Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Reni1979 !
Üdv "itt" :) ...akkor már nincs sok hátra ....én 58 kilót fogytam nagyjából el tudom képzelni milyen lehet most a hasad....megnyugtatlak annál csak szebb lehet :) ...én is így fogtam bele a műtétbe és hát össze sem lehet hasonlítani ...megéri a kellemetlenségeket hidd el ! :)
Szia Reni! üdv a fórumon :) gratulálok a nagy fogyásodhoz !
ki fog műteni? ki az orvosod?
Akkor Omi ez egy jó kontrol volt :)
várom a fotót ☺😊
szerintem se kenj rá varratszedésig semmit, utána meg meglátod hogy mégis mi kellhet rá, ez a két hét jót fog tenni a sebnek, hogy nem éri krém és víz
én a varratszedés után még nem használnék heg kezelőt, csak bepanten plusz krémet két hétig utána még két hétig neogranormon kenőcsöt
további szép gyógyulást neked és jó pihenést ☺
Köszi a választ.most jöttem kontrollról,ma vagyok 12 napos.megnézte,minden okés,szépen gyógyul,mától zuhanyozhatok.nem tett rá tapaszt,csak egy hosszú gézdarabot,amit a haskötövel fogatott oda.két hét múlva kell mennem varratszedésre.azt mondta,minél tovább bent van,annál könnyebb kiszedni.
Kérdeztem,hogy kenjem-e valamivel,azt mondta,a varratszedés után szilikontartalmú krémmel.
Ti melyiket javasoljátok,annyi féle van?
A haskötőt 4 hétig én is folyamatosan hordtam. Ezután fokozatosan elhagytam (természetesen az orvosom tanácsa szerint). Eleinte csak éjszakára vetettem le, aztán már napközben is, később már csak sportoláskor vettem fel.
A függőleges heg alsó része (ahol a vízszintes heggel találkozik) nekem is nagyon kiszélesedett, de a (néhai) köldököm fölött viszont szép, vékony.
Kérdeztem az orvosomat, hogy miért van ez így. Szerinte a megvastagodott résznek a legkritikusabb a vérellátása, nem úgy gyógyul ahogy kellene és ez okozza a kiszélesedést. De rögtön hozzátette, hogy egy év elteltével már nem áll fenn ez a probléma és ezért ekkor érdemes megcsinálni a hegkorrekciót.
Csak egy laza helló és egy gyors MINDEN OK! :)
Jó éjt nektek! :)
Linda!!
Akkor találkozni fogunk lehet mert én negyed 9re megyek konzultációra! :)
Barna felső lesz rajtam és szeplős vagyok. :)
Sziasztok!
Írni nem volt időm de amikor lehetett olvastalak benneteket. :)
Nekem is eljött a "nagynap". Holnap 9 órára vagyok kiírva műtétre. Remélem minden rendben lesz. :)
Gyors regenerálódást/gyógyulást mindenkinek aki már túl van rajta. :)
Camylla, nezz be a zsirleszivas fórum a, ott tuti segitenek😊
Gigcsi: En Aloe vera gellyt(flp), meg a kelo cote gelt ajanlom.😊
O.zs.: Nekem az volt, 2-3 utan pptyogtak le maguktól a cernak, de én megbántam a felszivodot, szerintem a sima jobb.
Hali!
Valakinek volt a hasplasztikánál felszívódó varrata? Hogy gyógyult?
Köszi!
Sziasztok!
Volt már valakinek zsírleszívása? Tudtok róla mondani valamit?
Felkar és vádli zsírleszívás érdekelne! Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?