Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Köszi a válaszod. :)
Igen, rá. Tudnál információt adni róla és esetleges árakról?
Köszönöm
Szia! Dr. Deák P Balázsra gondolsz! ?
ő a Honvéd kórházba praktizál és van magán rendelése is
műtétkor ő volt az egyik orvosom :)
Szia Brigi! érdeklődnék hogy voltál e már konzultáción?
írtam privit neked
Vilma! De orulok, mar majdnem kiirtam, h hova tuntel..:)))
Elvezd csak a nyarat!!!! 😊 en is nagyon elegedett vagyok, a poci sebem nagyon szep, semmi problema nincs vele. Cici se veszes, csak kicsit a jobb valadekozik.
Ildi, igen mar meg is jottem a kontrollrol, dokim szabin van, de a csapatabol vizsgalt meg, dr. Kovacs Gyula, nagyon kedves volt es alapos, nem latott semmi rosszra utalo jelet, azt mondta valoszinu egy kis gyulladas, de nem veszes, kaptam ra antibiotikumot, hetfon azert ramnez megint.😊 Az atfuto varratot meg a koldokombol most nem szedte ki, de el is felejtettem kerdezni. A lenyeg h semmi komoly, orulok, megkonnyebultem! Valoszinu az utobbi napokban nem pihentem eleget...most visszaveszek kicsit!
Koszi az erdeklodest❤
Nala! hogy vagy? láz? hőemelkedés? jobban vagy?
ma akkor kontrol doktorúrnál! ?
Sziasztok!
Gyorsan beugrottam,visszaolvasni most nincs időm,de egy-két naplóba bekukkantottam,nagyon szépek vagytok!!!Üdv az újaknak,gyors felépülést kívánok a frissen műtötteknek,kitartást a várakozóknak,csodás nyarat mindenkinek!!!
Nala nagyon szép vagy,és még rengeteget fog változni a tested,remélem elégedett vagy,hiszen mi egy orvoshoz tartozunk! :)
Ahogy tudok,jövök vissza közétek,de nyári szünet van 3 gyerkőccel :PPPPPP Hiányoztok ám!!!puszi mindenkinek!! :DDDD
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?