Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
94880. Jucci86 (válaszként erre: 94878. - BáZi)
2016. jún. 14. 22:22
Sok sikert!Nem is lehet rá felkészülni, teljesen másként fájt,mint ahogy "elképzeltem".:)
94879. BáZi
2016. jún. 14. 22:15
2 nap múlva ilyenkor már túl leszek rajta...😀
94878. BáZi (válaszként erre: 94877. - Jucci86)
2016. jún. 14. 22:14
Szuper!!! Vmi hasonló válszra vártam már :) Teljesen egyénről függő ki hogy éli meg/át. Ha magamba ültetem h jajj belehalok, akkor bele is fogok 😱 De majd ki fog derülni úgy is. Igerem megirom majd őszintén...:)
94877. Jucci86
2016. jún. 14. 22:04
Csajok ez annyira szubjektív. Nem lehet össze hasonlítani a császárt a hasplasztikával.Én mindkét császár után majd meg pusztultam. A hasplasztikát meg inkább kellemetlennek mondanám. :)Mindenkinél más,nem lehet előre tudni kinek milyen lesz.De szerintem minden kellemetlenséget/fájdalmat megér! ;)
94876. Moncs74 (válaszként erre: 94868. - BáZi)
2016. jún. 14. 21:26
A császármetszés semmi nem volt ehez képest. Ne ijedj meg,nem kibírhatatlan,de hosszú és fájdalmas napok várnak rád. Viszont minden nap egyre könnyebb lesz és megéri a szenvedést.
94875. fehérhun (válaszként erre: 94870. - BáZi)
2016. jún. 14. 19:53
Hát 3 csaszarom volt, de az utolsó (2014). - ben volt a legrosszabb , abból egy het alatt épültem fel. Ez 3 het görnyedten járás , kocsit sem tudtam vezetni. Igen kemény fájdalmak . ....6 het volt hogy mobil legyek. 3 honaposan sem vagyok teljesen gyógyult , tegnap a röhögéstől begörcsölt a varrott hasizmom!! Teniszezni alig tudok mert az oldal izmok , derekam faj a csavarasoktól!
94874. 1515367bab
2016. jún. 14. 17:19
Igen, én is ezert mentem konnyen bele, máskor Anyukám nem tudna segiteni, párom sokat dolgozik...😊
94873. rozella25 (válaszként erre: 94871. - 1515367bab)
2016. jún. 14. 16:41
A klíma az életmentő tényleg. Nekem tavaly július közepén volt a műtétem, azért nyáron, mert télen nem tudtam volna 3 hétig otthon maradni. Nem is volt ezzel semmi gond, de a 40 fokban nem mentem ki a házból sem ha nem volt feltétlenül szükséges.
94872. erdelyiadriana (válaszként erre: 94869. - Cukorszirup)
2016. jún. 14. 15:10

Szerintem lelkileg jobban megterhelő még, mint testileg. Kiszolgáltatott az ember és mindenben korlátozott hetekig. Ugyanakkor fájdalmai is vannak és egy átlagember számára ijesztő a sebek látványa, meg a napi kötözés. Úgy tűnik, hogy bár választott műtét, mégis sokaknál betegségtudattal jár. Szóval biztos, hogy testileg-lelkileg megpróbáltatás. Én így készülök.

Egyébként a 7 hét betegállományt én sem úgy értettem, hanem úgy, hogy nem sok olyan munkahely van ma Magyarországon, ahol ennyi időre el tudják engedni az embert. Te szerencsés vagy a főnököddel.

94871. 1515367bab
2016. jún. 14. 13:41
Hat igen csajok, a nyár nem lesz egyszeru, de ugy gondolom, egyszerubb mint ilyen testtel elni. Legalabbis nekem😊 hala égnek, anyukameknal leszünk fent 3-4 hetet a kislanyommal, ott meg van klíma...😊
94870. BáZi (válaszként erre: 94869. - Cukorszirup)
2016. jún. 14. 13:12

Hogy mennyire wellness a hasplasztika császár után? Ki fog derülni...elmeselem

Őszintén majd 😉..a gyomrom azért már igen csak görcsben ha rágondolok :) a cici műtétre meg ha gondolok csak mosolyogni tudok :)

94869. Cukorszirup (válaszként erre: 94868. - BáZi)
2016. jún. 14. 12:36

Tudom hogy nem megróni akartál :) Csak a saját példámból kiindulva nekem olyan hihetetlen, hogy mások komolyabb műtét után is hamarabb visszamennek dolgozni, ráadásul azért, mert nem engedik meg hogy tovább maradjon otthon és pihenjen. Komolyabb alatt értem azt, hogy mondjuk nem csak a bőrt vették le, mint nekem, hanem volt mellé egy hasizom varrás is, vagy amire te is készülsz, cici és has egyben. Vilma is ezen esett át és fantasztikusan viselte a múmiapólyát és a megpróbáltatásokat. Én mindenkinek azt mondom, ha holnap reggel felkelnék úgy, hogy visszakaptam a régi lógó hasam, akkor úgy hagynám, mégegyszer nem mennék bele. Túl gyenge vagyok én ehhez. De ott van pl a nagy celeb Győzike, aki 4szer is megplasztikáztatta a hasát (mondjuk nem tudom miért kellett 4 alkalom neki) meg a többi iron-lady édesanya és feleség, akik hihetetlen dolgokat viselnek el magukon, háztartás, gyerek és munka mellett.

Két császárod után azt gondolom ezt is nagyon jól fogod viselni, főleg ha igazak a "hírek" hogy császár után a plasztika wellness. Én csak amiatt aggódok hogy pont a melegben, nyáron kezdtek hozzá :( ez nehezítő körülmény lehet az izzadás, pihegés miatt, és bár engem márciusban műtöttek, sikerült már egy párszor befőnöm a haskötő alá :(

94868. BáZi (válaszként erre: 94867. - Cukorszirup)
2016. jún. 14. 12:22

Nem is "megróni" szerettelek volna a 7 hétert, csak igen tudom, h milyen a császármetszes, kettőn én is túl vagyok..:) na ott aztán nincs kérdes, h felkelsz-e a kicsihez v sem 😱😀 Olvasgattam a fórumot egy ideje csak most vettem a bárorságot h irjak is 😀 A lenyeg, h jól vagy 😉 Sztem belekezdek ma én is egy naplóba...érdekes lehet másoknak is és gondolom visszaolvasni nekem

Is majd :)

94867. Cukorszirup (válaszként erre: 94863. - BáZi)
2016. jún. 14. 10:30

Olyan munkát végzek, ami alatt több száz emberéletért és milliárdos értékért felelek. A legkisebb rosszulléttel vagy fájdalommal élet és vagyonkárt kockáztatok, ezért volt szükséges a hosszú táppénz. 7 hét után is azt mondta a főnököm, maradjak még 2-3 hetet, az a biztos, csak egészséges legyek teljesen, mert ez a legfontosabb, és ő nem miattam követelte ezt meg hanem a munkáért amit elvégzek, tehát nem az én itthoni nyugalmam és pihenésem tartotta szem előtt :D Jól voltam már itthon, olyan 5. héttől simán eltudtam volna menni dolgozni, ha papírokat tologatnék vagy hasonló dolgot végeznék. Nem tudom mennyire figyelted az elmúlt hónapokban a fórumot, de ha igen akkor tudod hogy én a többiekkel ellentétben nagyon megszenvedtem ezt a műtétet. Míg más velem egy időben műtött lány, nő, édesanya már mosott főzött takarított és ellátta a gyerekeket, addig én még mindig sírtam és szenvedtem az ágyban, várva a halált. Soha ezelőtt egész életemben meg sem gondoltam volna, hogy ennyire depresszív tudok lenni (igaz, beteg se voltam még soha). Szóval ez még azért rátett egy lapáttal az egészre. A 7 hét abból a szempontból volt sok, hogy túlságosan elkényelmesedtem és az első 2 hét munka alatt meg nem tudtam utolérni magam. Azóta már visszarázódtam. :)

Szóval belőlem ne induljon ki senki, mert én nagyon megszenvedtem ezt a műtétet. Mindenki más jobban viselte, sőt, több anya azt mondja, hogy a császármetszéshez képest ez wellness kezelés. Sose szültem még, ezért nem tudom, de a hasonlat megdöbbentett hogy ha ilyen a hasplasztika, te atyaég, milyen lehet a szülés :D

94866. erdelyiadriana (válaszként erre: 94865. - Ulna)
2016. jún. 14. 07:23
Na mindegy, csak egy vicces adalék, ami az emlékeimben él. Szegeden csinálták a mellplasztikámat sok évvel ezelőtt. Mikor hazaengedtek, kértem antibiotikumot a tuti kedvéért. Éppen egy Dr. Pór nevű fiatal, jóképű orvos volt az ügyeletes, mondta a nővér, hogy kergessem őt a receptért. Mire mondtam, hogy nagyon szívesen "megkergetném" a jóképű doktor urat, csak épp nem vagyok olyan állapotban.:)
94865. ulna (válaszként erre: 94860. - Erdelyiadriana)
2016. jún. 13. 21:08

Budapesten él, és ott is operál, illetve Hévízen is.

Elképzelhető, hogy dolgozott Szegeden is, nem tudom.

Igazából nem sok infóm van róla, csak amit személyesen tapasztaltam a konzultáción.

94864. Moncs74 (válaszként erre: 94863. - BáZi)
2016. jún. 13. 20:36
Azt gondoltam és azt is mondtam a dokimnak a műtét előtt,hogy én két hét után szeretnék dolgozni. Csak mosolygott,mert ő már tudta amit akkor én még nem.😁Két hetesen csak sétálgatni tudtam,abban is elfáradtam,minden mozdulat nagyon fájt. Nem hagytam el magam,de dolgozni nem tudtam volna. A varratokat három hetesen szedte ki,akkor vezettem először,hát nem volt kellemes. A negyedik hét után mentem vissza dolgozni ( nem kellett volna,korai volt),haskötőben is szenvedtem. Gondold át és beszéld meg a munkahelyeden,hosszú lesz a gyógyulás. Ülni nen tudtam sokáig egy helyben. Szerencsére nem fizikai és nem is ülő munkát végzek,azért pár hétig nehéz volt nyolc órát dolgozni.
94863. BáZi (válaszként erre: 94861. - Erdelyiadriana)
2016. jún. 13. 17:55
Amúgy 7 hét betegszabi az uhhhh...olyan sok h dolgozni lehessen ujra??? 😱 Sztem azert ez mar sok. Vagy rosszul gondolom?? Nekem a doki 2 het "aktiv" pihenest javasolt..vagyis nem szabad megeroltetni sem de naphosszat fetrengeni sem. Mit gondoltok v tapasztaltatok?
94862. BáZi (válaszként erre: 94861. - Erdelyiadriana)
2016. jún. 13. 17:23
Teljesen igaz!!!! :)
94861. erdelyiadriana (válaszként erre: 94859. - BáZi)
2016. jún. 13. 16:32
Én nem mernék 6 hét betegszabira eltűnni, mert mire visszajövök, más ül a helyemen.:)
94860. erdelyiadriana (válaszként erre: 94858. - Ulna)
2016. jún. 13. 16:31
Mintha nagyon régen dolgozott volna ő Szegeden is a sebészeten. De lehet, hogy nem ő az.
94859. BáZi (válaszként erre: 94852. - Cukorszirup)
2016. jún. 13. 14:29
En egy kicsi, de korrekt cegnel dolgozom és nem akarom kihasznalni a munkaltatom azzal,h betegszabit veszek ki utana meg fizeti a szabadsag penzem v jovo evre toljam el a szabikat. En dontesem :)
94858. ulna (válaszként erre: 94857. - Erdelyiadriana)
2016. jún. 13. 14:07

Szia!

Hévízen fog műteni.

94857. erdelyiadriana (válaszként erre: 94845. - Ulna)
2016. jún. 13. 13:19
Szegeden?
94856. 1515367bab
2016. jún. 13. 12:45
* foreveres Aloe vera gelly igy akartam irni
94855. 1515367bab
2016. jún. 13. 12:45
En meg a mepiform(Bocsi ha rosszul irtam) tapaszrol, es a flp s forever aloe vera gellyrol hallottam sok jot. En mar elterveztem h ezt a kettot fogom hasznalni!😊
94854. Cukorszirup (válaszként erre: 94850. - BáZi)
2016. jún. 13. 12:13
A Cicaplastot dícséri mindenki, én mikor megkérdeztem az orvosomat, azt mondta ha van rá pénzem felesleges egy vagon, akkor nyugodtan vegyem és kenjem, egyéb esetben higgyem el hogy a sima körömvirágkrém is pont olyan jó mint az. 12 hete azzal kenem, most vettem először cicaplastot, egyetlen tubussal, többet nem fogok venni. Egy pici tubus, 3500 ft...
94853. Cukorszirup (válaszként erre: 94843. - Ulna)
2016. jún. 13. 12:10
Nézd meg a képeimet, nyílvánosak, ha rákattintasz a nevemre akkor az adatlapomon láthatod. Alul egy picit csúnya most, de a többi részen maximálisan elégedett vagyok vele! Pedig hetek óta szolizok, és teljesen eltakarom a heget, nem is éri sugár meg semmi. És sima körömvirágkrémmel kentem eddig. Most vettem először cicaplastot, hogy alul hátha egy kicsit segít a regenerálódásban, de a hasam többi részén tényleg mintha semmi se lenne (hál Istennek) úgyhogy emiatt ne aggódj, sok sok szép heg van nem csak csúnyák!
94852. Cukorszirup (válaszként erre: 94835. - BáZi)
2016. jún. 13. 12:08
De hogy-hogy szabival húzod ki a dolgot? Kiírnak simán táppénzre vele. Én 7 hétig táppénzen voltam 1 nap szabim se ment el!
94851. BáZi (válaszként erre: 94847. - 1515367bab)
2016. jún. 13. 11:03
Köszönöm!!!! Es viszont persze!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook