Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Milyen mutetre?
D-bol A-t???
Na megvolt a vizit. :D
Minden tokeletes. Mehecske, Bettyj, es a tobbiek, ti meddig szandekoztok konzultalni a dokival?
Sztem ez lett az utolso randi, hacsaknem o akar majd megszabaditani a (beszart?) gyomorgyurutol.
Ezzel mindenki igy van.
Orvos nm hiv. Elfelejtett?
Köszi csajok a vizesedésre a megoldásokat. De ez tényleg idegesìtő hogy én 65 kg -ot fogytam oda figyelek mit eszem erre most a hasplasztika miatt szedem fel a kilòkat. Mégha lehetne tornázni,de ìgy.
....Konkrétan ràm is egy nadrág jò.
Anyam (szemesz foorvos volt) szerint hajszal (vekony) ereket vagtak szet es ezeknek ido kell amig ujra formalodnak/kialakulnak.
Allitolag ez a folyamat hetekig is tarthat es nem tudom hogy egyáltalán valami is befolyásolni tudja.
De ez csak anyam elmelete.
Sziasztok!
Én is ugy vagyok,nekem a klinikán adtak egy hasszorítós bugyit azt kell felvennem a rendes bugyira,és ugy a haskötő!
detto probléma, többen is panaszkodunk.
retek, zeller, kigyóubi jó vízhajtók, vagy a citromos víz, frissen facsart citromból, nekem ez vált be, de amióta közeledik a piros betűs nap annyit is érek velük... evvan.
a ciki az hogy egy nadrágom jön rám, sport naci, semmi más, vékony, a hideg meg közeledik.
sőt estére az is feszül rajtam. :-(
szerintem pár hétbe beletelik mire a szervezetünk legyűri a műtétet, valahogy neki is védekezni kell. :-)
Nekem spec mutet utani van de annyira szorit es pont a nagy heg folott. De leszedtem a kotest. Lehet hogy nem
Volt jo dontes
Mehecske en csak errol beszeltem az elmult par napban.
Angel citromos vizet ajanlott. Tobbiek turelmet.
En nm ettem par napig es jobb.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?