Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon sokan dicsérik az F.r.ver-ös Aloe Vera termékeket.
Esetleg te is olyat használsz? Vagy valamilyen bolti termékkel próbálkozol?
Nekem spray-t ajánlották.
Köszönöm jól vagyok, ma megyek 1-re kontrollra.
Még vannak pici fehér gyülemek a sebembe, szerintem nem lesz ma varrat szedés.
Már csak borsónyi nagyságú folyadék szivárog belőlem, vagyis ennyit termeltem tegnap este óta.
Sok helyen leesett a varr, ott nagyon szép a hegem. :-)))
JOLI KÖSZI KÖSZI KÖSZI!!!!!
Meghozta az eredményét a tegnapi beszélgetésünk a Győri dokival, ma reggel hívott a Debreczeni, hogy a reggeli konferencián volt szó az elmaradt műtétemről és, ha nekem is jó akkor vasárnap feküdjek be és hétfőn megműt :D :D
En ugyan mar ennek a gyereknek semmit nem veszek. Kap a hasznalt boltban ket buszt.
Az en fiam nem jatszik semmivel csak olcso autokkal meg kutyaval. Esetleg kap egy uj biciklit. :D
A Tizedes doktor ur hol rendel Pesten kulonben?
Olyan szerencsesek vagytok vele. Az en orvosom csak lent marad a vilag vegen.
Lehet hogy kell mennem Pestre egy napra a jovo heten. Majd hivom, talan osszejon a randi.
igen túlvagyok,annyira nem volt vészes,egy volt ami nem nagyon akart kijönni,azt kicsit megráncigálta,na az fájt,egyébként nem!Azt mondta szépen gyógyul a sebem,nem is volt folyadék,szóval nem böködött meg,szerencsére.aloe vera géllel kell kenni a sebet,azt mondta attól szépen fog hegesedni!már csak 6 hetesen fog megnézni,és kész :)
és veled mizu?Hogy vagy?van még váladékod?
Egy hasdagadással nem kell azonnal dokihoz rohanni... totál normális dolgo!!!! Persze normális keretek között. Általában 6 hónapos korig , de van akinek még 1 évesen is dagad a hasa. Ezt a doki mondta.
Én nem azt tabácsoltam hogy rohanj Pécsre, csak kár terveket gyártani előre, mi lesz ha.....Meg ha ennyit agyalsz azon hogy baj lesz akkor a negatív gondolkodás bevonza a bvajt...Ugyanúgy a pozitív gondolkodás, a gyors gyógyulást.....
Es ha megtortenik akkor mi lesz edinam?
Dagadt hassal 9 oras ut pecsre? Szuper ötletek.
Jajj Martina ez olyan gáz :( Azért ennyire bizonytalanságban tartani valakit nem túl korrekt dolog :(
Joli, olyanon ne agyalj előre ami veled lehet meg se történik :D
Na akkor holnap a VIP szolgáltatás mellé ingyen megcsinálhatná a didkóid.
Nem semmi, mibe maradtatok, mikor jelentkezik?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?