Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hat én nem😁 csak páran mondtak, h nem értik miert kellhet egy mutethez. Haziorvosom inkabb erre figyelt volna...most emiatt húzódik a labor, mert tobb ideig tart, ha hormont is néznek.
Nekem igen, mondjuk en direkt kertem!
Mutethez a labornal nektek is neztek tsh hormont? (pajzsmirigy vagy mi)
Ha valaki tudna irja meg😊 koszi!
Hát meg volt az első fürdés 🛀. Huhh! Remélem egyre könnyebb lesz. Az lenne a kérdésem hogy akinek hasizmot is varrtak mennyi idő után volt fájdalom mentes? Ja! Van új képem, szerintem így egy hetesen nagyon szép :)
Beengedtelek a naploba! Nagyon ügyi vagy :) Mi ma már piknikeltünk a gyerekekkel a Duna parton. :) Ügyes legyél!!! (Raktam ma uj kepet fel)
Sziasztok! Bocsi hogy eltüntem, de a kórházban állandóan belassult a netem és feladtam! De már itthon vagyok :) A műtét utáni éjszaka borzalmas volt. Reggel lábra állítottak, azóta kisebb pihenőkkel ugyan de nagyon sokat sétáltam. A doki is csak lesett hogy tényleg haza kell engedni hétvégére! Mivel már kevés savó jött ezért kivette a csövet. Hát itthon azért még nem annyira jó, alacsonyabb az ágy, nehéz felkelni. Jobban örültem volna ha izmot nem varr, de hát ez van. A Szent Imre kórházat és dr Varga Zsombort mindenkinek csak ajánlani tudom. A nővérek is tündérek, nem húzza a száját ha éjszaka csengetsz pl. Holnap még jelentkezem és rakok fel képeket. Mégegyszer köszönöm szépen nektek az erősítést! :-D
Szia Krisztinka,
Én 4 hónapig naponta, majd 6 hónapos korig kétnaponta kentem a heget. Azóta csak alkalomszerűen, most vagyok 7,5 hónapos :)
Viszont szoliban még 1X sem voltam, szerintem akkor érdemes jobban vigyázni rá (50 faktoros fényvédő krémmel kenni előtte, fokozott hidratálás/ápolás a szolik között) :)
A naplómban az egy hetes képek akit érdekel 😉
Nekem egy melltarto es egy haskoto benne volt az arban. De azert nem art ha van váltás :) A melltartom es a haskotom is a VOE márka. A nöci a segédeszköz boltban is azt mondta ez profi haskotő. Egy bajom van...nem igazán szellőzik. Melltartot veszek egy uilyet mert ez szuper.
Minel tovabb hordod annal rosszabb lesz. A hasizmaidnak dolgoznia kellene de a haskotoben nem tud. Nekem is rossz volt levenni. En eloszor ejszakara hagytam el es egyre tobbet voltam nelkule. 6hetesen meg haskotoben edzettem,utana pedig teljesen elhagytam.
Mondjuk en azt hittem a boltban is ennyibe kerul...milyen jo ez a forum 😊 BaZi, akkor bocsi a felreinformalasert!
Ne is mondd, nagyon gaz..igazan benne lehetne az arban, ha mar ennyit fizetek. Tuti, h en a valto haskotot ilyen gyogyaszati segedeszkoz boltban fogom megvenni, a kompressziost melltartot meg az egyik csajszitol a forumon, aki forgalmazza.
Csajok, így 13-14 hét után (már nem is tudom pontosan) győzött a meleg tegnap este, és először a műtét óta, levettem a hasszorító bugyit és a haskötőt is. Haskötő nélkül aludtam. Az alvással összességében nem volt gond, nem éreztem kellemetlennek, a hasamon is tudok aludni már pár hete, ha meg az oldalamra fordultam kipockoltam alulról a hasamat a takaróval hogy tartsa, szóval nem volt gond. De az érzéstől, ha felállok, nem vagyok elragadtatva... Mintha kiakarna szakadni a helyéről a hasam, nem tartja semmi, nagyon rossz érzés!
Amikor állok vagy megyek, még elviselhető. Amikor leülök, akkor nagyon rossz, de főleg amikor ülésből felállok. Olyan érzés, mintha az üléstől összegyűrődnének a szövetek a hasamban, és amikor felállok, alig akarnának kiegyenesedni, kiugrani. Hülyén írtam le de így tudnám mégis legjobban megfogalmazni, mit érzek.
Többőtök már 6 hetesen elhagyta a haskötőt, én meg itt kínlódok 13-14hetesen... ti is ugyanezt éreztétek mikor levettétek? Mondjátok hogy nem csak nekem furi a hasam. Most is itt ülök a gép előtt, haskötő nélkül. De csak a meleg miatt, nemsokára indulok dolgozni, a hasszorító bugyit felfogom venni továbbra is, olyankor jó, nagyon jól tart a bugyi.
De mikor fog ez elmúlni vagy hogy csináljam hogy letudjak szokni a szorítókról??
Írjál Czuczorka amint tudsz, hogy mi van veled, hogy viseled!!
Végül is nálam nem is az volt a lényeg, hogy TB-re műtöttek, mert mindenki ezt az olcsót kapta, simán a nővérektől meg tudtuk venni, de a Szent Imrében a földszinten lévő boltban is ennyi volt.
Egyszerűen BOTRÁNY hogy azért, mert valaki fizet a műtétért, az orvosa megpumpolja még a simán 3000 forintért megvehető haskötőre rádob 10-15ezer forintot "úgyis van pénze" alapon.... 4 db haskötőt nyűttem el, és összesen 13ezer forintot fizettem a 4 dbért! Plusz a hasszorítós bugyi amit használok 1300...
3500 ft a Szent Imre kórházban, meg itthon vettem 2500 forintért! Bármelyik gyógyászati segédeszközboltban meg lehet venni! Voltam kb 5-6 ilyen boltban, a legdrágább helyen is 4000 fortintnál nem volt több a haskötő!
Szia :) 3 hónapos elmúltam, én körömvirágkrémmel még mindig kenem de már nem napi rendszerességgel. Szolira sima 50 faktoros rossmannos naptejet használok, jó vastagon bekenem a sebet, még vízzel se lehet lemosni rendesen nem hogy a sugarak áthatolnának rajta :D
Nekem az orvosom javasolta, és szerintem jó volt. Elég hamar egyedül is fel tudtam tenni magamnak.
Kovacs dokis lanyok!
Tud valaki uj telefonszamot a dokinkhoz??
Igen neztem azota en is, de akkor ezek szerint az jo is...szuper :) Koszi!
Sziasztok! Tudja valaki,hogy Szegeden melyik kórházba illetve ki csinál hasplasztikát tb támogatásra?Ikreim vannak és nagyon csúnya a hasam. Segítsetek légyszi.
Akkor ennek én is utánajárok! Koszi!
Szia!
Én gyógyászati segédeszköz boltban vettem hármas osztatú haskötőt kb 5000 ft-ért.
Szia! Szerintem ennel drágábban van csak, egyedul Cukorszirup kapott nagyon jo aron, de ot tb alapon műtötték, maganklinikan es a gyógyászati kellekes boltokban joval dragabb. Ez van nekem is ilyen 15-20 ezer lesz a haskoto...😩
Remélem minden oké Czuczorka!!! Irj ha lesz erod! 😘
Én megnézném :) Kopogtattam :) Köszi!
Segítség!! :) Hol vettetek haskötőt normális áron??? Nincs kedvem 12e ftert a klinikan venni. Vagy vki használ(t) ilyen leszorítós bugyit? Nézegettem, van tangában is :) Az gondolom az első pár hétben nem eleg de utána biztos...
Sziasztok! 19 hetes vagyok . Aktualis fotok a naplomban!
Szia! Tegnap voltam 5 hónapos. Én a mepiform tapaszt használom csak. Néha kenem neogranormonnal, mikor nem teszek rá tapaszt. 😊
További ajánlott fórumok: