Vajon milyen nyarak előtt állunk...?? Tekintettel a néhány utóbbi és jelenlegi nem is nyárra, hanem "pokoli hőségre"... (beszélgetés)
Lolita, a nem árnyékos helyen itt is vannak ám pl. a busz és villamosmegállókban 50 fokos melegek. Tavaly kitettem az udvarra a hőmérőt és kiakadt.
Amit bemondanak hőfokot, azt árnyékban mérik. Ahol nincsenek fák kegyetlen meleg van.
Én klímaszorongok.
De olyan szinten,hogy testi tüneteim is lettek.
Kutass,olvass ,de ne legyél olyan mint Tien.
Én annyit teszek,hogy a környezetemben ivóvizet biztosítok az àllatoknak.
Helyi menhellyel kapcsolatban vagyunk és forró drót ,ha van kóborka.
Nincs ráhatásom az eljövendő katasztrófára.
Mert az lesz,kétség nem fér hozzá.
Ma pont gondolkodtam ezen:
már soknak találtam (-tuk) a 36-38 fokos nyarakat, most 39-41, akkor jövőre 42-44, utána 45-47, brrrr bele sem akarok gondolni!
A kérdés talán már nem az, hogy lesz-e még ilyen hőség, hanem az, hogy mennyire tudunk felkészülni rá.
Ha az ember folyamatosan azon gondolkodik, hogy "mi lesz, ha jövőre még rosszabb lesz?", akkor tulajdonképpen a jövőbeli hőséget már most is elszenvedi, pedig az még nincs itt.
Inkább készüljünk fel rá, de ne éljünk előre a következő évek nyaraitól való félelemben. A mai nap hőségét kell kezelni, a holnapi majd holnap megmutatja magát. Igazam van, vagy igazam van? :)
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- A jelenlegi törzspontjaid minden egyes számát add össze, és adjál hozzá 10-et
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Vajon a jelenlegi magas ingatlan árak csökkenni fognak?
- Mi a véleményed a jelenlegi pop- rockzenéről?