Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
:)
Nincs mit.
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszi, hogy hol lehet kapni, venni haskötőt, hasleszorítót? Három hetem van még a műtétig, szeretném beszerezni minél előbb!
Köszi
Krisztian bizonytalansagara valaszoltam, neked azt mondta a doki, nyilvan ugy csinalod. Nekem meg azt mondta mindent csinalhatok ha barmi jelet erzem hogy megerolteto akkor ugyis abba hagyom. Elotte is sportoltam, es nekem nem mindegy hogy 2 vagy 6 honap utan kezdek el hasalni. Meg akkor sem ha annyi kerdojelet hasznalsz hogy kifogy a gepedbol : D
Nyilvan aki hasazott es sportolt eddig is az eszre fogja venni hogy ha egyetlen mozdulatra is maskeppen feszul, tehat nem egy masfel oras edzes utan mondom hogy hopp nem kellett volna :) jo vicces lenne:) De akkor ennek menten gondolkodva egy dinnyet se emelj meg es a gyerekeidet sem fel evig, egy edzetlen test ugyanis sokkal serulekenyebb, es a hirtelen rossz emelestol nagyobb karokat okozhatsz mint ha tudatosan epitkezel.
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki Lódere dr úrnál volt műteni?Sajnos elhagytam a telefonszámát (telefonomat) így nem tudom elérni.
Köszönöm
Egyre dagad ez az egész, mikor Várható lapos poci? 6 hetes műtött vagyok, minden nappal egyre dagadtabb,. Sebem varrat szépen beforrt. Eddig körömvirág krémmel kentem, de héten már contractubexel kenem. 4hetes műtötten kezdett jönni Hőemelkedés, majd múlt héten a 5 hetesen a kicsi láz. Antibiotikumot kapom meg.
Most mar jobban vagyok.
De rossz hogy van orvos aki meg műtik beteget, de nem szereti azt beteget akinek komplikációk van. 4gyereket szültem, rákos méh daganatom volt, stb.szoval megmutottek párszor. Nem nyavajogtam neki, de elmondtam fáj, de semmi. Fájhat, mert műtöttek, rendezte dolgot ennyivel. Remélem meguszom ennyivel. De most kihez menjek így szerintetek sebeszhez... 6hetes meg műtötten?????
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?