Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ma en se vagyok happy.
Hogy alakul a has hat honap alatt?
Csípőcsontnál nehezen tudta összevarrni a sebész a bőrt, csücskösre hagyja a normális forradás miatt.
Ha nem tud megbékélni bele a beteg egy év múlva kijavítják.
Nekem pedig nem csücsköm van, hanem ráncom.
Bár elég drasztikusan van összevarrva azért még bizakodom.
A fenti lehúzott bőr széltében sokkal nagyobb volt, mint az alsó, így tudta összevarrni.
Ebből lesz a csücsök is, de Méhecskénél én nem látom.
Ez a csucsok tulajdonkeppen micsoda?
Egy dolog ami nekem nem tetszik az az hogy az oldalamon a heg alatt van egy zsir pukli. Mondjuk sztem az sokunknak ott van. Azt le kell fogyni? Onnan szivjak le a zsirt akinek az is van?
Méhecske, nekem nagyon tetszik a hasad!
Én is úgy tudom fél-egy év mire eléri a végleges állapotát a has, szóval no para, fogsz még változni.
Én a csücsköd nem igazán látom, de ha nem tudsz vele megbékélni akkor azt is ingyé, bérmentve kijavítják egy év múlva.
Gyönyörű, ahhoz képest amilyen volt! Légy rá büszke és vigyázz rá nagyon!
JJ, kezet foghatunk!
Reggel 8 óta most ültem le először, ügyeket intéztem a városban, vásároltam, főztem.
Nagyon el vagyok fáradva, most fekszem.
Nagyon húzódnak a varrataim. :-(
Tényleg nem lehet oldalt aludni?
Amióta itthon vagyok a kórház óta csak oldalt tudok aludni. :-(
Egyébként hason szoktam...
Mennyire kell szorosra venni a haskötőt?
A keddi orvososdim óta gyengének érzem, felül a szegycsontnál egyáltalán nem tart, alul meg dagadok bééééé. :-(
Tudod mennyi jott ki a vegen? Egy liter!
650ml has 350 cici. De ugy jol vagyok. Tul jol.
A szedules az nem a vernyomassal, cukorral vagy a fekvessel fugg ossze? En amig fekudtem a klinikan mindig szedultem. Amikor elkezdtem mozogni akkor abbamaradt.
Ez a folyadek az izom es a bor kozott az a savo?
Engem sok utasitassal nem lattak el. Csak azzal hogy mozogjak. Elkezdtem mozogni csak tul sokat. :D
Ferden ment haza?
A Peya is itt volt tegnap azt hiszem (marmint a Mammutban) es a Tizedes kiszedte a varratat.
nem jó vicc, a szívrohamot hozod rám...:D
Az enyémek alszanak. Férj is tegnap bowlingoznni volt a mammutba, igen érdekesen jött haza...
Ez csak egy feltetelezes, de lehet hogy minel tobb olyan dolgot csinalsz amit nem szabadna annal szebb lesz a heg?
Az enyem nyolc naposan mar alig latszik.
Gondolom ezert is kapnek egy hivast.
Mammutban bowlingozok. Igaz a legkonnyebb labdaval.
Es azt honnan lehet tudni hogy letapad?vagy rosszul?
Olyan hulye vagyok....
érdekes, amennyire a képen látszik, de még nagyon az elején vagy, szóval ez hétről hétre változni fog.
Kérdésem lenne akkor nekem is. Mi van ha nem jól tapadnak le a dolgok? Mondjuk én az elejétől az oldalamon alszom...és nem szólt senki semmit. Meg ha nem tapad le rendesen, mert nem elég szoros ahaskötő? Vagy ilyen nincs?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?