Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A hasplasztikával sok zsírtsejtet eltávolítottak a hasunkról, csak az a zsírsejt tud nőni ami ott maradt, szaporodni darabszámra kamasz korunk óta nem képes, csak nőni nagyságra; én úgy tudom hogy darabszámra csak egy bizonyos súly fölött képes osztódni, kb 200 kg felett
hasplasztika után nagy hízás esetén tuti a has növekszik látványosan a legkevesebbet
Szia Kata! milyen jó hogy erre jártál :)
nálad ennyi év után milyen a vágás? gondolom alig látszik! ?
Szia! Az jó ha minden okés veled ! :) nagyon jó ezt hallani hogy te is elégedett vagy
valószínű hogy a varratok két végén pigmentálódott a bőr, ezért barna, szerintem ez természetes, nem lehet vele mit kezdeni, csak átvarratni, heg korrekcióra menni, nekem az egész 56 cm barna, ősszel megyek és átvarratom; Jucci volt hegkorrekción, nagyon elégedett :) ezért én is belevágok :) kérdeztem 3 orvost is a lézeres heg kezelésről, de erre nem ez a megoldás, mind a hárman azt mondták hogy újra varrva Szép lesz :)
beszélj kontrolon az orvosoddal, kérdezd meg hogy a két szélét átvarrja e!?
Sziasztok!
Novemberben lesz 2 éve, hogy műtöttek. Minden rendben van szépen megszabadultam a bőrfeleslegtől nem is tért vissza. :) Viszont a hegem az botrányos. Itt-ott vékony fehér cérnaszerű a heg, a szélek fél-fél centire viszont barnás színűek szabálytalan formában. Ez már a 3. hónaptól látszódott, azóta minimálisat halványodott. Gondolom ez alkati dolog, a köldökömnél semmi ilyen nincs, a szemhéjplasztikám nyoma is láthatatlan. Tudom, hogy itt mélyebb rétegben lettem átszabva, viszont ez így ronda. Valakinek hasonló tapasztalata van-e? Kinek volt már esetleg hegkorrekciója vagy tervezi-e? Privátba is írhattok. Köszi.
Sziasztok!
Lassan 6 éve volt a műtétem, de néha még benézek hozzátok kicsit nosztalgiázni:)
Mikor olvastam a dokid megtiltotta, hogy fogyj, eszembe jutott, mikor én mentem vissza kontrollra, úgy féltem mit fog szólni a + kilóimhoz, és ugyan ezt a választ kaptam......olvasok tovább, erre látom téged is Görcsi dr. műtött:)
Minden újonnan műtött sorstársamnak gratulálok, az előtte állóknak pedig kitartást!:)
Nekem egy masszőrnő mesélte, hogy az egyik vendégének teljesen lefejtették a hájat a hasáról, de nem bírt leállni a kajálással és most mindenhol máshol kövér, csak a hasán nem. Szerinte nagyon furán néz ki.
Ha maradt még zsírsejt a hasadon, akkor az is képes meghízni, mert az egyes zsírsejtek korlátlanul nagyra tudnak nőni. Szóval a számuk csökkenése nem akadály...
Krisztinka! maga vagy a csoda ezzel a nagy átalakulással! gratulálok hozzá :)
sokmindenkinek fogsz segíteni a naplóddal :) erőt adni és reményt a változáshoz ☺😊
Vilma! nagyon tetszik az új fotód a naplódban :)
gratulálok hozzá! !!!! ☺😊
Sziasztok :) ! Ma lettem 3 hónapos .. raktam fel képeket a naplómba.
Tegnap voltam kontrollon ...minden oké ...mondtam a dokinak hogy híztam 3 kilót azt válaszolta megtiltja hogy fogyjak egy dekát is........és azt is hogy diétázzam...edzeni már lehet de hasra nem ....láb,fenék,kar......
A patikában ezer féle körömvirágkrém van, ha engedi a patikus hogy kibontsátok a tégelyeket akkor kérd meg rá! Olyat vegyél, ami tejszerűen sárga és puha, ne azt a fajtát ami zselészerű, szinte áttetsző, és élénk sárga!
Ne ezt a fajtát:
Hanem ezt:
Sajnos nevet nem tudok mondani mert pont 2 napja fogytam ki belőle és kidobtam a tégelyt!
Nagyon tudom ajánlani hogy vigyél magaddal hashajtót! Én 9 napig feküdtem bent és életet mentett :D
Szia, a köhögéscsillapító: türkiz színű Rhinatiol (csak ez a fajta jó!)
Sok sikert! 🍀
Sziasztok!
Lassan kozeledik az idopont, probalok osszeszedegetni par dolgot. Multivitamint mar elkezdtem szedni, cigibol napi max. 1-2 szalat szivok,( de pl. most mar 3 napja nem is szivtam), amit meg olvastam h erdemes mutet elott-utan, C es E vitaminokat szedni: Van valami marka amit ebbol ajanlanatok?
Sebkezelesre melyik fajta koromviragkremet hasznaltatok? illetve van-e mas krem amit erre ajanlanatok?
a kohogescsillapitonak, amit irtatok sokszor, mi is a neve?
Koszonom a segitseget! :) Puszi nektek
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?