Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Cica elvesztése fórum

Cica elvesztése (beszélgetés)

21. libikóka (válaszként erre: 1. - Baa)
tegnap 21:34

Nagyon sajnálom🥺🫶

Együttérzek,,,, lassan majd jobb lesz.

Sírtam én is eleget,, így megy ez.

Megfogadtam , hogy soha többet cicát. Komolyan is gondoltam.

Aztán az égiek mégis úgy rendezték , hogy pár hónap múlva már 4 kicsit mentettünk.

20. Baa (válaszként erre: 19. - Bnedora)
tegnap 21:26
Őszintén még korai, sőt nem hiszem, hogy túl élnem, még valaki elvesztését
19. bnedora (válaszként erre: 1. - Baa)
tegnap 21:09

Sajnálom, hogy cicád elhunyt. Pár hete az egyik cicám nekem is, 12 éves volt. Sokat gondolok rá, pedig van még 6, lehet, hogy így könnyebb elviselni, hogy ő már nincs. Életem során több cicát és kutyát veszítettem el. A kert egy része már temető.

Lehet, hogy rossz tanács, de szerintem próbálj meg egy másik cicát v. kutyust szerezni, hogy enyhítse fájdalmadat.

18. Baa
tegnap 19:49
Nagyon köszönöm a sok szépet, amit leirtatok. Őszintén nagyon friss még, de attól félek nem látom miként lehet majd jobb.
17. komor (válaszként erre: 16. - Baa)
tegnap 19:44
Ezen én is... 😊😊😊
16. Baa (válaszként erre: 15. - L.luiselotte)
tegnap 19:23
Bocsi, de ezen el mosolyogtam
15. l.luiselotte (válaszként erre: 14. - Baa)
tegnap 18:45

Igen, a sok boldog órát nem is lehet elfelejteni

Nekem pl több örömet adott, mint akármelyik férjem és jobban is.hianyzik.

14. Baa (válaszként erre: 13. - L.luiselotte)
tegnap 18:37
Nem akarom és nem is tudnám elfelejteni. Csak nem látom minek tudnék örülni, amikor minden napra annyi boldogságot kaptam tőle. Nincs kedvem hazajönni sem, senki nem vár.
tegnap 18:35

Legkdvesebb macskánkn tavaly 10 évesen elhunyt.Talán már nem is volt normális, ( pl volt férjem szerint ) hogy mennyire szerettük . Nem akarom kiheverni az elveztése bánatát, minden nap beszélünk róka, de nem olyan régóta nem szökik könny a szemünk ha szóba kerül.

Ne akard elfelejteni, jó rá emlékezni !!!!

Van 2 fiatal macskánk, no comment.... ez a mai ifjuság !!!

12. komor
tegnap 18:26

Volt ebben már tapasztalatom, az évek során sok balesetem, macska eltűnésem volt.

Az egyik cicuson légpuska golyót találtam, amit fel sem vett a macsek. Pár nap múlva a golyó mellett egy másik golyónyomot is találtam, ezt is érzéketlenül viselte.

A másik cirmosunkat a gyerekek találták meg, elbújt meghalni. Gondolom valami lapáttal megütötték, nem tudott mozogni. Behoztam a teraszra, enni evett, pihengetett. Aztán lassan mozogni is kezdett, végül túlélte az incidenst.

Gyönyörű fekete macsekjeim is voltak, az anya, meg két gyerek. Idővel egymás után sajnos egyesével eltűntek.

Esélyem sem volt, hogy kikutassam, mi lett velük. Így jártam ezzel a csoda okos, bátor macsekkel is. Egyszer csak eltűnt.

Nem tudom mi történt, de azóta megszűntek a balesetek, eltűnések. A mostani cicák nem kimondottan életrevalók, meg elég elkényeztetettek is, de hál Istennek nem esik már jó pár éve bántódásuk. Csak el ne kiabáljam...!

11. Baa (válaszként erre: 10. - Komor)
tegnap 18:12
Sajnálom a macseszt. Hogyan sikerült elterelni a gondolataidat?
10. komor
tegnap 18:06

Volt egy vagány, nagyon okos, minden tekintetben talpraesett macsekom. Mindenre rögtön az első pillanatban rájött, rögtön tudott alkalmazkodni. Nem nagyon tűrte, hogy én vagyok a főni, szerette ha az ő akarata érvényesül.

Aztán egyik napról a másikra eltűnt. Egy reggel nem jelent meg.

Nem voltunk szerető, édelgő viszonyban, egy akaratát akár erővel is érvényesítő, okos macsek volt. Nagyon hiányzott.

Mivel korábban már voltak hasonló eltűnések, meg macsek elleni támadások, sajnos a legrosszabbra kellett gondolnom...

9. Baa (válaszként erre: 6. - Srcrss)
tegnap 17:44
Akarod mondani, hogy egyszer megint találkozunk ő meg én?
8. srcrss (válaszként erre: 7. - Baa)
tegnap 16:53
Ahogy a buddhisták.
7. Baa (válaszként erre: 6. - Srcrss)
tegnap 16:43
Hogyan higgyek hogy a halál nem a vég? Az azt jelenti hogy Istenben is bízok, ami nem igaz. 5 év alatt, minden évben elvesztettük valakit, a férjem nagynénjét, köv évben aposom, rá 3 hónapra apukám, tavaly anyám tagadott meg, de ez már más téma, most meg a cicusom.
6. srcrss (válaszként erre: 1. - Baa)
tegnap 16:36
Én nagyon kivoltam. Emberért nem sírtam ennyit. Az segít, ha nem veszed komolyan a halált. A halállal nincs vége, én hiszek ebben. Aztán találtam két kismacskát, felhoztam őket, és minden jobb lett.
5. Baa
tegnap 16:30

Köszönöm mindenkinek.

Nagyon nehéz, kimegyek az udvarba keresem, várom. Este ment a kis szobájába aludni, ivartalanitva is volt, valami furcsát láttunk nála, ha lebetegedett rögtön vittuk a dokihoz 10 év alatt többször is. Csak az adott megnyugvást hogy mennyi szeretetett adtam neki és ő is nekem.

tegnap 16:19
Nagyon sajnalom hogy ez tortent, tudom milyen erzes. En is vesztettem mar el hazikedvencet, es nagyon sokaig sirattam. Ami engem “vigasztalt” az az volt, hogy szep eletet biztositottam neki, es azert macskaknal is a 10 ev nagyon szep kor, es nem voltak fajdalmai. A legtobb cica sajnos meg sem elo ezt a kort mert elutik oket/ betegek lesznek stb. A mi 10 ev koruli cicankat a szomszed szaguldozo autos utotte el, rettenetes erzes volt. Az ido rengeteget segitett, es az hogy elfogadtam hogy mindenki meghal sajnos. Persze ez termeszetes hogy megsiratod, de ne engedd hogy ez az erzes teljesen eluralkodjon rajtad. En is nagyon lelkis vagyok egyebkent es sokkal jobban megviselnek ezek a dolgok mint mas embereket.
3. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Baa)
tegnap 16:16

Nagyon sajnálom, ami történt. Én is sokat sírtam, amikor elveszítettem a cicámat, mert számomra családtag volt. Az ember nem egy állatot veszít el, hanem egy társat, aki évekig ott volt mellette a mindennapokban, és akinek ugyanúgy helye volt az életében.

Nálam később egy másik cicus jelenléte sokat segített a hiány elviselésében, de őt semmi nem pótolta, és nem is kellett pótolnia. A szeretetnek nem kell eltűnnie csak azért, mert akit szerettünk, már nincs velünk.

Most sírj, ha sírni tudsz, és beszélj róla, amennyit csak szeretnél. Ne szégyelld a gyászodat. Tíz évnyi közös emlék nem tűnik el egyik napról a másikra. Idővel nem az lesz, hogy nem fog hiányozni, hanem a fájdalom enyhül, a szép emlékek maradnak majd Veled.

2. Airtiger (válaszként erre: 1. - Baa)
tegnap 16:05
Gondolj arra , hogy a cicád fentről , egy jobb helyről néz le Rád, majd egyszer találkoztok még, ezt fontos tudni!Nekem is elment több cicám,és egy kutyusom is, az évtizedek alatt. Ezzel vigasztaltam magam,hogy nem végleges a búcsú.
1. Baa
tegnap 15:52

Üdv mindenkinek, nagyon szépen megkérnelek benneteket írjatok bátorító szavakat, mindegy csak beszéljem ki magamból.

A 10 éves cicám tegnap nem ébredt fel az altatasbol. Napok óta nem nagyon evett ezért a doki injekciós kezelést adott neki, a fogacskait kellett megtisztítani. Verkep nem volt jó, általában csinálta, fiv fertőzött is volt. Nem tudok aludni, dolgozni, csak sírok, állandóan őt keresem.

Ki hogyan dolgozta fel az elvesztett?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook