Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! ma vagy 4 hetes igaz? szerintem ne haskötőbe állj be a szoliba arra a pár percre, mert pont megfogsz izzadni benne, inkább tekerj magadra fáslit vagy géz pólyát, az fel is tudja szívni azt a kis izzadságot ha lenne; de nem csak a fényről van szó szerintem a szoliba, nem jó a hegnek ha túl melegszik, szereti a heg a meleget de nem a nagyon meleget, pont úgy mint a víznél
gondolom jó kis ventilátor van a szoliban és nem lesz meleged :)
próbáld meg nyugodtan, érezni fogod hogy kell e ez neked :)
kíváncsi vagyok hogy milyen lesz! ?
nekem másfél éves most a hasam de még nem voltam szoliban, napozni szoktam ( szeretnék már én is szolizni, de még a cicikre vigyázni kell, ma fél évesek )
jelentkeztem a naplód olvasására! ☺😊 Köszi ha beengedsz :)
én is tettem fel egy fotót a naplómba
Boldog születésnapot kívánok én is neked! 😚 sok sok puszi
csuda csinos fotót tettél fel :) gratulálok!
nagyon szép lett!
ki az orvosod?
Sziasztok! Felszaladt rám 5 kiló. De már fogom a gyeplő végét, ezerrel megy a diéta. Mindig is szaladgáltak rajtam a kilók, a fogyókúrám óta is mindig ingadozott pár kiló, ezt már megszoktam, ilyen vagyok :) viszont ezzel kapcsolatban megállapításom a következő: a hasamra 1 gramm zsír se jött fel! Ezek szerint tényleg igaz, hogy a megbolygatott zsírszövetek nem nagyon tudnak osztódni! Szóval a hasam ugyanakkora, két helyre jött fel a felesleg: a csípőmre, két oldalt, meg a cicim akkora lett mint két sárgadinnye... hatalmasak ahhoz képest, hogy mekkorák voltak. Én ennek nem örülök egyáltalán, nem szeretem ha nagyok (régebben a fogamzásgátlótól lettek óriásiak, azt is utáltam) úgyhogy megy a diéta meg a mozgás, hogy visszaálljon a súlyom!
Czuczorka! A dagadás most a meleg miatt mégjobban fokozódik, légy türelemmel majd szépen ahogy telnek a hetek, el fog múlni :)
Bázi! 6 hetes kontrollon engedte az orvos hogy könnyű súlyokat emelgessek, azóta súlyzózok, rá 1-2 hétre elkezdtem guggolni, és olyan 12.-13. héten kezdtem el kocogni, haskötőben. Nickole azt hiszem már a 10. héten kocogott. Szerintem ne akard hamarabb, ne sürgesd hidd el akkor teszel jót a pocaknak ha nem erölteted a dolgokat! Hadd tapadjon szépen össze utána előtted még az egész élet hogy gyötörd magad, ennyit kibírsz hidd el :)
4 haskötőt használtam el, nyúlik az anyaga egy idő után, és elhasználódik, érdemes többet venni!
Leddy! Szerintem a fájdalmadnak nincs köze a 8 évvel ezelőtti hasplasztikádhoz, túl sok idő telt el azóta, szerintem már probléma okozhatja ezt. Menj el a háziorvoshoz és esetleg egy hasi UH-ra kérj beutalót tőle, ott meg tudnák lehet mondani hogy mi történik a pocakban!
Bázi! Csodaszépek a hegeid és nagyon formás vagy :) Hogy válaszoljak a "Van vkinek vmi titkos diéta receptje a "nem enni" és a "rengeteg mozgáson" kívül?? :D" kérdésedre: a gyógyulásom alatt nekem csak a nem-evés jött be :( és mivel állandóan feküdtem, a nagyon kevés evés mellett is alig ment lefele a súlyom... próbáltam mindenáron fogyni, hogy ne terheljem a hegem. Ügyes voltam, mert kb 3 kiló ment le rólam a műtét utáni hetekben. Sajnos nincs más mód :(
Sziasztok!
Nem tudom hova fordulhatnék, úgyhogy ismét itt kötök ki nálatok, a kezdeteknél. 2008-ban volt a műtétem Kelemen dokinál.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e itt mostanában olyan közületek, aki ugyancsak régebb óta esett át a műtéten?
A bajom a következő, pár hete, ha lehajolok belenyilal a hasam közepén, mintha szét akarna jönni az összevarrt hasizomnál középen hosszában. Nagyon rossz érzés, csak úgy tudok lehajolni, ha közben rátartok a kezemmel a hasamra és nyomom befelé.
Volt ilyen valakinek? mi lehet a gond? Esetleg ha valaki jár Kelemen dokinál rákérdezne? ;)
Nagyon megköszönném! Próbálok ide is benézni, de ha lehet, a leddy27@gmail.com -ra írjatok! Köszi!! Edit
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?