Hogy derült ki, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Ne feledd, nekem se mutatta ki 3 teszt a terhességet.
Én se mertem bemenni a dokihoz anno. :))
Hétfőig izgulhatok? :((
Jaj, ne!
Most megyek fél egyre, már reggel szóltam is , hogy délben elmegyek. Azért , mivel a remény hal meg utóljára, bennem egészen a doki szaváig, még most is él, hogy HÁTHA TÉVED A TESZT...
Hétfő reggel mindenképp beszámolok, hogy mit állapított meg, álmomban nála voltam, de nem emlékszem mit mondott...
Remélem lesz merszem bemenni, mert ha egy nag benga állat, akkorr..........
Mert az én dokinőm, egy kis aranyos pici, fiatal szőke nő, na vele mindent meg tudok őszintén beszélni, előre látom, hogy ezzel a Róberttel mennyit fogok, na mindegy más is túlélte.....
Sajnálom.
Voltál dokinál?
Én is reméltem, de most 99,9%-ban szertefoszlottak az álmaim,mert miért lett volna ott az a k....va második csík, megcsináltam még tegnap délután, de semmi...
Nem mondom, akkor nagyon elszontyolodtam, szegény párom hozzám se mert szólni,mikor látta, hogy ingeróült vagyok....
Aztán olyan édes volt, odajött és mondta, hogy ha én ennyire szeretnék, akkor csinájunk:))
Mert abban igaza volt, hogy jogtalanul dörgöltem az orra alá, hogy most örülsz? Negatív! Mire ő : Megértenélek, ha tettünk volna azért, hogy pozitív legyen, de mi védekeztünk, nem próbálkoztunk...
Teljesen igaza, volt csak már annyit késett, hogy teljesen beleéltem magam....
Remélem te is így jársz, ahogy én. :))
Látom nagyon szeretnéd a babát.
Én is szeretnék még egyet. :))
Szerencsére nem fektettek be, vigyáznom kellett magamra.
De mindenkinek más a dokija és mást mondd!
Alig várom már a holnapot!
Mielőbb jelentkezz!
Szorítok érted!
Halihó letelt a munkaidőm, megyek veszek tesztet, és reggel jelentkezek az eredménnyel
Puszi mindenkinek!
További jó beszélgetést!
De...
Most a te eseted tartja a reményt reggelig, hogy hátha...
A nyitott méhszáj mivel járt? Kórházi befektetés?
Dehogy mentettem életet.
A kérdéseidre válszolva:
Csináltam 3 tesztet is amikor nem jött meg a menzeszem, de egyik se mutatott terhességet, csak a 4. :)) Bár nem volt semmilyen jele a terhességnek (se mellfeszülés, se hányinger, se kívánósság...)
Ekkor mentem el orvoshoz. :)
És kiderült,h. már 2 hónapos terhes vagyok.
Eleinte nem is volt baj a terhességemmel, később nyitva volt a méhszájam. :((
A terhesség utolsó időszakában voltam táppénzen.
Várd meg az orvosi vizsgálatot, ő majd elmondd mindent. Oksi?
Kitartás!
Holnap jelentkezz!
Most életet mentettél:)))))
Csak reggel csinálom....
PUSZI
Igen reggel.
Nekem se mutatta ki a délutáni teszt a terhességet.
Köszi. Büszke is vagyok a lányomra.
Szerintem délelőtt csináljál tesztet.
Mindenképp jelentkezek még mielőtt dikohoz megyek, beszámolok hogy milyen lett a teszt, szerinted várjam ki a reggelt, vagy ha most 8 hetes lennék ,akkor mindegy ha délután csinálom???
Ez a pici lány......Hát nem mondom, büszkék lehettek rá, egy kis tünemény
Kiváncsi vagyok a holnapi napra.
Majd jelentkezzél ám!
Hát én csak tátom a szám,hogy van,aki kihordja a bébit úgy,hogy senki sem tudja..
anyu mesélte,hogy rajta is meglepődtek,olyan pici volt velem a pocakja.úgy látszik,rá ütöttem,nekem is lassan nő..
Én a helyedben várnék még és egy idő múlva ha nincs menzi mennék dokihoz. Én egyszer voltam terhes de egyből ki is mutatta, bár nem csináltam két tesztet. Mostanában azt hallom a tesztekről, hogy elég megbízhatatlanok.
Hanyadik napodon tartasz etty?
Zojci!Az ismerősöd eseméye nagyon hasonlit az unoka tesomére.Soha nem hittemel,hogy létezik olyan terhesség amitt nem lehet észre venni,hát a rokonságban megtörtént.Vékonyka az uncsitesom,mindig rossz evő volt,aztán(17évesen)elkezdet eszegetni,kicsit hizogatni,nem feltünöen látszot rajta.A sztori a következő.Lent voltam náluk látogatóba,és szóvá tettem,hogy milyen jól nézelki,de azért rákérdeztem:nem vagy terhes? á nem .
Már délután elkezdet,görcsölni,este bevittem az ügyeletre,onnan fel a nögy.,és közölte velem a doki,hogy szülni fogunk,aszitem dobok egy hátast,ja és a mikulása meg volt végig.Azt sem tudtam,hogy mit mondjak őseinek.Úgy hordta ki a 9hónapót,hogy egy vizsgálaton nem volt.Agyrém volt.A baba Szerencsére egészséges lett,de 17évessen kicsit korai még.............(a szülei sem vették eszre).
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?