Hiszti a turkálóban és utána egy napig - mi a véleményed erről az esetről? (beszélgetés)
Tedd túl magad a dolgon! :)
Tabi a múlté :)
Kész, vége, lecsengett. Hisztizett, így nem kapta meg amit akart. Pont.
Dönthettél volna úgy hogy megveszed. Még a hiszti előtt. Mostmár semmiképp.
Hello Mindenki!
Nos, eltelt egy nap... És egy szó sem esett a Tabiról... Hm... Most légy okos, Domokos! Tegnap este az utolsó (igazi) hiszti után (reggel egyszer említette, de nem lett belőle sírás) szóval este rámozdult a "nagypacira" (egy korábbi kedvenc), ő volt ma a sláger, cipelte mindenhová. Nem tudom, hogy ez kompenzálás a tabi miatt (az is nagy volt) vagy belenyugodott, hogy nem lesz tabi és a nagypacival pótolván belenyugodott.
Nem merem szóba hozni, hogy esetleg megkérdezzem tőle, érdekli-e még vagy esetleg elbúcsúzott már tőle vagy akármicsoda... Azt se tudom, mit kérdezhetnék tőle, hogy ne törjem össze a szívét, de megtudjam, hogy örülne-e neki, ha esetleg 1 hét múlva megkapná.
Komolyan nem tudom, mit csináljak.
Ötlet?
Engem is.
:)
Asszem kiköltözünk egy erdőbe.
Hű, akkor szólok az embernek, hogy össze kell szednünk magunkat.
Ja, ezt ismerem,szerintem jó.
:))))))))
Spinét már ismertem, de ezt még nem láttam, nagyon jó!
Én bevallom, így 30 évesen sem vagyok oda érte...az ovisok dömper fanok többnyire, vagy nem?
Ez pedig az én kedvencem:) Várandós vagyok, ne tessék azt hinni, hogy gyermekgyűlölő, bocs, ha valakinek sérti az érzékenységét, szerintem poén:)
mé, te asziszed az ovis nincs oda a szép piros porschékért?
Ja, ha tizenéveseknél is él ez a szabály az elég szívás.
További ajánlott fórumok:
- Jársz turkálóba?
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Milyen ruhát vásárolsz szívesen turkálóba?
- Hogyan frissítsem fel a turkálóban vásárolt blézert, ha nem lehet mosni?
- Vettem a turkálóban egy nagyon jó felsőt, de itthon vettem észre, hogy van rajta egy folt. Mit tehetnék, valami folttisztító?
- Budapesten melyik turkálóban lehet lakástextilt is kapni?