Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ma mar lazam volt, 38 fok, most kicsit aggodok, de remelem egy antibiotikummal megoldható. Mert amugy nem faj, de holnap kiderul mit mond a doki.
Nem is zavar a savo, csak elfogyott a mepore tapasz amit a doki adott, a gyógyszertárban vettem mull lapot, evvel kicsit nehezebb a T vágást szepen lefedni.De minden nap cserelem a kötést, fújom a sprayvel. A hasammal szerencsere nincs gond😊
Egy kis hőemelkedés nem gond, bármitől lehet, de a fáradtság és a megterhelés a leg valószínűbb
szerintem is jó a gyulladás csökkentő, én is szedtem a cataflam-ot két hétig reggel este, azt éreztem hogy jobb ha szedem, enyhíti a fájdalmat és gyulladás csökkentő is van benne, akinek bírja a gyomra a gyógyszereket az szedje, én bírom, sosincs ezzel gond
az a jó ha jön a savó hidd el, ki kell jönnie! mindegy hány hétig tart, hagy jöjjön, ez a dolga
ép ma beszéltem Bogi barátnőmmel, meg látogattam a konzi után, volt neki is hasplasztikája, cici és kar plasztika is, a drain csőt beszéltük ki, neki a hasánál 3 napig nekem 5 napig volt bent, a savó általában a 8. nap után kezd igazán termelődni, jobb ha magától jön ki a résen és nem a vákuum hatására, neki 6 hetig nekem 11 hétig jött, mindenkinél más
a cicinél az a jó hogy kevés a savó, szép lassan szivárog, nem nagy mennyiség, éppen csak át ázik néha a melltartó, a hasnál azért eltudja önteni az embert
de hidd el egy percet se aggódj a savó miatt :) a műtét utáni gyógyulás velejárója
persze, készítek előtte fotót a hasamon a hosszanti vágásról, dokumentálom
Igy van! 😊
sajnos ma hőemelkedésem volt, pénteken nez meg a doki, addig gyulladascsokkentot kell szednem,bízom benne h semmi komoly.Amugy teljesen jol vagyok, nem faj, de a jobb cici valadekozik picit.
Nagyon kivancsi vagyok, h utana milyen lesz a heg, de gondolom, ahogy Toled megszokhattuk, ezt is részletesen fogod dokumentalni😊
Persze hogy nagyon fontos egymás támogatása :) így jó együtt gyógyulni a fórum társakkal ☺😊
motiváljuk egymást, szükségünk van rá, ezt az egész projektet jobb együtt átélni, megélni
nekem is a naplók segítettek, tudtam hogyha másnak sikerült, akkor neken is fog
voltam ma fél éves köldök korrekció kontrolon
és kaptam műtéti időpontot szeptember végére hasplasztika heg korrekcióra :) úgy örülök neki; átvarrja doktorúr a heg vonalamat, az egészet altatásban
Koszonom💓💓💓 ahogy irtam a naplomban is, az a sok pozitiv mondat, a csini kepek es a csodás végeredmény Nalatok, segitenek túljutni a kellemetlensegeken.😊
Most nézem Ildi az új képeidet, na errol beszelek!!!!😘
Jó kép Nala! látszik hogy milyen csini vagy :)
gyorsan gyógyulsz nagyon :) ügyes lány 😊
további jó pihenést neked és vigyázz magadra
Nagyon csinos fotókat tettél Moncs a naplódba!
gratulálok a hasplasztikádhoz ☺😊
tudod nem késtünk le semmiről! az a lényeg hogy már megvan és elégedettek vagyunk :)
jobb később mint soha! na de nem így van? ??? 😉
Köszönöm a tippet, végső esetben megpróbálom így
Január közepén szeretném a műtétet, szerintetek még időben vagyok, hogy elkezdjem intézni a dolgokat?
Sziasztok
Úgy döntöttem én is belevágok a hasplasztikába, TB-re szeretném csináltatni a Szent Imre kórházban. Sajnos egy olyan akadályba ütköztem, hogy nincs igazolásom a kezdő súlyomról.
Szerintetek ez gond lehet?
50kg-t adtam le, előtte-utána képekkel tudom bizonyítani (meg persze a bőröm állapotával).
Már bent is vagy :) így van, 6 perc az jó lesz, ne is vedd le a haskötőt akkor
jaj de nagyon szeretnék én is barna lenni már mindenhol 😄
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?