Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ja és még annyit, hogy valóban úgy van, hogyha szétvált az izom, akkor az már úgy is marad! Sem az idő, sem a torna nem segít rajta, sőt..
A szülés utáni idő csak akkor számít, ha még fogyni szeretne valaki terhesség után. Ezt konkrétan a Kelem doki mondta az Imrében.(többek között)
Ehhez muszáj hozzászólnom lányok:)
Nekem is 3 gyerkőcöm van, 7év, 5év és a legkisebb 9hónapos(!!) volt a műtét idején.
Én is meg akartam már csináltatni mert iszonyúan néztem ki, nem akartam egész nyáron úgy mászkálni, minhta még mindig 6 hónapos terhes lennék. Nagyon szörnyű volt, hogy mindenki a hasamat bámulja, van, aki meg is kérdezi, hogy csak nem újra?? van, aki tapintatosabb volt, vagy csak nem tudta elképzelni, megint terhes legyek.
Minden simán mehet, ha van segítség. Nekem a férjem 3 napot tudott szabaddá tenni, míg kórházban voltam. Aztán jöttek a nagyszülők, és volt egy lány, aki besegített délelőttönként, délután nagyik. Én ráadásul tényleg sokat pihentem, feküdtem.
Mindenkit csak bátorítani tudok, hogy ha utálja már a hasát, emiatt ne halasszon, mert minden megoldható. A gyerekek sem látták semmi kárát még a pici sem. Éjjel a férjem kelt hozzá, ha kellett.
Ami a szoptatást illeti, nekem nem kötötték ki a 6 hónapot, (a Szemnt Imrés dokik sem és a többi sem,akinál konzin voltam) egyedül az volt a kitétel, hogy már nem szopizhat a baba, mert ha így műtenénk az altatás+ akkor elmegy a tej.
Én februárban hagytam abba a szopiztatást és májusban műtöttek.
Szerintem ennyi gyerek meg mutet rovid idon belul kicsit sok.
Nekem epp tegnap mondta a korzeti hogy mar eszembe se jusson akármi.
Tavaly volt egy 40 perces laparoszkopos mutetem. Az semmi volt ehhez kepest.
Bocsi, nem akarok beleszolni nagyon a dolgaidba, de ennyire kicsi gyerekekkel miert ennyire fontos neked a mutet? Egyreszt nehez lesz utana meg szerintem en ugy hallotam hogy szules utan masfel két evig azert sokat valtozik a hasad.
En meg varnek a helyedben. Nem kell elsietni semmit.
Az egyik doki visszaírt nekem, valóban el kell telnie fél évnek a szoptatás abbahagyása után. Én meg csak ezért nem szeretném elválasztani a babámat. Azért ha nem baj, maradnék itt, soha nem lehet tudni, a pici lány mikor gondolja úgy, hogy elég volt és akkor én is megyek. Addig is tájékozódok, és drukkolok mindenkinek !!
Szép hétvégét!
Így lesz 2az 1-ben műtétből 3 az 1-ben? Megbarátkozik vele, ha majd igazán "birtokba veheti" őket :DD Akkor majd rájön, hogy sehol egy impli.
Én is bejelölhetlek a facee-n? Megnézném a képeid, ha lehet.
Nekunk azt mondtak ha huzodik ne jarjunk egyenesen!
En két hetig gornyedtem. Már jarok egyenesen is!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?