egy fiktív számlagyárost, ha nem tudom mi a cége neve?
- Ha valaki lop a munkahelyeden hogyan lehet lebuktatni?