Cica elvesztése (beszélgetés)
Nagyon sajnálom🥺🫶
Együttérzek,,,, lassan majd jobb lesz.
Sírtam én is eleget,, így megy ez.
Megfogadtam , hogy soha többet cicát. Komolyan is gondoltam.
Aztán az égiek mégis úgy rendezték , hogy pár hónap múlva már 4 kicsit mentettünk.
Sajnálom, hogy cicád elhunyt. Pár hete az egyik cicám nekem is, 12 éves volt. Sokat gondolok rá, pedig van még 6, lehet, hogy így könnyebb elviselni, hogy ő már nincs. Életem során több cicát és kutyát veszítettem el. A kert egy része már temető.
Lehet, hogy rossz tanács, de szerintem próbálj meg egy másik cicát v. kutyust szerezni, hogy enyhítse fájdalmadat.
Igen, a sok boldog órát nem is lehet elfelejteni
Nekem pl több örömet adott, mint akármelyik férjem és jobban is.hianyzik.
Legkdvesebb macskánkn tavaly 10 évesen elhunyt.Talán már nem is volt normális, ( pl volt férjem szerint ) hogy mennyire szerettük . Nem akarom kiheverni az elveztése bánatát, minden nap beszélünk róka, de nem olyan régóta nem szökik könny a szemünk ha szóba kerül.
Ne akard elfelejteni, jó rá emlékezni !!!!
Van 2 fiatal macskánk, no comment.... ez a mai ifjuság !!!
Volt ebben már tapasztalatom, az évek során sok balesetem, macska eltűnésem volt.
Az egyik cicuson légpuska golyót találtam, amit fel sem vett a macsek. Pár nap múlva a golyó mellett egy másik golyónyomot is találtam, ezt is érzéketlenül viselte.
A másik cirmosunkat a gyerekek találták meg, elbújt meghalni. Gondolom valami lapáttal megütötték, nem tudott mozogni. Behoztam a teraszra, enni evett, pihengetett. Aztán lassan mozogni is kezdett, végül túlélte az incidenst.
Gyönyörű fekete macsekjeim is voltak, az anya, meg két gyerek. Idővel egymás után sajnos egyesével eltűntek.
Esélyem sem volt, hogy kikutassam, mi lett velük. Így jártam ezzel a csoda okos, bátor macsekkel is. Egyszer csak eltűnt.
Nem tudom mi történt, de azóta megszűntek a balesetek, eltűnések. A mostani cicák nem kimondottan életrevalók, meg elég elkényeztetettek is, de hál Istennek nem esik már jó pár éve bántódásuk. Csak el ne kiabáljam...!
Volt egy vagány, nagyon okos, minden tekintetben talpraesett macsekom. Mindenre rögtön az első pillanatban rájött, rögtön tudott alkalmazkodni. Nem nagyon tűrte, hogy én vagyok a főni, szerette ha az ő akarata érvényesül.
Aztán egyik napról a másikra eltűnt. Egy reggel nem jelent meg.
Nem voltunk szerető, édelgő viszonyban, egy akaratát akár erővel is érvényesítő, okos macsek volt. Nagyon hiányzott.
Mivel korábban már voltak hasonló eltűnések, meg macsek elleni támadások, sajnos a legrosszabbra kellett gondolnom...
Köszönöm mindenkinek.
Nagyon nehéz, kimegyek az udvarba keresem, várom. Este ment a kis szobájába aludni, ivartalanitva is volt, valami furcsát láttunk nála, ha lebetegedett rögtön vittuk a dokihoz 10 év alatt többször is. Csak az adott megnyugvást hogy mennyi szeretetett adtam neki és ő is nekem.
Nagyon sajnálom, ami történt. Én is sokat sírtam, amikor elveszítettem a cicámat, mert számomra családtag volt. Az ember nem egy állatot veszít el, hanem egy társat, aki évekig ott volt mellette a mindennapokban, és akinek ugyanúgy helye volt az életében.
Nálam később egy másik cicus jelenléte sokat segített a hiány elviselésében, de őt semmi nem pótolta, és nem is kellett pótolnia. A szeretetnek nem kell eltűnnie csak azért, mert akit szerettünk, már nincs velünk.
Most sírj, ha sírni tudsz, és beszélj róla, amennyit csak szeretnél. Ne szégyelld a gyászodat. Tíz évnyi közös emlék nem tűnik el egyik napról a másikra. Idővel nem az lesz, hogy nem fog hiányozni, hanem a fájdalom enyhül, a szép emlékek maradnak majd Veled.
Üdv mindenkinek, nagyon szépen megkérnelek benneteket írjatok bátorító szavakat, mindegy csak beszéljem ki magamból.
A 10 éves cicám tegnap nem ébredt fel az altatasbol. Napok óta nem nagyon evett ezért a doki injekciós kezelést adott neki, a fogacskait kellett megtisztítani. Verkep nem volt jó, általában csinálta, fiv fertőzött is volt. Nem tudok aludni, dolgozni, csak sírok, állandóan őt keresem.
Ki hogyan dolgozta fel az elvesztett?