Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Czuczorka!Jobban vagy?
Remelem nincs gond ..Jelentkezz ha tudsz kerlek!puszi es jobbulást !!!
Nagyon szívesen!😊Ma megint jobb mint tegnap,hihetetlen!Csutortokon leszek 4 hetes.Most nem vagyok meg dagadva...ez is az😀Elképesztően jo érzés !
Szinte mindent tudok mar csinalni persze hajolni meg nem de azt hiszem azt. Meg mindig nem lehet.Tegnap néztem a sebem es húzódik ossze szepen mar az sem faj .Alig varom,,hogy lássam állva a tükörben .En meg nem mertem felállni haskoto nelkul...attol felek egy picit meg.
Szia!
Koszonom a valaszod:)
Orulok hogy pozitivelmennyed van. Ez engem is megnyugtat kicsit.
Amugy fajdalomcsillapitot nem kene elore beadniuk? Vagy nem sejtik hogy fajni fog ebredeskor? :D
Nagyon koszonom a valaszod Eliza!:)
Igen, tulajdonképpen ezt a valaszt vartam, nem is tudom miert kerdeztem olyan amire igazabol nincs könyvben leírt valasz vagy határidő.. Mint a cicinel is hasonlo volt a szitu, valaki mar két het utan mindent csinal en meg orultem ha 2 honap utan aludtam egy jót...:/
Remelem ebben az esetben gyorsabb lesz a gyogyulasom, mivel nem hozzam tesznek hanem elvesznek..:D
A baj, hogy 3 hét utan vissza kell térnem a meloba, es persze, hogy Bartender vagyok igy 8ora fizikai melo..:/ Szoval csak reménykedni tudok, hogy minden rendben lesz...
Valakinek amugy tapasztalata Dr.Réveszről? A cicimet nem nála csináltattam, igy o uj nekem de nagyon jókat hallottam rola cici teren de hasplasztikaban valakinek véleménye rola!?
Szia!
Oszinten azt gondolom,hogy sok mindentől függ ,hogy kinek mennyi időbe telik mire felépül ,minimum annyira,hogy tudjon dolgozni .Ha minden rendben történik elég három hét.Tudni kell azt is,hogy ilyenkor legyengulunk ,legalább is En legyengült em .Nekem a sebem el is volt egy kis gond.De olvastam itt olyat is ,hogy két hetesen kerteszkedett,dolgozott ,vezetett ,eldobta a haskotot😀Tehát mindenki mas.Ha nem fizikai munkat vegzel 12 órában akkor reális lehet a három hét .
Drukkolok neked !!!
En is azt hondoltam,hogy baromság ,hogy három hét után jobb lesz...azt éreztem,ennek sosem lesz vege.Nem fogok gyógyulni es különben is minek kellett nekem ez a műtét .Meg Vsak nem is lapos,ronda,szenvedek ,nem tudok mozogni,meg bántam .
De aztán csak mintha elvágták volna😊Komolyan
Napról napra erzem,hogy sokkal jobb,kezdem vissza nyerni a régi formam es gyógyul a hasam ,fel tudok ülni es vegre nem ejszskazok mert mar tudok aludni .Igaz a haskoto borzalom de minden mas elmúlt .Egyszer meg zologt is a férjemnek egy hete körülbelül mert ugy éreztem butaságot csináltam es ez nem,hogy szebb nem lett de meg meg is nyomoritott.Ezek a nehéz részek .Meg nincs vege persze de a nehezen tul vagyok.Mem döntenek maskepp ma sem!!!Gyogyulasz mindenkinek!
Szia Camylla!Sajnos az orvosrol meg mem hallottam.
Altatás :Nekem nagyon pozitív meglepetés volt.Beszelgettem az altató orvossal viccelodtunk ,nevettünk...aztán az utolsó emléke,hogy azt mondja"megkez az altatast"es kao.jol ébredtem semmi hányinger csak pokoli fájdalom ...hoztak a csillapitot es aludtam tovabb mire felebredt mar alig fajt .
Sziasztok!:)
Két kérdésem lenne:
Valakinek van bármilyen tapasztalata dr Gacs Jánossal kapcsolatban?
Illetve kinek milyen élmény volt az altatás és az azt követő ébredés?
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Én is új vagyok itt, és ugyanezzel a story-val érkeztem ide mint Te. Én 29 éves vagyok és 3 éve megszabadultam szintén 44 felesleges kilótól szabadultam meg. Súlyom azóta is tartom, néha 3-5 kiló fel aztán le (mint most is, mert azóta is szeretem a hasam..:-/ ). 2 évvel ezelőtt átestem egy mellplasztikán, mert sosem volt a nagymellű hölgyek táborában és a fogyás után az zavart a legjobban, hogy a maradék is eltűnt és csak a bőr maradt. A hasplasztikát régóta szeretném, és most szeptember 7.-én ez az álmom is valóra válik. Bár nagyon félek, mivel a cici műtétembe nagy lendülettel vágtam bele, fájdalmat nem ismerve és rá kellett jönnöm, hogy az sajnos nagyon is fáj.. Így most kicsit félve indulok ennek neki, mert tudom milyen ha a fájdalom miatt nem alszol, nem mozogsz, ect... De tudom valamit valamiért! Szóval bizakodóan biztatatom magunkat!:)
Nekem még egy problémám van, külföldön élek és csak 3 hétre engednek haza, szóval csak remélem az az idő elegendő lesz a gyógyulásra, már amennyi azt engedélyezi, hogy dolgozni tudjak..
Én is nagyon szívesen várom a tanácsokat a többiektől!:)
Üdv: Agi
Szia !Dagadni nekem is szokott,az a fura ha nincs felpuffadva.😀😀
Pár nap es fogsz tudni nevetni,kohogni..Hidd el meg egy kis idő es sokkal jobb lesz.25 napos vagyok,tegnap elott meg a nevetés nem ment ,ma meg simán es nem csak az egész nap talpon voltam..Szoval nyugi jobb lesz!!!
Puszi
Köszi a válaszokat! Nem örülök neki, hogy nektek is fájt, de megnyugtat, hogy más is volt így és van kiút!
Remélem én is megszabadulok a csúnya hasamtól és az elviselhetrtlen derékfájdalomtól már csak pár hónap! Szép estét mindenkinek!
Igen,😀😀😀az szar tud lenni nagyon.
Három hét után mar simán menni fog .
Mikor is műtöttek ?
Sziasztok !Miota meg műtöttek ma nevettem először ,jobban mondva röhögtem mint egy ló!!!😀😀😀Minden vicces pillanat eszembe jutott es nem bírtam abbahagyni ..nem fajt😂
Mindenkinek minden jot!
Sziasztok?
Valakinek volt hát/derékfájása széznyilt hasizom miatt?
Köszi a vàlaszt előre is!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?