Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szinte vedlek, annyira hámlik a bőröm a kompressziós ruha alatt. Totál kiszáradt. Bekentem testápolóval, de nem tudom használ-e. Másnál is van ilyen?
Ma voltam először játszótéren a gyerekekkel. Autóval mentünk, így egész jól bírtam. A kicsi fiam nem tudott hintázni, de így is jól érezték magukat. Most nyugiban vannak legalább.
Sziasztok! Írtam már a Tb-s hasplasztika fórumba is, de még nem válaszoltak, hogy tb-re csinálnak kombinált bőrleszedést is? Mert hasra van, azt tudom, de tb-re megcsinálják karról, combról is? Tud valaki erről valamit?
Köszi!
BaZi! Most komolyan mi bajod van a hasaddal?!😂😂😂
En a kepen egy szep feszes lapos hasat latok cuki koldokkel😊😉
Szia! Beengedtelek a naplomba, en is megkukkantottalak teged.😊 Sok sikert kivanok es erot a felepuleshez, bar a kitartas gondolom megvan ennyi fogyas utan😉 Gratulalok!
Szerintem nagyon sokan fogjak nyomon kovetni a muteteid, ahogy en is, batran folytasd a blogod!😊
Sziasztok!
Három napja folyamatosan titeket olvaslak.:)
Eldöntöttem hogy csatlakozom a beszélgetéshez, sőt ki is egészítem! Fogyás utáni kombinált műtétem lesz két hét múlva. Has, comb, csípő, felkar! Egyenként kis szünetekkel. Ha gondoljátok és érdekel benneteket szivesen megosztom a tapasztalataimat. Itt van 1-2 kép rólam:
zsuskablogja.blogspot(ponthu)
A doki azt mondta eleg a dietabol mert mutet utan nem marad rajtam semmi ha leveszi rolam a rengeteg bőrt.
Ha ezt túlélem adakozni fogok minden hónapban az árváknak és kihozok a menhelyről egy kutyát!!! :D eskü komolyan mondom.
Szia!Igen kevés volt a felesleg.
Elhiszem,hogy a gyerekek mar türelmetlenek 😌
Kitartás !😊
Az én varrataim nem felszívódóak voltak. Jegelni szoktam estefelé, kicsit lehúzza a dagadást. Minden oké a sebbel, csak hát ott van. 2-3 hetet mondott a dokinénim a sebgyógyulásra, úgyhogy nincs más választás, türelmesen várni kell. :( Várom már a rohamos gyógyulást! A gyerekek is egyre rosszabbul viselik, hogy nem vagyok a toppon.
A kevés bőrfelesleg miatt lett neked is T vágásod?
Szia eményem!😊
Igen ,a T vágás lég gyengébb pontja az orvosom szerint a közép pontja ahol neked is valadekos ,ahogy nekem is.Ugy gondolom amíg ez sz állapot van a gyógyulás Kicsit nehezebb .Ne is mond a dagadas😀Nekem van napközben is nem csak este,tenyleg metál !!!Nekem a sebem húzódik fe ugyan olyan mint volt.Felszivodo varratok vannak ,voltak neked is?
Akar kivel beszeltem idáig mind azt mondtak ,hogy a negyedik hét után rohamos a javulás .Bizom benne!!!😊En sem vagyok tul vidám mert ugy erzem kicsit erőn felüli a dolog de bakker egyszer ez is el múlik ...es ugye minden seb be gyógyul ,olyan nincs,hogy nem!😀
Szerintem pár hét es vege a kinlodasnak!😊A sebet fertotlenitsd ez fontos!a sebek hamar gyógyulni fognak meglásd .
Csutortokon megyek vissza a dolihoz es meg kérdezem meddig tart meg ez a műsor 😀Ugye nincs lázad ?
Az jelzi a fertőzést gyulladást illetve ha erzed,hogy ég .Ja es jegeld!!!Napi ötször jegelem.
Tiz percnen tovabb nem lehet ,majd húsz perc múlva ismétlés újabb 10 percig.A legjobb gyulladás csökkentő igy.
Puszi !
Puszi
Szia Eliza! :)
Én egy héttel járok előtted, csütörtökön leszek 4 hetes. 3 hét után voltam varratszedésen. Megkönnyebbülést hozott, de egy kis parát is. Középen, a függőleges és vízszintes vágás találkozásánál lejött a var, és váladékozik picit. Mintha gyógyulna, de lassan. :( Nagyon sebes vagyok még mindenhol, azt hittem, gyorsabban lepotyognak a pörkök. Neked milyen? Ráadásul durván dagadok, már délutánra. El vagyok most kenődve eléggé.
Szia hehenike!😊Igen,nekem is egy hétig volt bent a cső !
Ki fogjak szedni szerintem .Nekem is igy volt kb,hol tobb hol kevesebb.Nem faj mikor kihúzzák de vegyél egy mely levegőt elotte mert ugy a tuti.
Nekem miota kivettek a sebem közepénel kicsit szivárog ez a savo.Csutortokon leszek három hetes ,ki készít a haskoto ezért most vettem egy kompresszoros nadrágot hátha az kényelmesebb lesz.
Neked mar nem faj?Jol vagy?
Furodhettel mar?En meg nem,bár annyira nem bánom
Felek a haskoto nelkul meg mozdulni is,nem,hogy elmenni nélküle a fürdőszoba ig 😀De lassan muszaly lesz...
Fájdalom mentes gyógyulást mindenkinek!!!
Sziasztok Lanyok!😊
Régóta olvasgatom a fórumot ...
Először is,mindenkinek gyógyulást kívánok!!!
Aki meg műtétre var ,annak meg kitartást es gyors felépülését !Engem 17 napja operáltak egy magán klinikán .Egy éjszakát töltöttem bent másnap reggel a rumbatok😀es En johettunk haza .Amit el tudok mondani ,nagy hasi műtétem volt izmot is vartak es lett egy T vagasom.
Az első egy hét nagyon nehéz volt,legalább is neke
es meg most sem könnyű fe azért mar jobb.😊Felszívódo varatokat kaptam mindenhol.Meg nem érhette víz
Gyógyul a sebem de közepén szivárog a savo kicsit ,nem vészes.
A koldokom miatt sokkal jobban paraztam,hogy ne legyen gond,az orvosom:Dr Molnar Istvan azt mondta,hogy el a koldok es ne aggódjak.Nagyon rendes ember meg vagyok elégedve vele.
Összességében minden rendben van!
Olvastam,hogy másnak is van ,volt itt felszivodo varrata,mennyi idő meg eltűnik vagy kipotxog?
Választ elore is Koszonom !
Aki szeretne kérdezzem nyugodtan ha tudok válaszolok ra!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?