Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nálam csak has játszik, amúgy a Dr. Rose-ben sincs este orvos, csak nővér és u.úgyk irkanak 1 nap alatt.
Ahova végül mennék az a Magyar Plasztikai Társaság Klinikája.
En maganlakason egy ilyen komoly mutetre nem vallalkoznek (has es mell egyben).
A DaVincit eleg nagy maganklinikanak ismertem meg.
a tobbi allami korhaz lett volna.
Beengedtelek!
Uh most olvastam vissza, hogy volt itt 2011-ben egy lány, akinek felsértették a vékonybelét műtét közben...
Nőgyógyi mátétnél volt ilyen a családban nálunk is :(
Kemény műhiba, na attól nagyon félnék, ezért választok hasi sebészt.
Remélem nem néz hülyének a doki, de majd ezt is megkérdezem tőle.
Jah neked fel ev alatt teljesen kifeheredett? Sztem neked eleve tök jó bőröd lehet! Nekem azt mondta a doki h még masfel ev is lehet ez a folyamat.
Koszi a válaszokat!! :)
Mit jelent hogy megtörik?
Beengedlek a naplómba, jelentkezz be, ott láthatod, hogy nekem is megtörik a hasam más műtét után (én főleg ezért akarom megcsináltatni). Olyan a tied is.
Oda írj kommentet és megvitatjuk!
JJ-t én végül lemondtam, 3 másik helyne mondták hogy nagyplasztikával lehet csak szépen megcsinálni engme és a JJ által keloidnak nézett heg nem az hanem hipertrófiás, azt három másik ember erősítette meg. JJ-ben elvesztettem a bizalmat, ráadás a midit v. csak hegkorrekciót erőltette nekem, csak a midivel annyira lent lenne a köldököm hogy hülyeség, a csak korrekció meg nem oldaná meg a problémámat.
Ezt nem értem a privát és magán u.az.
De csak vicceltem. Amúgy a sikos plasztika honlapján a tudnivalók menüben jó korrektül leírják, hogy mire kell odafigyelni, olyasmikre gondoltma, hogy legyne felleősség biztosítása a dokinak , engedélye magánlakásból kialakított műtőnek, stb.
Még egy kérdés. Kompressziós harisnyát hordtatok v. celxán és haskötő elég volt?
Ja és még v.mi, akit magán alapon, de nem kórházban (Dr. Rose, Róbert, stb.) hanem magán plaszitkán műtöttek, ott külön a műtéti áron felül gondolom nővérért, gyógszerekért, stb. nem kellett már fizetni. Vagy igen?
Ja igen akkor o is ketszer szereti a penzt... de ketszeri kockazat a ket mutet nemde???
en az egesz hegre ertettem h mindenhol vilagos a hat honap.
A masik kerdesre sajna nem tudok valaszolni. Talan vki mas...
Szt imreben csinálta JJ es azt mondta h egyszerre nem csinálja meg.
Egyébként a hasamon a heg mar fehéredik. Főleg a szélén.
Az h megtörik a hasamon a bőr a hegnél amikor lehajlok pl (gondolom még le van tapadva) ez megszűnik?
Kicsit (30g) kivett az egyikbol szimmetria miatt.
Masik maradt.
Csak felvarras volt.
Miert nem csinalta egyszerre?
Nekem nagyon fent volt "eredetileg".
Sajnos nem tudsz sokat csinalni vele... egy ido utan.minden heg elhalvanyul.
nekem hat ho utan kezdett el kifeheredni es mar alig latszik. Cici meg aztan tuti szep.
Több képet is láttam ami műtét utan pár héttel es mellette olyan kép ami 1 evvel a műtét utan készült es ott lejjebb volt a heg centikkel. Nekem a doki amikor mutatta h hol lesz a vágás akkor szemeremdomb felett mutatta. Azt mondta h azért sem lehet nekem midi mert akkor túlságosan lent lenne a koldokom.
Most picit elkeseredtem :/ amikor műtét elott berajzolt akkor is jo lentre jelölte be a vagasat.. Es megis fent van..
Szerintem sajnos nem a valasz. Miert es hogy kerulne lejjebb??
Nekem is fent lett volna (a heg) ezert lett midi hasplasztikam... koldok maradt.
Sziasztok!
Utoljára kérdezek most hátha válaszol vki :)
Tehát az lenne a kérdés h idővel lejjebb kerul e a heg?
Nekem meghúzta a doki es igy a szemeremdombon is magasan van.. Ha lehajlok akkor még megtörik a hasamon a bőr a hegnél. Ez is változik? Most vagyok 4 es fel hónapos.
Köszönöm annak aki válaszol.
Sztem nem.
van egy magan es egy privat praxisuk. Azt kesz
A legjobb reklam az ajanlas...
en ugy kotottem ki az orvosomnal h legalabb tizen ajanlottak.
Egy rossz szot en meg eddig nm hallottam rola eddig!
ÉS hülye kérdés, de akit magán klinikán műtöttek megnéztétek hogy van-e engedélye a klinikának?
Csak nem akarok v.mi illegális hentes keze alatt elvérezni :)))
Hahó
akit magánban műtöttek, u.úgy ki tudtátok magatokat betegácsiba íratni igaz? Na de mi vna a bent töltött napokkal, az is betegácsi, v. az szabira ment?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?