Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Most utálni fogsz, de: te már rég nem vagy dagadt. Szerintem vékonyabb vagy nálam, úgyhogy kapnál magadra, hidd el:-)
Én 4400,- ft-ért vettem ma:-)
Engem is nagyon zavar a hasam 20 kiló fogyás után nagyon gusztustalan...
Ma vettem egy tankinit, így legalább a strandon nem látszik. Már ha kimerészkednék...
Sztem ennyi halapenzt nm erdemes adni.
az en ferjem kulfoldon dolgozott es en semmi segitseget nm kaptam tole. De kibirtam a 3 gyerekkel is.
En kulon kasszan vagyok, van sajat penzem is amihez nincs sok koze. Hal istennek!
Igazából itt a véleményekre lennék kiváncsi, hogy egyáltalán egy ilyen hasat meg csinálnak e tb-re. Azért jóljönne a családi támogatás, mert ha nem vállalja a párom, hogy többet segít utána a gyereknél stb. Akkor nem tudom mit csinálok.
Meg mivel nyilván tb alapon is belekerül 100-200ba a műtét azért is kénytelen vagyok megbeszélni vele mivel közös kasszán vagyunk.
En nem kertem senki velemenyet sem, szerintem ha zavar csinaltassad meg azt kesz. Nem kell masokkal foglalkozni.
Mellem mondtak tobben h a heg miatt meg fogom banni de 7 honap utan mar azt is kell keresni nagyitoval. Igaz jo a borom. Hasnak sztem husz kilo nem gond, de a mellnek igen!
Megnéztem. Egyértelmű, csináltasd meg :)
Enyém nagyon más tkp. csak ha lehajolok akkor ilyen, v. oldalra fordulok, de még nem vitt rá a lélek h. lefotózzam, plánen em, h. titkosan is, de közkinccsé tegyem.
szia!
én is jelentkeznék..nekem sem volt kötényhasam..
és az új hasamat még mindig nem tudtam elfogadni :/
Hat ez a kiengedés nem ment tegnap jöttem haza azóta. :)
De már jol vagyok csak kötözésre kell járnom itt Pesten.
Túl vagyok a nehezén nagyon nagy volt a feleslegem amit leszedett a Dr-úr, elégedett vagyok vele maximálisan bár nem most ismerem már.... :)
En majdnem hozza mentem.....
aki ellen eljaras folyik
Én mindenképpen tb-re kell, hoyg csináltassam, mert fizetősre most sajna nincs pénzem és valamikor még egy mellnagyobbítást is akarok az meg mindenképpen fizetős.
Fogyásom meg van, eddog 44kgnál tartok igaz még 20 hátra van.
Sziasztok!
Előtte állóként nem jó ilyet olvasni:
Amúgy én 30-án megyek Jósvayhoz konzira, kb. két v. egy hete kaptam időpontot. Már voltam nála tavaly. Nem volt elutasító lemondta, h. esetembne mi jár TB-re mi fizetős, és megbeszéltük, hogy a fizetőst is vállalom, de akkor még nem voltma "műthető" egy friss heg miatt. Rendes votl nagyon.
nem akarasnak nyoges a vege. Ha a szent imreben nem akarnak valamit, mashol meg lehet hogy akarnak.
Nekem sem akartak segiteni a szent imreben, jol el is kuldtek. Mind emailben mind telon. :(
Biztos, hogy megcsinálják, csak az a kérdés, hogy vajon tr-re meg tudják e oldani!
Volt itt valaki, akit elhajtottak, hogy nem lehet tb-s, mert nem elég kötény hasa van, pedig még a nagy fogyása is meg volt. Talán K doki volt, ha jól emlékszem!
Úgy tudom, hogy Jósvay nincs egész augusztusba!
Amúgy szerintem nem baj, ha időben mész, és a műtét csak jövőre jön szóba!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?