Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vajon milyen nyarak előtt állunk...?? Tekintettel a néhány utóbbi és jelenlegi nem is nyárra, hanem "pokoli hőségre"... fórum

Vajon milyen nyarak előtt állunk...?? Tekintettel a néhány utóbbi és jelenlegi nem is nyárra, hanem "pokoli hőségre"... (beszélgetés)

9. Tien
tegnap 16:54

Én klímaszorongok.

De olyan szinten,hogy testi tüneteim is lettek.

Kutass,olvass ,de ne legyél olyan mint Tien.

Én annyit teszek,hogy a környezetemben ivóvizet biztosítok az àllatoknak.

Helyi menhellyel kapcsolatban vagyunk és forró drót ,ha van kóborka.

Nincs ráhatásom az eljövendő katasztrófára.

Mert az lesz,kétség nem fér hozzá.

tegnap 16:52
Ez valóban pokoli. Csak ne nagyon legyen melegebb, mert akkor nem tudok kertészkedni. pedig most vettem új szúnyoghálót az alagútra, ezt még el kellene használni.😉
7. globus (válaszként erre: 6. - Airtiger)
tegnap 16:35
Ügyes vagy. Másfél literes vizet vittem dolgozóba, harmadát betettem hűtőbe holnapra. Soha nem bírtam inni, gyerekkoromban se.
tegnap 16:32
Ma délben Pesten a kocsi hőmérője 37 fokot mutatott, és feltűnt, hogy "nincs is annyira " meleg,mint tegnap meg tegnapelőtt. Ez a nyár amúgy is az egyik legmelegebb,az eddigiek közül. Sajnos ez van, napi 5 liter ásványvizet/üdítőt iszok meg.
5. EzotErika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:18

Ma pont gondolkodtam ezen:

már soknak találtam (-tuk) a 36-38 fokos nyarakat, most 39-41, akkor jövőre 42-44, utána 45-47, brrrr bele sem akarok gondolni!

4. fenevigye (válaszként erre: 3. - Kedvesenfanyar)
tegnap 16:10
Igazad van, és kész.
tegnap 16:06

A kérdés talán már nem az, hogy lesz-e még ilyen hőség, hanem az, hogy mennyire tudunk felkészülni rá.

Ha az ember folyamatosan azon gondolkodik, hogy "mi lesz, ha jövőre még rosszabb lesz?", akkor tulajdonképpen a jövőbeli hőséget már most is elszenvedi, pedig az még nincs itt.

Inkább készüljünk fel rá, de ne éljünk előre a következő évek nyaraitól való félelemben. A mai nap hőségét kell kezelni, a holnapi majd holnap megmutatja magát. Igazam van, vagy igazam van? :)

tegnap 15:40
Ha ez nem változik, nem lehet visszafordítani akkor pokol nyarak előtt.
tegnap 15:35
Szerintem egyre rosszabb lesz, belegondolni is rossz, hogy ezt hogy lehet megoldani? Most biztos nem tudnak rá választ, máskülönben nem lennének plusz 40 fokok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook