Havonta vagy több hónapra vásárolsz élelmiszert? (beszélgetős fórum)
Boldog Új évet kívánok! 🥂 🍾 🍀 🐖
Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Végül is nem lett lencse, levesnek akartam, de a férjem tárkonyos krumplilevest kért, a malachoz pedig a változatosság kedvéért krumplit. De majd a hétvége felé megfőzöm, jön haza úgyis a fiam, ő nagyon szereti. Most akarom megnézni az akciós újságokat, hol lehet majd spórolni. Valahogy a január mindig tartogat meglepetéseket az árakban, de inkább fölfelé, mint lefelé.
Kb mindenre befolyàssal lesz. Meddig lehet ezt bírni?
Sziasztok! Én szerdán teletankoltam az autómat. Jövőre 41 Ft-tal nő az üzemanyagok literenkénti ára. Tudom ezzel hosszú távon nem oldom meg a problémát. Ez bizony nem csak az autósokat fogja érinteni, hanem mindent. Újabb drágulás lesz, hiszen drágul a szállítás is.
ez mindenutt igy van/tudom nem vigasztal,pedig en nem is otthon elek.
Marha jó, hogy megszüntetik a szép kártyára vásárlást. Egy csomó pénzt spóroltam így a kaján. 😩
Most majd elmegy a fizunk benzinre (emelés miatt) és kajára. Remek. Bocs, hogy ezt ide, csak a kajáról jut eszembe…
Vettem én is,, máskor valahogy eszembe sem jut pedig szeretjük,,igaz most nem kívánom.
Lehet hogy nem kerül rá sor.
Ne hezitálj,nem kér kenyeret, havonta egyszer biztos tipp ,hogy mit főzzek kérdésre.
Jó reggelt mindenkinek! Ma készülök vásárolni, nem voltunk csak ünnep előtt. Kenyeret vettünk csak. Egy-két dolgot kell pótolni. Mindenütt akciós a lencse, lehet, hogy veszek azt is.
Kedves csoport tagok.
Kívánok mindenkinek,
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és jó egészséget.🔔🌲❄️
nagyon kellemes karacsonyi unnepeket kivanok mindenkinek!
Boldog karácsonyt!
✨🎄♥️🎀🎁✨
Boldog karácsonyt kívánok!!!
Mindenkinek jó készülődést és Áldott, békés ünnepeket kívánok!
Nálunk is lehetne mozgó bolt, de sajnos nincs. Igaz közel vannak egymáshoz a kisboltok de mikor fáj a térdem megint és alig bírok menni, tök jó volna a lépcsőház elé csak kisántikálni ilyenkor. Régen volt de valamiért pár éve abbahagyták. Meg volt fagylaltos, zsákos krumpli, na meg vöröshagymát árulták zsákokban a házak előtt ami jó szolgáltatás volt a lakosságnak. Tudom hogy nem olcsó semmi manapság de volna kereslet még így is ezekre.
Ügyesek vagytok!
További jó készülődést mindenkinek!
Köszönöm a választ.
És kívánok így az ünnepek előtt kellemes
vásárlást és készülődést.
Köszön kérdésed igen meggyógyultam, 5 napig tartott. Remélem mindent megtudsz vásárolni és mire az ünnepek jönnek minden a helyére kerül. Még egy hét van addig.
Kívánok neked jó egészséget mert most járvány van. Hát akkor kellemesen eltöltött vásárlást kívánok utólag is.
Hát igazából Pécsi piacra megyek vásárolni
Jövő héten csütörtökön. Húsokat már megvettem.
Piacon inkább a karfiolt,gombát, zöldségeket válogatok.
Azonkívül mindent amire
szükségem van afőzéshez,sütéshez,
mindent megvettem.
Tompai nagy diszkontba
vásárolni pár hónapra elegendő tartós dolgokat,higgyétek el
megéri nagyon mert anyagilag sokat spóroltunk így. A Füstölőröl is haza hoztuk a kolbászokat nagyon klasszak lettek.
A múltkor az Aldi-ban a Rama volt 399,- . Abból vettem, meg vajat, mert van amihez azt használok. Nálunk lehet kapni lengyel termékeket piacon is, meg van egy mozgó boltos is. Ott vettem a vajat.
Pennybe akciós a sütőmargarin, Nescafé,narancs.
Köszönjük, viszont kívánjuk. Meggyógyultál már teljesen? Én próbálok készülődni, de annyi minden van, egyéb dolgok, plusz a munkahely, hogy nem sok időm marad. De a jövő hét hétfőn szabadságon leszek, hátha utólérem magam. Most a vásárlásokat szeretném letudni.
Köszi!
Neked is! És mindenkinek!
Neked is jó készülődést🌲
Meg mindenkinek 🌲🍎🍋🍊🥦🌽🥕🍗🥩🧁🥧🍫🍷
Sziasztok.
Kellemes vásárlást mindenkinek a karácsonyi ünnepek előtt.
Köszönöm szépen mindenkinek. Igyekszem minél hamarabb felépülni. Pár nap alatt elmúlik. Ti is vigyázzatok magatokra
amennyire lehet.
További ajánlott fórumok: