Hiperaktív a gyerekem (beszélgetés)
Több tucat olyan esetet tudnék említeni,hogy emberek milyen betegségekből gyógyultak meg
...és ezt mind az algának köszönhetően!A hátamon állt a szőr,mikor hallgattam első kézből a történeteket!
DODICA!Nektek nem javasolták ezeket a termékeket?
Az árat illetően,attól függ,honnan nézzük!100 Ft/nap...drága?
Kedves Gerna!
Igen,ez komoly!Nem írnék le ilyeneket,ha nem lenne komoly!Én ugyan még soha nem jártam ott,de nem gondolom,hogy a tudósok és kutatók akik publikáltak,heccből írták volna le,hogy alkalmazzák a szert a Pető-intézetben!Ez nem gyógyszer ez immunerősítő készítmény,ami a saját védekezőképességed defektusait igyekszik betömögetni ezáltal leszel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb!Én csak azt mondom,amit nekem mondtak el az ehhez értő emberek!
Komoly.
Mi is a Petőbe hordtuk a fiunkat éveken át, s bár eleinte nem a hiperaktivitása miatt (bár a problémája, mint kiderült, nagyon is kapcsolatban volt a hiperaktivitással is), de a későbbiekben már igen! Pont a Petőben állapították meg róla a hiperaktivitást, s onnan indultunk a többi útra is...
Sziasztok!
Hiperaktív gyerekek szüleinek lenni,gondolom,nem lehet könnyű...!
Én tudok egy új termékről amit a Pethő-intézetben is használnak hiperaktív gyerekek egyensúlyban tartására,nagyon jó eredményeket értek el vele!Ez a Wellstar nevű német cég egyik nagyon jó egészséges energiaitala a GENIO !Nyugodtan nézzetek utána a neten!Hiteles,megbízható és nagyon áldásos termékek!Mind a mikroalgán alapul!Meg gyógynövények megfelelő kombinációján!Ha valakit érdekel,szívesen segítek!
És innen: [link]
"A Sedatif PC alkalmazható a stresszhez kapcsolódó zavarok előfordulásakor: érzelmi labilitás, ingerlékenység, alvászavar, különösen túlhajszolt egyének, hiperaktív gyermekek és idős betegek esetén."
Máshonnan? én a Sedatif PC ismertetőjéből olvasom, innen:
Ebben pedig benne van, valahol a vége felé:
"Hiperaktív kisgyermekeknek, akik a tablettát biztonsággal el tudják szopogatni, adása javallott."
:)) tényleg máshonnan olvassuk, de ez nem baj, mert több az összetevő és mindenki kiemelhet mást is. Ha keresek egy szert, több helyen is elolvasom mit írnak, mert még nem láttam 2 teljesen egyforma leírást. Ezek gyógyszerképek...
A homeopátiás szerekben nincs hatóanyag, hanem információ. Egy szert csak a tünetek változásáig szabad szedni, utána csere.Beindítja a szervezet öngyógyító képességét.Sajna azért nem mindenható...
Hát akkor más-más ismertetőt (könyvet) olvastunk, ez a SedatifPC ismertetőjéből van:
"A Sedatif PC alkalmazható a stresszhez kapcsolódó zavarok előfordulásakor: érzelmi labilitás, ingerlékenység, alvászavar, különösen túlhajszolt egyének, hiperaktív gyermekek és idős betegek esetén.
A Sedatif PC nyugtató, stresszoldó hatású, nem okoz függőséget, ezért autóvezetők, gépkezelők esetében is alkalmazható. A szer nem toxikus és mentes a káros mellék- és kölcsönhatásoktól."
A Sedatif PC stressz és alvászazar kiküszöbölésére való.Több összetevője van. A mono készítmények viszont már személyre szabottak.Az egyik könyvem: Homeopátia napjainkban pl: hangulatzavarok,nyugtalanságok,alvászavarok címszó alatt ajánl szereket.
A natursziget.com-on van orvos akinek kérdéseket lehet feltenni. hiperaktivitásra ugyan azt írja: személyre szabottan, de azt is írja,hogy van esély.A doki néni gyerekorvos és Ő nem biztos, hogy allopátiás szert is adna. Szerintem nincs egyetlen jó módszer,de talán sok jót érdemes megnézni.Dührohamokra,agresszivitásra pl. Nux vomica.
Na nekem ma akkorát alkotott hogy nem igaz.És ha nem megyek be a suliba ki se derült volna.Azt hittem a föld alá süllyedek szégyenembe.
És még a végén az is kiderült,hogy a drágám nem jószándékból segítőkész,hanem ő ezért anyagi szolgáltatást vár.Sőt még elképzelése is van hogy mit mennyiért is csinált meg.Csak azt tudnám honnan szedte ezt,mert nálunk ilyesmi nem szokás.
Mi is annyi mindent kiprobáltunk az a baj, hogy minden csak átmeneti. Azt hiszem az a baj, hogy a gyogyszerektől várjuk a megoldást de nem jön el ez egyszer biztos. Vagy beáll valamiféle elfogadható szintre vagy nem. Csak imátkozhatunk, hogy vahogyan túllegyünk ezeken az éveken.
Most biztos olyat irok ami sokaknak nem tetszik a legjobban a szigoruság jön be. Ha tutujgatjuk akkor nem tudjuk kordába tartani sem az indulatukat sem a társakhoz való viszonyát. Ja és nagyon okosak legalább is azt pontosan tudják hol mit engedhetnek meg maguknak.
Hát elméletben így van, persze. Mondjuk pont a SedativPC nincs benne a cikkben, pedig azt szokták a leggyakrabban ajánlani. A Risperdal pedig egy erős nyugtató, tehát az alapbajt (figyelemzavar) nem szünteti meg. Impulzivitás, dührohamok, vagy akár a "tüzeskedés" ellenszere lehet.
Akkor mondjuk, legyen inkább Ritalin + SedativPC. Az a baj, hogy minden gyerek másképp reagál, kinek ez válik be, kinek az.
Igen,de ha már csökkenteni lehet a gyógyszereket, talán kevesebb mellékhatásnak vannak kitéve.
Vagy rosszul gondolom? :(
Sziasztok!
Homeopátiás dolgokat kerestem és ez is köztük volt. Remélem nem haragszotok + amiért Rátok gondoltam...
Érdemes végig nézni, hátha valakinek ez is lehet egy kis segítség. Én allergiára néhány éve használom és egyre csökkennek a tüneteim, pedig csak könyvecskékből tanultam meg a használatát.Lelkiismeretes homeopata nagyon sokat tud segíteni.Nincs mellékhatása, a tb nem támogatja, de egészségpénztári kártyára lehet vásárolni.www.cedh.hu/others/hiperaktiveloadas.ppt
További ajánlott fórumok:
- Hány éves kortól beszélhetünk hiperaktivitásról?
- Magas intelligenciájú, agyilag hiperaktív, viselkedészavaros kisfiút hogyan lehet kezelni?
- Válni, halmozottan sérült gyerekkel (figyelemzavar, autisztikus, hiperaktív)
- Figyelemhiányos hiperaktivitási zavar felnőttkorban
- A hiperaktív gyermek - Tünetek
- Honnan tudom, hogy hiperaktív a gyerekem?