Hogy élted meg egy közelálló családtag elvesztését? (beszélgetés)
eljött megint az este
de utálom!!!!jönnek a gondolatok!
hiányzik
látja őket ha kint vagyunk faluba,és szólok neki!
de ide nem jön!
gyerektartást nem fizet,több száz ezerrel tartozik,de nem tudok mit csinálni vele,mert nem tudják behajtani rajta
és gyerektartást azt fizet?
és akkor nem is látogatja a gyerekeket?
apum nem engedi ide
ismét játékgép,póker,és nők a élete
szia! elolvastam a cikket. a hozzászólást nem mindet, mert a lányom átvette a gépet.
hát, kaptál hideget, meleget. de nagyon erős vagy, le a kalappal. sajnálom, hogy a párod lelépett.
gyerekeket sem látogatja?
mikor megszülettek ikrek lelépett
van egy cikkem olvasd el én és a sors
mennem kell oviba
majd este jövök
lánykám 5 éves
ikrek áprilisban 3évesek lesznek
én akár mit irhatok,mindenkiben másképp játszódik le!
pl. én minden nap megyek temetőbe!mert arra van szükségem,na meg hogy beszélhessek róla
de az foglalkozhat,hogy halálon túl is van e élet,és az milyen,és vajon ha követném találkozhatnák e vele...
azt elhiszem, hogy inkább nem írod le. csak gondoltam, te jobban megérted, a fiam hogy éli ezt meg, mivel egyidősek vagytok. de megértelek.
a falu száját, azt meg ne is mond. lehet, hogy nekik ez egy szenzáció volt, persze mindenki nagyon szerette a fiamat, a mai napig beszédtéma, hogy mi történhetett.
az hogy mi jár a fejemben... hát inkább nem irom le!
falu szája,nővérem 100km-re lakott mégis mindenki jobban tud/tudott mindent mint a családom!
de nem érdekel
én is így vagyok, mint te. érdekesek ezek a barátnők. erre azt szoktam mondani, : bajban tudod meg, ki az igazi barátod.
először persze rosszul esett, de már nem foglalkozom vele.
tegnap már írtam, hogy te olyan idős vagy, mint most a fiam. már olyan sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon ő hogy éli ezt meg, mert látszólag elvan, szóba sem hozza, sőt, ami nekem rosszul esik, még a temetőbe se megy ki. (esetleg ha megkérem, hogy vigyen ki, mert nem tudok valamiért kimenni. pl. nyáron mikor műtöttek.)
de szerintem magába fojtja.
Sziasztok!
Mi szándékosan nem publikáltuk, h meghalt apum, mert sokan ismerték, és nem akartunk tömeget.Nem volt a templomajtóra sem kitéve, nem volt egyházi szertartás sem, csak polgári, ami nagyon szép, egyszerű és rövid volt.Nem is voltak sokan.A hamvasztás miatt 2 hét múlva volt a temetés, de talán ha ketten megkérdezték, h tényleg ez történt, pedig feketében voltam.Legtöbben csak kb. 6 hét múlva értesültek róla, amikor is a falu újság anyakönyvi hírei között volt.Utána persze kérdezték többen, de senki sem mustrálgatott furcsán.
érdekes dolgok ezek,mert én is eddig szinte minden rendezvényen ott voltam a gyerekekkel,de most nincs kedvem!
barátnőm ezért távolodik!
hát de legyen ahogy akarja,mindenki másképp éli meg a gyászt ,én igy
lehet, hogy igazad van, de aki ismer, az tudja, hogy mit kell, ilyenkor mondani.
de hogy két év után is sokan kerülnek, ezt azért már nem nagyon értem.
még aki a legjobb barátnőm volt, ő is eltávolodott. pedig többet panaszkodott ő.
én erről azt gondolom,hogy nem tudják az emberek,hogy hogyan közeledjenek,mit mondhatnak és hogyan!
nem tudják mivel mondanak jót vagy rosszat!
volt aki utánna 2 héttel jött oda,elötte mindennap találkoztunk,meg is mondta eddig nem tudta mit mondjon!
hát igen,mig valaki nem éli ezt át addig nem is fogja kezelni a helyzetet!
nézd,itt ebben a faluban ahol én lakom,mindenki azzal foglalkozik,hogy mit csinálok!senki sem kérdezi meg te hülye hogy vagy?á dehogy!
azzal foglalkoznak,hová megyek...tb.!de az nem tűnik fel senkinek,hogy a gyerekekkel megyek és nem rossz helyre,hanem a barátnőmhöz akinek egyidősek a gyermekei az enyémekkel,hogy játszanak,mig anyum itthon tud pihenni!
ugy gondolom,minden csoda 3 napig tart
ha valaki próbál beszélgetni,már attól rettegek nehogy olyat mondjak,amiből jó szaftos pletykát lehet kihozni!
ismerős. nálunk sem beszél róla senki. mintha nem történt volna semmi.
én itt a hoxán tudok sokat beszélni róla.
olyan jó, hogy ilyen sok barátom lett itt. mert azóta itthon az emberek is szinte elkerülnek.
pedig ezzel csak megbántanak.
nekem is az kell,hogy beszéljek róla
de a környezetem inkább nem mond semmit,magában tartja