Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
95360. eményem
2016. aug. 2. 14:30

Szinte vedlek, annyira hámlik a bőröm a kompressziós ruha alatt. Totál kiszáradt. Bekentem testápolóval, de nem tudom használ-e. Másnál is van ilyen?

Ma voltam először játszótéren a gyerekekkel. Autóval mentünk, így egész jól bírtam. A kicsi fiam nem tudott hintázni, de így is jól érezték magukat. Most nyugiban vannak legalább.

95359. tajtikaa
2016. aug. 2. 14:30

Sziasztok! Írtam már a Tb-s hasplasztika fórumba is, de még nem válaszoltak, hogy tb-re csinálnak kombinált bőrleszedést is? Mert hasra van, azt tudom, de tb-re megcsinálják karról, combról is? Tud valaki erről valamit?

Köszi!

95358. Czuczorka
2016. aug. 2. 14:05
Soha többé semmilyen műtét, úgy döntöttem. A Szent Imre kórházban addig kapja az ember a véralvadás gátlót amig bent van, én négy napig kaptam. Hát köszi kórház! Pénteken a szívem környékén szúró fájdalommal keltem. Minden levegő vétel belém nyilalt. Vártam 2órát aztán délig jártam az orvosokat, EKG stb. Diagnózis nulla, vegyek be cataflámot. Oké. Na éjfélkor irány a Fiumei ügyelet. Hajnali négyre kitaláltak hogy bordaközi idegbecsípődésem van, megoldás cataflám. Vasárnap délelőtt 4-5 ször vér darabkát köhögtem fel a slejmel. Tegnap vissza körzeti, onnan Korányiba. És lőn a diagnózis :folyadék a tüdőben, magas D dimer érték. Holnap tüdő CT a tüdő embólia miatt. Ez mind azért van mert kevés ideig kaptam a véralvadás gátlót, most újból kapom napi két szurit. Azért panaszoltam el nektek az egész procedúrát hogy ha netán ilyen tünetek jelentkeznek bárkinek, vegye komolyabban mint én. Most bezzeg nem mertem aludni éjszaka, nehogy ne kelljek fel :( bár ez túlzás tudom, de nekem nagyon para a tüdőembólia :(
95357. eményem (válaszként erre: 95351. - Camylla)
2016. aug. 2. 14:00
Szia! Megkuksiztalak én is. :) Gratulálok, nem semmi teljesítmény!
95356. BáZi (válaszként erre: 95354. - 1515367bab)
2016. aug. 2. 13:49
Nala! Jó képet csináltam, mi?!?! 😱😀😂 Pukli van a kötés alatt kicsike még mindig 🙄 Latod ott a kep bal oladalan ? 😂 De lassuk be, 4 naposan milyen legyen? Lehet egy ideig nem nézegetem magam 😜
95355. Moncs74 (válaszként erre: 95351. - Camylla)
2016. aug. 2. 10:20
Nagyon ügyes vagy,hogy ennyit fogytál! Kirartást a műtétekhez!😊
95354. 1515367bab (válaszként erre: 95350. - BáZi)
2016. aug. 2. 08:10

BaZi! Most komolyan mi bajod van a hasaddal?!😂😂😂

En a kepen egy szep feszes lapos hasat latok cuki koldokkel😊😉

95353. 1515367bab (válaszként erre: 95351. - Camylla)
2016. aug. 2. 08:09

Szia! Beengedtelek a naplomba, en is megkukkantottalak teged.😊 Sok sikert kivanok es erot a felepuleshez, bar a kitartas gondolom megvan ennyi fogyas utan😉 Gratulalok!

Szerintem nagyon sokan fogjak nyomon kovetni a muteteid, ahogy en is, batran folytasd a blogod!😊

95352. BáZi (válaszként erre: 95351. - Camylla)
2016. aug. 2. 07:35
Szia! Megneztelek 😊 Uhhh hat nem lesz egyszeru amibe belevagsz, de nagyon szoritok! Gratulalok a hibetetlen fogyashoz, nagyon ügyi vagy! Gondolom izgulás van ezerrel. Ne csak olvass, irj is ide 😊 Sztem sokan nyomon kovetjuk 😉
95351. camylla
2016. aug. 1. 22:29

Sziasztok!

Három napja folyamatosan titeket olvaslak.:)

Eldöntöttem hogy csatlakozom a beszélgetéshez, sőt ki is egészítem! Fogyás utáni kombinált műtétem lesz két hét múlva. Has, comb, csípő, felkar! Egyenként kis szünetekkel. Ha gondoljátok és érdekel benneteket szivesen megosztom a tapasztalataimat. Itt van 1-2 kép rólam:

zsuskablogja.blogspot(ponthu)

A doki azt mondta eleg a dietabol mert mutet utan nem marad rajtam semmi ha leveszi rolam a rengeteg bőrt.

Ha ezt túlélem adakozni fogok minden hónapban az árváknak és kihozok a menhelyről egy kutyát!!! :D eskü komolyan mondom.

95350. BáZi (válaszként erre: 95347. - Eményem)
2016. aug. 1. 21:59
Köszönöm! 😘 Dokumentáltam a változást a naplomban... Nekem pont nem tűnik semmilyennek 😂 Marmint h valtozott volna.. De biztosan. Mit akarok en 3,5 naposan leszűrni 😉
95349. Eliza 008 (válaszként erre: 95348. - Eményem)
2016. aug. 1. 20:15

Szia!Igen kevés volt a felesleg.

Elhiszem,hogy a gyerekek mar türelmetlenek 😌

Kitartás !😊

95348. eményem (válaszként erre: 95345. - Eliza 008)
2016. aug. 1. 18:44

Az én varrataim nem felszívódóak voltak. Jegelni szoktam estefelé, kicsit lehúzza a dagadást. Minden oké a sebbel, csak hát ott van. 2-3 hetet mondott a dokinénim a sebgyógyulásra, úgyhogy nincs más választás, türelmesen várni kell. :( Várom már a rohamos gyógyulást! A gyerekek is egyre rosszabbul viselik, hogy nem vagyok a toppon.

A kevés bőrfelesleg miatt lett neked is T vágásod?

95347. eményem (válaszként erre: 95346. - BáZi)
2016. aug. 1. 18:34
Gondoltam rád hétvégén! Biztosan szép lesz! :)
95346. BáZi
2016. aug. 1. 18:07
Sziasztok! Nekem is a korrekcios mutetet felszivodos varrtokkal csinaltak. Nekem azt mondta a dokim ha ma mar, 4 nap utan furodhetek! Mondjuk egy kisebb felulet...még nem lattam az uj reszt, de nemsokara 😊 Egyelore jol be van dagava... Kitartast mindenkinek. :)
95345. Eliza 008 (válaszként erre: 95344. - Eményem)
2016. aug. 1. 17:28

Szia eményem!😊

Igen ,a T vágás lég gyengébb pontja az orvosom szerint a közép pontja ahol neked is valadekos ,ahogy nekem is.Ugy gondolom amíg ez sz állapot van a gyógyulás Kicsit nehezebb .Ne is mond a dagadas😀Nekem van napközben is nem csak este,tenyleg metál !!!Nekem a sebem húzódik fe ugyan olyan mint volt.Felszivodo varratok vannak ,voltak neked is?

Akar kivel beszeltem idáig mind azt mondtak ,hogy a negyedik hét után rohamos a javulás .Bizom benne!!!😊En sem vagyok tul vidám mert ugy erzem kicsit erőn felüli a dolog de bakker egyszer ez is el múlik ...es ugye minden seb be gyógyul ,olyan nincs,hogy nem!😀

Szerintem pár hét es vege a kinlodasnak!😊A sebet fertotlenitsd ez fontos!a sebek hamar gyógyulni fognak meglásd .

Csutortokon megyek vissza a dolihoz es meg kérdezem meddig tart meg ez a műsor 😀Ugye nincs lázad ?

Az jelzi a fertőzést gyulladást illetve ha erzed,hogy ég .Ja es jegeld!!!Napi ötször jegelem.

Tiz percnen tovabb nem lehet ,majd húsz perc múlva ismétlés újabb 10 percig.A legjobb gyulladás csökkentő igy.

Puszi !

Puszi

95344. eményem (válaszként erre: 95341. - Eliza 008)
2016. aug. 1. 15:49

Szia Eliza! :)

Én egy héttel járok előtted, csütörtökön leszek 4 hetes. 3 hét után voltam varratszedésen. Megkönnyebbülést hozott, de egy kis parát is. Középen, a függőleges és vízszintes vágás találkozásánál lejött a var, és váladékozik picit. Mintha gyógyulna, de lassan. :( Nagyon sebes vagyok még mindenhol, azt hittem, gyorsabban lepotyognak a pörkök. Neked milyen? Ráadásul durván dagadok, már délutánra. El vagyok most kenődve eléggé.

95343. Eliza 008
2016. aug. 1. 15:22

Szia hehenike!😊Igen,nekem is egy hétig volt bent a cső !

Ki fogjak szedni szerintem .Nekem is igy volt kb,hol tobb hol kevesebb.Nem faj mikor kihúzzák de vegyél egy mely levegőt elotte mert ugy a tuti.

Nekem miota kivettek a sebem közepénel kicsit szivárog ez a savo.Csutortokon leszek három hetes ,ki készít a haskoto ezért most vettem egy kompresszoros nadrágot hátha az kényelmesebb lesz.

Neked mar nem faj?Jol vagy?

Furodhettel mar?En meg nem,bár annyira nem bánom

Felek a haskoto nelkul meg mozdulni is,nem,hogy elmenni nélküle a fürdőszoba ig 😀De lassan muszaly lesz...

Fájdalom mentes gyógyulást mindenkinek!!!

95342. hehenike (válaszként erre: 95341. - Eliza 008)
2016. aug. 1. 09:15
Szia!Én is csak felszívódó varratokat kaptam,ma egy hete műtöttek.Nekem még most is bent van a drain cső,holnap veszik ki.Vasárnap reggelre már alig 10ml savó jött le,ma reggelre viszont 30ml.Neked ez hogy volt?
95341. Eliza 008
2016. júl. 31. 18:08

Sziasztok Lanyok!😊

Régóta olvasgatom a fórumot ...

Először is,mindenkinek gyógyulást kívánok!!!

Aki meg műtétre var ,annak meg kitartást es gyors felépülését !Engem 17 napja operáltak egy magán klinikán .Egy éjszakát töltöttem bent másnap reggel a rumbatok😀es En johettunk haza .Amit el tudok mondani ,nagy hasi műtétem volt izmot is vartak es lett egy T vagasom.

Az első egy hét nagyon nehéz volt,legalább is neke

es meg most sem könnyű fe azért mar jobb.😊Felszívódo varatokat kaptam mindenhol.Meg nem érhette víz

Gyógyul a sebem de közepén szivárog a savo kicsit ,nem vészes.

A koldokom miatt sokkal jobban paraztam,hogy ne legyen gond,az orvosom:Dr Molnar Istvan azt mondta,hogy el a koldok es ne aggódjak.Nagyon rendes ember meg vagyok elégedve vele.

Összességében minden rendben van!

Olvastam,hogy másnak is van ,volt itt felszivodo varrata,mennyi idő meg eltűnik vagy kipotxog?

Választ elore is Koszonom !

Aki szeretne kérdezzem nyugodtan ha tudok válaszolok ra!

95340. sztradi
2016. júl. 29. 23:19
Ujabb fejlemenyek a naplomban!
95339. 1515367bab (válaszként erre: 95338. - BáZi)
2016. júl. 29. 21:31
En ugy tudom,rakhatod. Valakinek nagyon bevált, de van akit irritált. Ha érzékeny boru vagy, erdemes mast kipróbálni, pl. Kelo cote hegkezelo
95338. BáZi
2016. júl. 29. 15:00
Lányok a mepiform tapaszt mikortól érdemes használni?? Rakhatom a 6 hetes cicikre? Érdemes?
95337. BáZi (válaszként erre: 95331. - Hehenike)
2016. júl. 29. 13:53
Jól vagyok, köszönöm 😊 Még nem látom magam, de bízom benne 😀Tegnap mikor rajzolta a dokineni, mondtam neki meg kicsit feljebb, errebb es onnan...csak még egy kicsit, csak picit, csak ugy...azt mondta :na menj kifelé 😜 Nézd meg magad milyen jol nezel ki!!!! 😀 Ezen javitunk kicsit és tökéletes leszel 😀 pfffffd
95336. 1515367bab (válaszként erre: 95335. - Hehenike)
2016. júl. 29. 13:46
Arra figyelj is nagyon, a seb kiszelesedhet ha idő előtt egyenesedsz ki. Altalaban varratszedesig nem szabad, ez 3 hetet jelent, nekem felszivodo varrataim vannak nagy részt de én is csak akkor tudtam kiegyenesedni. 😊
95335. hehenike (válaszként erre: 95334. - 1515367bab)
2016. júl. 29. 12:28
😊😊Nekem pl. kiegyenesedni már most sem okoz gondot,inkább arra kell figyelnem,hogy görnyedve menjek.
95334. 1515367bab (válaszként erre: 95332. - Hehenike)
2016. júl. 29. 12:23
Szuper!!!:) egyre könnyebb lesz. Sztem ha óvatosan lehajolsz, nem lehet baj, hirtelen mozdulatokra gondolom ugysem vagy kepes.😊 minden mozdulatot gondolj at eloszor, akkor baj nem lehet.
95333. 1515367bab
2016. júl. 29. 12:17
Uj 4 hetes bejegyzes :)
95332. hehenike
2016. júl. 29. 10:14
2napja még 100ml jött a tartàlyba,mára virradóra már csak 25ml,de sajna csak kedden veszik ki a csövet,addig cipelem.Nem baj,így talán nem kell utólag leszívni.Ma hajnal 4ig aludtam,hatalmas élmény volt😊Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek nem gond ha néha lehajolok pl a tartályomat felvenni?Fájni nem fáj,de nem akarok ártani a varratoknak.Ma nagyon kellett nevetnem,aztán a könnyem is kijött,annyira fájt tőle a hasam☺
95331. hehenike (válaszként erre: 95330. - BáZi)
2016. júl. 29. 09:55
Hogy vagy?Minden rendben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook