Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én jól vagyok,köszi :)
Ki mikor tudott először kiegyenesedni,mert nekem még mindig nem megy így lassan 2 hetesen!
Krumplirozsa: nekem is új köldököm van,és szerintem szép lett!:)van képem a galériában!
Szép estét mindenkinek. Hogy vagytok?
Angel jobbulást neked. Biztos nem lesz semmi gond.Sok tusolás és betadinozás
. Kumplirozsa nekem is uj a köldököm és szerintem nagyon jòl sikerűlt
Sziasztok!
Én is olvasgatlak titeket egy ideje, drukkoltam a műtétekhez. Nekem 4 gyermekem van, és a hasam nem a legszebb látvány. Kicsit lógós és domború, gondolom a hasizommal gond van.A hét elején vettem a bátorságot és kértem egy ip-t a Szent Imrébe, tehát az első lépést már megtettem :-)
Én is szívesen olvasnék naplókat, ha lehet, hogy minél több információt megtudjak a beavatkozásról. itt is köszi Edina, hogy a te naplódat olvashattam!
En facebookon osztok meg kepeket. Jelolj be.
Jolan New
Vagy megbaratkozik vagy keres maganak egy szeretőt. :-D
Meg en is!!!!
Szia!
Gratulálok a döntéshez!Hozzám jöhetsz,nekem új a köldökom:-)Puszik
Kedves Mindenki, rég olvasom titokban a fórumot, eddig csak kacérkodtam a hasplasztikával, de végre valahára döntöttem, megvolt az első konzultáció is (dr Görcs). Hat gyereket szültem, sérv is van a köldökömnél, hát megérett a dolog. Majd áprilisban.
Ha van, aki beengedne, nagyon szívesen olvasnék naplókat, rákészülésnek (cserében a blogomat tuidom adni myway08.blogspot.com, hasról nemigen esik szó benne, legalábbis még nem), és szívesen hallanék olyanról, akinek a köldökét le/kivették. Milyen lett utána hasa? Állítólag csinál másikat a doki, de el nem tudom képzelni.
Minden információt köszönök. zs
Sok sikert Martina:-)
Joli majd megbarátkozik vele az urad:-D
Angel jobbulást neked, és ne foglalkozz semmi féle negatív hozzászólással.
Szoni örülök, hogy cérna mentes vagy. Puffadsz még? Mikor kezdődik a puffada?
Vasárnap befekszem hétfőn szabászat :)
Sajnos írni majd csak akkor tudok, ha már itthon leszek, mert nincs mobilnetem, bár ha van ott wifi....
Sziasztok! Én agyalok a műtét méretén és csak áprilisban aktuális leghamarabb. Legnagyobb problémám az előző nem plasztikai, de hasi műtétem letapadása. Szonihui naplójában már csevegtünk a hegkorrekcióról.
Van olyan, aki hegkorrekción átesett már? Megosztaná a tapasztalatait. Meghozta a várt eredményt?
És van olyan aki úgy kezte, hogy Jósvay vagy Görcsi doktor magán rnedelésén járt először, majd onnan ment be a Szent Imrébe? A magán rnedelésükön mennyibe kerül egy konzultáció? Infók priviben is jöhetnek.
Zsabrú azért nála jó jel hogy nem lázas, fertőzés és gyulladás első jele a láz...
Persz nagyon oda kell figyelni, de én is hiszek a pozitív gondolat erejében , így nem értek egyett a te hozzáállásoddal.
Tényleg sajnállak, remélem azért ha lassan is de javulsz, más orvos már kezel téged? azért érdekes lenne hol tartasz. Ami megtörtént megtörtént (sajnos), ha egészséges leszel, tedd meg amit a szíved diktál, de addig a gyógyulásra koncentrálj te is.
Nekem pl egy lányzó azt mondta hogy a luk 6 héttel mehhosszabította a gyógyulását de rendbejött. Én ezt tudomásul vettem, ezt tettem legrosszabb esetnek, de kenegettem, pozitívan álltam a dolgokhoz és 8 hetesen nyoma nincs a lukamnak, de már közel másfél hete csak egy mini bibi volt ott. Kitartás neked is , és kívánok sok erőt a gyógyuláshoz
Kora reggel felidegesítesz, szakadjál már le rólam!
Foglalkozz magaddal, ne velem.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?