Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én is emlékszem erre az első köldök érzésre :) szuper!
alakul nálam is a barnulás, napozok, a köldökömre egy vattapamacs karikát teszek
kb 10 hónapos koromig kentem minden nap a vágást, utána már két naponta
ez jó ha már van hasszorítós bugyid :) vedd föl holnap és legyél abban
Igen, jól mondod, az elején érzékeny, ezért pamut nadrágon keresztül kell masszírozni, hónapok múlva tudod krémmel közvetlen a bőrödet, de hidd el hogy csináld, ha már csak simogatni tudod most az is jó! ahogy telik az idő egyre jobban fogod érezni hogy mennyire mersz a tenyereddel masszázst végezni, most ha az ujjaiddal simogatod az is jót tesz neki , egyszerűen el kell hinni hogy jobb lesz :) lassan alakul de alakul :) magamon érzem
a hasamat is így csináltam, simogattam sokáig pólón keresztül és utána tudtam már jobban kenni masszírozni krémmel, jó érzés hogy mindenhol érzem a hasamat :-)
10 hetes leszek 2 nap múlva :) Felpróbáltam a hasszorítós bugyim amit vettem, de nagy lett, nem tartott semmit. Ma vettem a városban egy sokkal kisebbet, de nem érkeztem rá végül hogy felpróbáljam (majd holnap vagy utána). Továbbra is csak hajmosásos zuhanyzáskor veszem le a haskötőt, más napokon meg csak mosdok. Megpróbálom behozni a mindennapos zuhanyzást az életembe. Szerintem eleget óvatoskodtam már, kell egy kis bátorság...
Ma óriási dolgot éltem át. A fültisztítópálcikával ahogy szárazra takarítottam a köldökömet, éreztem belül ahogy hozzáér a vége :D :D :D
Totál vörös és barna vagyok mindenhol a szolitól, a hegem körül meg hófehér vagyok mint a fal :D
Ti meddig kentétek a heget napi szinten? A körömvirágkrémet még most is nyomatom. Rá a fásli, rá a haskötő.
Láss csudát, ugye, hogy el voltak halva a sebszélek? Nem baj, hogy kaptál antibiotikumot, ne higgy neki.
Teszel fel majd képet, hogy most akkor milyen a vonal? Előre is köszi.:)
Ezt Most találtam szoli alternativaként
Mi a véleményetek ? Ki merjem probálni?
masszazsveszprem.hupont.hu/16/sunjunkie-barnitas
Sziasztok csajok! Voltam kontrollon 20.án azt mondta a doki nem genny hanem az elfolyosodott zsit tavozik meg mindig , ezert nem erti az ugyeleten miert kaptam antibiotikumot de nem baj legalabb be biztositottuk magunkat ! Le vagta a seb szeleket ami el halt a lukak lassan azert de forrnak be , azt mondta szep lesz de meg turelem mert sok zsirt szedett le igy varhato volt hogy lesz seb gyogyulsi zavar ....
Le telt a 6 het ma mar szorito bugyival alszom
Kinek mi a tapasztalata rola? Meddig kell viselni? Alatta meg kotozom a hegem!
Nekem is a bal combon felett a leg szélesebb résznél egy fél tenyérnyi terület olyan mint neked, a műtét napjától érzem ha hozzá érek, 16 hónapos most, enyhül és egyre kisebb a terület ahogy telnek a hónapok, talán azt mondanám hogy fele lett a terület, a masszír jó neki, az orvosom azt mondta hogy egy év után fog szépen lassan elmúlni, ajánlott rá egy krémet, de nem írtam fel a nevét, árnika krémet szoktam néha rákenni, a testápolós masszír használ a legtöbbet, szerintem egy idegszál lett elvágva műtétkor, a jobb oldalon nincs ilyen, a hasam mindenhol jól érzékel, ott nem volt ilyen zsibbad sosem
szóval van remény hogy enyhül és múlik ez az érzés, csak adj neki időt :)
ősszel megyek hegkorrekcióra, kíváncsi vagyok hogy utána fog e változni a helyzet, mondani fogom az orvosomnak hogy pontosan hol és mit érzek
cseréld le a haskötőt hasszorítós bugyira : )
Sziasztok! :) Kicsit megint eltűntem, sokat dolgozok, nem volt nagyon időm olvasgatni sem.
Elmúltam 9 hetes. Még mindig nem akaródzik levenni a haskötőt :D De már kacérkodok az ötlettel. Ez már jó jel.
Tettem fel képet, hogyan tapaszolom be magam szoli előtt. Erre a tapaszra még jön egy vastag sál ketté hajtva, és úgy fekszek be a szoliba.
Pár nappal ezelőtt, nem tudom miért, de egyetlen éjszaka alatt lement rólam az összes víz. A hasamról, a szeméremdombomról, és a két lábamról is. Egész éjszaka a WC-t jártam, folyamatosan pisiltem, pedig semmi mást nem csináltam mint amit máskor nem szoktam. 2 napig kis csinike voltam, lapos has és kacérka lábak :D Azóta megint fogja a vizet a szervezetem, dagad a lábam is, de már nem annyira!
Lenne egy kérdésem! Mert tőletek mindig választ kapok azokra a dolgokra, amikre mástól (pl orvos) nem...
A műtéttel szépen sikerült úgy átvágni az idegeket, hogy a bal combom egy kb palacsintányi nagyságban érzéketlen. A bőrfelszín az, ami érzéketlen, mintha zsibbadt lenne, testidegen. Alatta a szövetek viszont előszeretettel szoktak égetni, szurkálni.
Érdemes elmenni neurológushoz ezzel? Utána olvastam neten, és elvileg ez így fog maradni... ami megerősítette azt is amit az orvosom mondott, mert megkérdeztem tőle. Azt mondta, javulhat még sok idő alatt, de már régi nem lesz soha.
Ha érdemes elmennem vele egy ilyen idegsebészhez vagy mihez, mit tud vele kezdeni szerintetek?
Meglepetésemre azt olvastam neten, hogy a comb érzéketlenséggé válása gyakori a hasi műtétek esetén!
Kivettek a csöveket!!
13.nap..
Jovoheten csütörtökön szednek varratot
En is bizom benne jobb lesz mint volt
De a te hasad nagyon szep
Szerintem ez nem igaz
En abba se hagytam a szedest nehogy megjojjon
Orvos is ezt javasolta
Sziasztok lányok! napoztam tegnap és ma egy kicsit, a fekete bikini bugyi nagyon szívja a napfényt, meg is pirosodott a vágás fölött a bőröm, vigyázzon mindenki, ne vegyetek fel sötét bikinit, érzékeny még mindig a bőrünk, hiába kenjük, szóval óvatosan a napozással csajok! tegnap pink színű alsó volt rajtam, az bírta a fényt, az nem forrósodott át
jó érzés volt úgy kimenni a medence partra hogy nincs felesleges bőr a hasamon! nagyon biztatok mindenkit aki még csak gondolkozik a hasplasztikán hogy bátran vágjon bele ☺😊
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?