Használtál már valamilyen Vichy / Normaderm terméket? tapasztalatok: (beszélgetés)
Na én ezért mentem el kozmóhoz,hogy ne egy gyógyszerész mondja meg milyen a bőrtípusom,hanem olyas valaki aki ezt tanulta!Mivel én nem tudtam el dönteni!Bár számomra ez olyan mint az otthoni hajfestés.
pl én műkörmös vagyok,amikor szalonban dolgoztam sokszor láttam,hogy vágnak hajat mégsem állnék neki!
Teljesen igazad van.
Egyébként nagyon jók a gyógyszertárban készített antiallergén, A, E vitaminos krémek is. Bőrtipushoz kell kérni.
attól függ milyen;) nekem nem szárította ki,hanem épp ellenkezőleg, javított az "állagán", pedig nekem is könnyen kiszárad a bőröm... mondjuk, most megint nem úgy néz ki,ahogy szeretném, de ez biztos nem a krémtől van, mert másfél hónapja használom...
szerintem kérdezd meg a patikában.
bár ez egyén és termékfüggő...
a krémek nekem is és egészen addig hámlott az arcom amíg az egész termékcsaládot használtam!
Már csak a lemosót az bevált!
Krémet és arctejet használok még a híres Magyar gyógynövényes nénitől!
Szuperek,olyan tiszta és üde a bőröm azóta!:)
További ajánlott fórumok:
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Tudnátok valamilyen fogyókúrás terméket ajánlani?
- Most kezdtek el hirdetni valamilyen A... betűvel kezdődő fogyiszert a tv-ben, mennyibe kerül és használta már valaki?
- Idegesítő, hogy minden celeb reklámoz valamilyen terméket!
- Száraz, töredezett, vastagszálú hajra ajánlanátok valamilyen terméket?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?