Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A zsirt is leszedik nem csak a bort.
semmi bajod nem lenne. Menj el nyugodtan egy plasztikai sebeszhez o majd megmondja h mit lehet csinalni.
Betty!
Miert vagyok rosszindulatu ha leirom az igazsagot?
Nekem mondtad hogy C-bol akarsz B-t es hogy a Josvay megigerte hogy megcsinalja neked.....
Ez miert rosszindulat?
Orulj neki! En 550 ezer forintot fizettem azert hogy az asszimetrikus mellemet maszekban a Pavlovics doki megcsinalja. Az egyikbol nekem is kivett jo sokat, ugyhogy lehet hogy lehetett volna tb-s is, en nem tudom.
A Josvay dokinak ugy latszik hogy nem mindenki tetszik. En ezen nem akadok fel. Belenyultam a penztarcamba, azt annyi.
Miert kell haragosnak lenni??????
Szia!
Nézd meg a képeimet.sztem nekem is elég nagy hasam volt.
Szia!
Szép lett a hasad! :)
Sziasztok!
Tettem fel képeket!(remélem sikerült).kiváncsian vàrom a hozzászólásokat!
Köszi
Nekem is nagyon szimptomatikus volt az Szent Imre felszereltsége! Tiszta, felújított épület!
Mikor bementem nagyon nem tetszett, hogy azt mondta a doki, hogy ne számítsunk 3 napos hazajövetelre, inkább egy hétre rendezkedjünk be!
Utólag teljesen igaza is volt! A kórházi biztonság nekem is sokat adott, tudtam, hogy akármi van ott vannak, kérdezhetek nem csak találgathatok, hogy ez vagy az miért fáj, nem fáj, nem tudok wc-re menni és ilyen apró problémák!
Azzal is egyetértek így utólag, hogy csővel nem engednek haza, kétszer voltak bent a gyerekeim, de mondanom sem kell, hogy nagyon érdekelte őket, hogy az mi, szerették volna ők hozni és ilyesmi! :)
Itthon nem tudtam volna akkor ledőlni mikor jól esik, ott igen, és bent tényleg csak magammal foglalkoztam, itthon ez nem így lett volna!
Nem is tudom, hogy ahol kiveszik a csövet 2-3 nap után ott hogy van a folyadék.
Igaz nem mindenkinél van sok folyadék, nekem mondta a doki, hogy ekkora fogyásnál igencsak sok lesz! És valóban volt! Ha jól emlékszem az 5 nap körül csökkent le 60 ml-re!! Aztán 30-30 és akkor vette ki!
A szobatársam is azt mondta, hogy ő kifejezettem örül, hogy a műtét utáni hetet bent töltötte el! Ezt én is osztom! Hiába szeretne az ember érzelmileg haza menni, egészségileg ott van jó helyen!
Igen de a segitokeszseg az hol van???
Hogy mar a telefonon elkuldenek????
Nahat.... A Pavlovics Gabor egy uriember...
o nem kuldott el soha es haromszor is mehettem konzira nem banta...
Mellkisebbitesre mesz, nekik meg az F is nagy. Ingyenesen akarnak C kosarat....
betty c-bol akar a-t v b-t ingyen a Josvaynal? Meg is kapja. :D
Problema neve gyomorgyuru. Nem mertek egyszeruen hozzanyulni sehol sem Pesten. Feltek h elfertozodik. Arrebb kellett rakni mert sajnos nagyon kiallt.
Kulonben mar tudom h itt angliaban se raktak volna arrebb tbs (ingyenes) mutet alatt. Vagy fizetsz v kiall a hasad kozeperol egy masfel centis dudor....
eszmeletlen szep is lett volna, meg kell mondani Josvay es Kelemen dokik!
Irany a strand! Vagy megse? Nagy kiallo szarral a hasam kozepebol!
Te miért voltál problémás eset, ami maitt nem vállaltak a Szent Imrében, Tuti kérdeztem, csak nem melékszem már. Én még a Plasztikai Inétzeten is gondolkozom, ott 550-et mondtak tavaly nekem. Nekem a Szent Imre azért szimpi, mert egyrészt normál de jól fleszerelt kórház és nem rúgnak ki egy nap után, hogy otthon ürüljen az anyag.. Nekem egy műtét után kell a kórház biztonsága.
Testalkat: én 164 cm vagy 52-53 kilóval (tavaly 49 is voltam, na ez nem volt jó), de igazából a csontozatot is figyelembe kell venni, nem csak a magasságot és azt hogy ki hány kiló. Én vékony cosntozatú vagyok és egyáltalán nem vagyok kórosan sovány. Pont jól érzem magma így de 56-58 kilóval már kövérnek éreztem magam. Annál több csak terhesen voltam. :)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?