Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
84140. Recs79 (válaszként erre: 84138. - Regi777)
2014. júl. 29. 07:37

Engem 2 hónapja műtött J.J!

Semmi gáz nem volt, az első éjszaka volt borzalmas, mert, hogy csak háton lehet feküdni! A hátam nagyon fájt már, és bizony oldalra feküdtem már éjszaka mert nem bírtam! A hasam egyáltalán nem fáj!

Én reggel 8.30-kor az első műtött voltam, és még egy lány volt utánam, azt hiszem mindig így van, két hasi van egy nap csak! Szóval 1 órára nagyjából megvan ha első ha második vagy!

Ébredés után nem volt semmi fájdalmam vagy kellemetlenség! Több óra hanyatt fekvés után az viszont már elég vacak volt. Hajnalban az éjszakás nővér állít fel, tehát nem kell 24 órát sem feküdni. Ha ott jól vagy, nem szédülsz, nincs hányingered, akkor onnantól önjáró vagy! :)

A vágás csípőcsonttól csípőcsontig tart.

Kórházi tartózkodásra egy hetet számolj, előbb nem igen enged haza! Addig a cső is bent marad! Nem tudom, hogy emiatt, vagy amúgy vagyok szerencsés, de nemek csőkivétel után, semmi sem folyt, nedvedzett vagy ilyesmi!

Az első nekem kellemetlen dolog az volt miután egy hét után kivette a csövet, és akkor kezdett nagyon érzékeny lenni a varratszél! De az annyira, hogy még ahogy a ruha odaért akkor is sikítani tudtam volna néha!

Varratszedés 2 hét múlva a műtéttől van!

Onnantól viszont nagyon jó. Nekem a mozgásban nem akadályozott semmit, már a kórházban is teljesen normálisan, gyorsan közlekedtem!

6 hét után el is kezdtem sportolni, futni és tornázni is! Semmiben nem akadályoz!

Nagyon örülök, hogy rászántam magam! Hatalmas különbség lett!

84139. Bcicus
2014. júl. 28. 21:45
Kicsit off kérdésem van. Karplszatika létezik tb-re?
84138. Regi777
2014. júl. 28. 21:30

Sziasztok!

Hasplasztika előtt állok,a Szent Imrében fog operálni J.J Főorvos a jövő hónapban. Volt már több műtétem, tudom mivel jár az altatás, stb.

De ettől a műtéttől kezdek parázni. Többen is írták,hogy sajnos nem úgy gyógyul a seb, folyik, duzzad, fájdalmas...stb!

Elvileg nekem háromszor vágták fel ugyanott a hasam császárok és egy másik ok miatt hosszában, és mindig szépen gyógyult.Ez a plasztikai vágás kétszer olyan hosszú lesz (gondolom)!Tapasztalatokat szeretnék kapni,hogy milyen volt az első nap,második, az első mozgatás.Itt is felállítanak már következő reggel a nővérek? Szívesen venném ha írna valaki hogy Ő mit tapasztalt! Köszi

2014. júl. 27. 17:25

Sziasztok Csajok!

Rég jártam itt, de most tapasztalatokat keresek! 3 éve volt hasplasztikám és most félidős terhes vagyok. Részletek a naplómban. Aki átélte már ezt a szitut írjon nekem tapasztalatokat légyszi!

Köszi!

84136. d44a7b77b8 (válaszként erre: 84135. - JJnew)
2014. júl. 24. 10:16
Már konzultáltam egy másik orvossal aki szeptemberben megnéz.Tudja ki mütött mert megkérdezte. azt mondta hogy pedig ö egy jó orvos,igen az, én is jókat hallottam róla azért mentem hozzá,de nekem nem vált be. az az igazság hogy ingyen sem feküdnék oda hozzá, a bizalmam elszállt. Szeptemberben ha megnéz az uj doki fog mondani valamit,aztán eldöntöm hogy végig csinálom e mégegyszer ezt az egészet vagy nem.Azt elmondta hogy ha ö csinálja drágább lesz mintha visszamegyek korrekcióra az elözöhöz.A régi aki elrontott, ma megmütött volna 2 hónappal a mütét után,az uj doki viszont annyit mondott hogy eszembe ne jusson ennyi idö után ujra mütetni, hisz ott még forrong a szövet nem szabad min fél egy év...Amikor felhivtam telefonon a régi dokit hogy lemondjam a mai mütétet azt mondta hogy az baj hogy lemondom, hiszen be vagyok irva....Magyarul baromira letojja mi van veled,a pénz mindenek elött!!!!!!
84135. JJnew (válaszként erre: 84133. - D44a7b77b8)
2014. júl. 23. 17:44
Sztem mas nem szivesen nyulna hozzad!
84134. krumplirozsa (válaszként erre: 84133. - D44a7b77b8)
2014. júl. 21. 10:08
Szerintem kérdezd meg a dokit. Erre csak ő tud válaszolni.
84133. d44a7b77b8
2014. júl. 21. 02:15
Sziasztok szerintetek van arra esely hogy a doki az elrontott hasplasztikam miatt visszaadja a penzem? Azt mondta hogy ingyen megmut ujra 220.000 ft ert. Akkor mar 720.000.ben lenne a hasam....de nem akarok ujra odafekudni neki!!!
84132. Rókalány85 (válaszként erre: 84131. - Recs79)
2014. júl. 18. 18:30
köszönöm a segítséged és az ajánlásod, jövő héten elmegyek a háziorvosomhoz és beszélek is vele az igazolásról!
84131. Recs79 (válaszként erre: 84130. - Rókalány85)
2014. júl. 18. 08:57

Igen, elvileg igazolnod kell, hogy a legnagyobb súlyod volt bmi 35 felett, és ebből legalább 10 lement!

Akár a háziorvos is adhat papírt arról, hogy mi volt a legnagyobb súlyod, akár bármilyen lelet is jó amin szerepel súly, kivéve terhes súly!

De szerintem ezt ránézésre is tudják a dokik, hogy meg van e. Nekem volt papírom, 48 kg fogytam, de el sem kérte a papírt, pedig mondtam is neki, hogy van, azt mondta, jó lesz majd kell. Aztán nem kellett!

Én a Szent Imrében Dr. J.J-nél voltam, szerintem szuper munkát csinált! Én őt csak ajánlani tudom! Ami itt negatívum lehet, hogy a kórházi tartózkodás egy hét, mert míg cső van bent nem enged haza! Bár ez is nézőpont kérdése, mi a szobatársammal a harmadik nap megállapítottuk, hogy jó helyen vagyunk bent, otthon gyerekek mellett nem lehetett volna így pihenni! :)

2014. júl. 18. 08:04

Sziasztok!

Szeretnék kis segítséget, útmutatást kérni! Végre sikerült lefogynom és szeretném megcsináltatni a plasztikai műtétet mert nagyon zavar a lelógó hasam... Még évekkel ezelőtt benne voltam ebben a témában, de ma már nem tudom mik az elvárások, hogy TB támogatott lehessen, igazolnom kell-e a háziorvosommal a fogyásomat vagy ilyesmik. Illetve hol, milyen orvost ajánlanátok, aki szépen dolgozik.

Előre is köszönöm a segítségeteket!!

84129. Bcicus (válaszként erre: 84128. - Eruska79)
2014. júl. 17. 22:17
Ha megvan az elvárt fogyás, mehet tbre.
84128. eruska79
2014. júl. 17. 21:25

Sziasztok!

Hasplasztikára készülök, a hasfalam meg van szakadva és olyan kötény hasam van, hogy a sunit eltakarja. Lehetséges ezt OEP által megcsináltatni? Valakinek támogatta már ezt az oep? Köszi a válaszokat

84127. ibcsy19 (válaszként erre: 84126. - JJnew)
2014. júl. 17. 11:09
én is nagyon azon vagyok,hogy visszamondjam
84126. JJnew (válaszként erre: 84118. - Ibcsy19)
2014. júl. 10. 17:19

Nekem ugyanezt mondta. Karra ditto.

En nm vagnek bele

84125. Geroj
2014. júl. 10. 13:38
az altatást ki kellett újra fizetni? hmmm... lehet hogy rám is ez vár? én úgy könyveltem el, hogy mivel mondta a műtét előtt már hogy egyszerre mindent nem tud ezért az benne lesz az árban... na majd kiderül hamarosan. Mennyi idők teltek el a műtéteid között?
84124. lilifo (válaszként erre: 84122. - Geroj)
2014. júl. 10. 00:31
szia!a 3.nagyon szép lapos ,csücsök mentes.
84123. lilifo (válaszként erre: 84121. - TheProtector)
2014. júl. 10. 00:29
szia. a második garanciában volt csak az altatást ,azért ki kellet mégis fizetni.a 3. más dokinál mivel, ismét nem lett jó.nagyon megszenvedtem és sokáig azt mondtam ,hogy kár volt az egész de már nem volt vissza út.most már nagyon szép,de nagyon szenvedős volt.azért ne vegye el a kedvetek,mert csak rossz orvost választottam,bár több ismerősöm ajánlotta.
84122. Geroj
2014. júl. 9. 22:56
És most a harmadik milyen? Én is most vagyok 8 hetes, és most kezd igazán látszódni hogy milyen lett. 6 hetesen puffadtabb volt mint az elején, most napról napra szebb. Nekem is lesz egy korrekciós műtétem, de azt így is beszéltük meg az elején, hogy két felvonásos lesz.
84121. TheProtector (válaszként erre: 84120. - Lilifo)
2014. júl. 9. 22:22
ÉS te képes voltál harmadszorra is ráfeküdni a műtőasztalra ugyan annak a dokinak?
84120. lilifo (válaszként erre: 84119. - D44a7b77b8)
2014. júl. 9. 00:05
Szia!sajnos engem már 3x műtöttek.az első kis plasztika volt és nem sikerült.Következett egy rendes nagy vágás köldök áthelyezéssel.sajna ez sem sikerült.Most vagyok 8 hetes és 3x csináltam végig a 6 hetes tortúrát.
84119. d44a7b77b8
2014. júl. 8. 21:24
Sziasztok! van valaki akinek 2X mütötték a hasát? Május végén volt kishasplasztikám,volt hasizomvarrásom is de én ugy érzem hogy nem lett eléggé lehúzva a böröm.Nekem a köldököm köré zsirt töltöttek mert a köldöksérv miatt elvékonyodott a bör.Mindenhol le van tapadva viszont a striák miatt nem olyan mint kellene.Egyébként kisimult de valahogy mégsem tetszik.A doki azt mondta tud zsirt még oda betölteni amit a csipömböl venne ki,vagy körbevágja aköldököm ami köré vág egy nagyobb lyukat és kivarrja...teljesen kivagyok.Szóval abban gondolkodom hogy megcsináltatom a nagyot vágja ki a bört huzza le.legyen uj köldököm.Tudnátok segiteni nekem? Szerintetek ha ujra megvágja a heget és csak lejjebb huzza a bört ujra kezdödik a szkafanderes hat hét? Vérestök cipeléssel injekciózással?Valaki irja már meg lehet ezt vajon korrigálni valahogy?????
84118. ibcsy19
2014. júl. 8. 18:31
Sziasztok! hú,de régen voltam itt :D.... tegnap voltam Dr P.-nél....kaptam jövő évre combplasztikára időpontot....van itt közületek olyan, akinek volt? nagyon leakart beszélni, mondta , hogy utána sem lenne sokkal szebb látvány, meg sokkal keservesebb meg nagyobb kockázatokkal jár, mint a hasplasztika.......és eléggé elbizonytalanodtam :(
84117. krikrikri
2014. júl. 8. 14:15

Sziasztok!

21-en lesz mutetem. Helyreallitjak a hasizmomat (altalanos sebesz) es bennt lesz a muteten egy plasztikai sebesz is aki szepen befejezi a mutetet. Tudnatok nekem irni felepulesrol tapasztalatokat? Koszonom szepen!

84116. JJnew (válaszként erre: 84115. - Nomka)
2014. jún. 30. 23:32
Nekem van. De nem nyilvanos. Irj emailt. En 1000 % osan boldog vagyok!
84115. nomka
2014. jún. 30. 19:34

Sziasztok!

Na én ma voltma konzultáción:

2 opció van:

1. marad az előző műtéti hegem korrekciója csak és a felesbőrt ott kivesizk, ez ambuláns műtét.ÉS megszűnne a hupli (most olyna mintha a vágásra esett volna a hasam) Ez TB-s.

Volt valakinek ilyenje? Tudna segíteni. A heg nem lenne sokkal nagyobb mint az előző műtétemé. Ez azért jelentős mert keloidos picit, tehát a hajlam megvan bennem erre, minél nagyobb a heg annál rosszabb lehet.

2. Hasizmot is varrnak, midi plasztika, de mert vékony vagyok (már az se lehet az ember nyugodtan :) ) csak úgy tudják megoldani, hogy a köldök lentebbre kerülne. + a keloid hajlam miatt nem biztos hogy szerencsés egy baromi nagy heg. Szerintetek?

Ez fizetős sztori.

Én hajlok az első megoldásra. Ti hogy döntenétek? Valakinek votl midi plasztikája, vna előtte utána képe?

84114. a8103 (válaszként erre: 84113. - Györgyi0505)
2014. jún. 30. 16:24
Igen, nyilván a dokik is tisztában vannak vele, hogy onnan a legnehezebb... és nem is azt várják el, hogy ne legyen az ember hasán zsír - csak lehetőleg minél kevesebb. Azaz nem "testfaragó" műtétként kell kezelni a hasplasztikát, illetve ilyen esetben több lehetséges szövődménnyel kell számolni.
2014. jún. 30. 13:01
Velem is ez volt a helyzet.8 hónap alatt sikerült 25 kg-ot fogynom ,diéta,napi másfél óra torna,de hasra hízom ,ezért onnét nem ment le .Megműtöttek,de sokkal több a szövődmény lehetősége,mint akinél kevesebb a zsír.
84112. a8103 (válaszként erre: 84111. - Virág6)
2014. jún. 27. 07:32

3 éve volt műtétem, a dokim azt mondta, hogy annál szebb eredmény lesz, minél kevesebb háj van a bőr alatt - illetve úgy nem is vállalt volna, ha még hájjal telt a hasam.

Talán kérdezd meg, hogy előtte zsírleszívás, utána plasztika - de a legjobb, ha a lehető legtöbbet leadod a hasadból (tornával onnan égetsz)

Sok sikert!

84111. Virág6
2014. jún. 26. 21:21
Köszönöm a segítségeteket és a biztatásokat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook