Bevásárlási szokások, tippek (beszélgetés)
Az éléskerben 139 a görögdinnye. Finom.
Papírtörlőt és wc papírt is vitték.Nincs szórólapom,csak szóltak a dinnye miatt. Ott szerdán kezdődik az akció.
Nincs tárolóhelyem sajnos. Ami jó, hogy szerencsére közel a bolt, bármikor tudok vásárolni.
De megértem, hogy adott esetben muszáj bespájzolni, anyu például 40 km-re járt, amikor valamelyik fia hajlandó volt elvinni. Falun kötelező felszerelés a nagy hűtő, fagyasztó, spájz.
Igen. Én tavaly sokat tudtam fagyasztani belőle. Lényegében csak a töveket kell locsolni bő vízzel úgy hogy ne mossuk ki alóla a táptalajt. Nagyon hálás növényfajok akár patiszon, csillag tök.
Szereti a családunk többi tagja is fogyasztani. Sokféle képen lehet őket elrakni fagyasztva is.
Köszönöm.
Van olyan amit azért pótolni kell hozzájuk mert nem lenne elég.
Ebben a száraz időben hajnalban és este locsolni kell, a veteményest mivel száraz az idő mifelénk is.
Sziasztok. Kertesek. Május végén paradicsom palántákat ültettünk kb két hét múlva szedhető róla termés. Szilva fán is van idén szép nagyok lettek. Az is nemsokára beérik. Alma fán is sok van szintén. Úgy tűnik nyáron sokminden szépen terem befőzés lesz és fagyasztott termékek, na meg persze savanyúság nak valók bőven.
Téli időszakban
jól jönnek a saját termékeinket elő venni és fogyasztani.
Sparban a 🧅akciós
Pennyben 🍉,🥔, 4db 08.04.
Húsok terén jól állok,3 fagyasztóm van.
Ez a liszt téma rosszul esett,de túl élem.
Mi még a régi áron vásároltuk meg ezeket a dolgokat. Különböző húsokat is vásároltunk július ötödikén. Egyenlőre régi árak
szerint. Kivétel az ötven forintos betét díjakat rakták rá a különböző italokra.
Azért köszönöm az infót.
Már írtak róla, hogy nyolc élelmiszer ára várhatóan emelkedik.
Cukor, liszt, tej,tojás,darálthús,csirkecomb, ? ?. A többire nem emlékszem.
Szép napot. Ma beköszöntött a hűvösebb idő. Nálunk esik az eső. Tegnap voltam Tescoba szerettem volna venni koktél paradicsomot, hát éppen nem volt. Tegnap melegre tekintve a Lidl be már nemvolt kedvem menni. Ma viszont megyek. Aztán irány a hús boltba vásárolni és feltölteni a 4 fiókos fagyost mert kong az ürességtől de azért mert le kellett már engedni és kimosni. Én több éves húst nem tárolok benne annyit
nem veszek. Folyamat pótolni szoktam ha látom hogy valami épp elfogyott vagy alig van már belőle. Ezt teszem a tartós élelmiszereknél, tisztasági aruknál szintén. Egyszerre mindent nem tudok megvásárolni inkább folyamatosan ahogy látom hogy fogy. Azt írják hogy az árak nem mennek fel és a kötelező akciót élelmiszer üzletekbe megszüntette a kormány.
Így versenyképesség lesz állítólag a nagyobb élelmiszer üzletekben. Azaz azt akcióznak amit akarnak és ha úgy gondolják olcsóbban adhatják az áruikat mint a másik üzletbe. Úgy gondolják hogy így olcsóbban lehet majd vásárolni jó pár dolgokat. Hát majd meglátjuk az eredményt.
Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Nyári melegben mi jót csináltok? Fürdőzésre, nyaralásra alkalmas idő van. Ki volt nyaralni nemrég és merre? Vagy készül valaki esetleg nyaralni valamerre? A strandolás is szóba jöhet ilyenkor. De aki dolgozik pihenjen a jó hűs szobában azt teszem én is. Strandolni voltam idén hozzánk közelebbi helyen nagyon kellemes időtöltés volt számomra. Ilyenkor a kertben sem jó tenni semmit legfeljebb kora hajnalban, vagy késő este locsolni, kapálni,gazolni.ki,ki a maga módján éli meg a mindennapjait. Beszélgetős fórum hozzászólásokat szívesen fogadom , ha rá érsz beszélgessünk itt írd meg nekünk akármikor mi jót főztél, vásároltál mit
csináltál ma, holnap azután. Írjatok mindenről amit szeretnétek és nem titok. Üdvözlet nektek.