Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem lelkileg jobban megterhelő még, mint testileg. Kiszolgáltatott az ember és mindenben korlátozott hetekig. Ugyanakkor fájdalmai is vannak és egy átlagember számára ijesztő a sebek látványa, meg a napi kötözés. Úgy tűnik, hogy bár választott műtét, mégis sokaknál betegségtudattal jár. Szóval biztos, hogy testileg-lelkileg megpróbáltatás. Én így készülök.
Egyébként a 7 hét betegállományt én sem úgy értettem, hanem úgy, hogy nem sok olyan munkahely van ma Magyarországon, ahol ennyi időre el tudják engedni az embert. Te szerencsés vagy a főnököddel.
Hogy mennyire wellness a hasplasztika császár után? Ki fog derülni...elmeselem
Őszintén majd 😉..a gyomrom azért már igen csak görcsben ha rágondolok :) a cici műtétre meg ha gondolok csak mosolyogni tudok :)
Tudom hogy nem megróni akartál :) Csak a saját példámból kiindulva nekem olyan hihetetlen, hogy mások komolyabb műtét után is hamarabb visszamennek dolgozni, ráadásul azért, mert nem engedik meg hogy tovább maradjon otthon és pihenjen. Komolyabb alatt értem azt, hogy mondjuk nem csak a bőrt vették le, mint nekem, hanem volt mellé egy hasizom varrás is, vagy amire te is készülsz, cici és has egyben. Vilma is ezen esett át és fantasztikusan viselte a múmiapólyát és a megpróbáltatásokat. Én mindenkinek azt mondom, ha holnap reggel felkelnék úgy, hogy visszakaptam a régi lógó hasam, akkor úgy hagynám, mégegyszer nem mennék bele. Túl gyenge vagyok én ehhez. De ott van pl a nagy celeb Győzike, aki 4szer is megplasztikáztatta a hasát (mondjuk nem tudom miért kellett 4 alkalom neki) meg a többi iron-lady édesanya és feleség, akik hihetetlen dolgokat viselnek el magukon, háztartás, gyerek és munka mellett.
Két császárod után azt gondolom ezt is nagyon jól fogod viselni, főleg ha igazak a "hírek" hogy császár után a plasztika wellness. Én csak amiatt aggódok hogy pont a melegben, nyáron kezdtek hozzá :( ez nehezítő körülmény lehet az izzadás, pihegés miatt, és bár engem márciusban műtöttek, sikerült már egy párszor befőnöm a haskötő alá :(
Nem is "megróni" szerettelek volna a 7 hétert, csak igen tudom, h milyen a császármetszes, kettőn én is túl vagyok..:) na ott aztán nincs kérdes, h felkelsz-e a kicsihez v sem 😱😀 Olvasgattam a fórumot egy ideje csak most vettem a bárorságot h irjak is 😀 A lenyeg, h jól vagy 😉 Sztem belekezdek ma én is egy naplóba...érdekes lehet másoknak is és gondolom visszaolvasni nekem
Is majd :)
Olyan munkát végzek, ami alatt több száz emberéletért és milliárdos értékért felelek. A legkisebb rosszulléttel vagy fájdalommal élet és vagyonkárt kockáztatok, ezért volt szükséges a hosszú táppénz. 7 hét után is azt mondta a főnököm, maradjak még 2-3 hetet, az a biztos, csak egészséges legyek teljesen, mert ez a legfontosabb, és ő nem miattam követelte ezt meg hanem a munkáért amit elvégzek, tehát nem az én itthoni nyugalmam és pihenésem tartotta szem előtt :D Jól voltam már itthon, olyan 5. héttől simán eltudtam volna menni dolgozni, ha papírokat tologatnék vagy hasonló dolgot végeznék. Nem tudom mennyire figyelted az elmúlt hónapokban a fórumot, de ha igen akkor tudod hogy én a többiekkel ellentétben nagyon megszenvedtem ezt a műtétet. Míg más velem egy időben műtött lány, nő, édesanya már mosott főzött takarított és ellátta a gyerekeket, addig én még mindig sírtam és szenvedtem az ágyban, várva a halált. Soha ezelőtt egész életemben meg sem gondoltam volna, hogy ennyire depresszív tudok lenni (igaz, beteg se voltam még soha). Szóval ez még azért rátett egy lapáttal az egészre. A 7 hét abból a szempontból volt sok, hogy túlságosan elkényelmesedtem és az első 2 hét munka alatt meg nem tudtam utolérni magam. Azóta már visszarázódtam. :)
Szóval belőlem ne induljon ki senki, mert én nagyon megszenvedtem ezt a műtétet. Mindenki más jobban viselte, sőt, több anya azt mondja, hogy a császármetszéshez képest ez wellness kezelés. Sose szültem még, ezért nem tudom, de a hasonlat megdöbbentett hogy ha ilyen a hasplasztika, te atyaég, milyen lehet a szülés :D
Budapesten él, és ott is operál, illetve Hévízen is.
Elképzelhető, hogy dolgozott Szegeden is, nem tudom.
Igazából nem sok infóm van róla, csak amit személyesen tapasztaltam a konzultáción.
Szia!
Hévízen fog műteni.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?