Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ma nekiallok es kiprobalom a silikon sheeteket. Andi, en is elolvastam megegyszer es nem ontapados hanem nekunk kell rogziteni valamivel. Tenyleg csak elvileg 8 orat irnak.
De mondjuk vedi a heget a melltarto es a haskoto viszontagsagaitol úgyhogy reggel majd felteszem delutan meg majd leveszem.
Holnap elmegyek a korzetihez mert ugy olvastam hogy van vmi tb altal tamogatott szikikinos krem ami nm 15 ezer.
Sziasztok!
erdeklodnek,hogy mennyibe kerul a hasplasztika 3 gyermekem van az utolso 2 csaszaros es 2.5 ev alatt lett meg a 3 gyermek eleg csunya a hasam nagyon csikos es log is esetleg van olyan koztetek aki Szegedi ?
valahogy biztos megoldja.
mást nem, szerintem helyi érzéstelenítéssel vagy lidokain sprayel vagy valamivel csillapítja a kellemetlenségeket és észrevétlenül kiszedi. :-)
holnap megyek (remélem...)
cérnával nem tom mi lesz, mert ha ki akarja szedni, én össz fogom carni magam az tuti, az benőtt, de ott se maradhat nem???
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Még nem tocsogok annyira, és igen, igazad van, csak pozitívan szabad hozzáállni.
Mondták, hogy varratlazítás után jobb lesz a bőr vérellátása, könnyebben gyógyul.
Úgyhogy gyógyulásra fel! :-)
Voltál dokinál? Mi van a cérnadarabkáddal?
Megjöttem a kontrollról, vagyis már rég itthon vagyok, csak neki álltam tortát sütni.
Nem volt elragadtatva tőlem a doki.
A köldököm ok, szép, varratokat onnan kiszedte.
Az alsó sebemmel van gond.
Apró pöttyökben szivárgok, ez eddig ok, viszont ott a folyadékgyűlem a hasamban.
Nem szívta le, két csípőmnél meglazította a varratokat.
Azt mondta, ha tocsognék a nedvtől menjek vissza, egyébként 12-én kell megint mennem kontrollra.
Azt is hozzátette, hogy jövő héten nem akarja kivenni a varratokat.
Járt már így valaki?
Ilyenkor mi van?
Lassan megyek fürdeni, szivárogni szivárgok, picit átázott a kötésem amit a kórházba raktak rám.
Lázam nincs, erőtől kicsattanok, totál jól érzem magam.
JJ, kipihented magad végre?
Mi volt ez a "ki akar felszedni a romjaimból?" kérdés???
Sziasztok!
Akinek a Szent Imre plasztikáról vanak tapasztalatai, az ne fogja vissza magát írjon itt, vagy priviben! Ill. volt-e olyan akinek "csak" letapadt műtéti heget hoztak bárhol helyre. Pici lapos hasam van csak letapadt a műttéi heg és nagy babákat szültem, kicsit lóg a bőr is, és egyenes hasizom szétvált de 2,5 ujjnyi, állítólag azt nem kötelező megcsináltatni. Két sebész eddig a midi 2 a mini plasztikát javasolta.
én is, bár nem tom, ez gépen van? Záróban nem volt semmi.
Na nekem napok óta olyan érzésm vann hogy minthe belül a cérnák szurkálnának :D de már szerintem nincs is bennem semmi, csak az a kósza madzag, de nem is ott érzem...
persze igen. az az email cimed ami az adatlapon van?
Nem teszek fel kepet ide, mert mar tobbszor megjartam perverzekkel.
Szar ugye?
De az en hegem olyan szep hogy a tobbiek mondtak hogy nyugodtan kiegyenesedhetem.
Meg ejjel nem is nagyon tudtam aludni a görbeseg miatt.
a pamut polo jo megoldas ha nem csuszik fel.bar lehet pamut derekmelegitot kapni kinaiban.az is jo lehet.
en e vitamnos kremet hasznalok a heget is halvanyitja.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?