Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem ne izgulj! Legrosszabb esetben hegkorrekcio! De szerinten bem lesz gaz! Szep leszel majd meglatod!
Szia Üdv. itt!:)
Hozzám is kopoghatsz, bár még én sem nagyon láttam az végeredményeimet de nekem is egy több mint 40kilós fogyás után lett hasplasztikám, meg cicim (oke az most cserélve lett, de a lényeg az is fogyás után lett csinálva). 😀
Hátha segít valamit a cicihez is! Sok sikert!😉
Képzeljétek, hogy jártam..😬
Mivel a kórházban a body-t ajánlották illetve adták megvásárlására 20ezerért így ezt hordom a műtét óta.. De éreztem màr az elejétől, hogy ez tuti nem olyan szoros mint nektek a haskötő, mivel se nem szorít, se nem okozott kellemetlen perceket. Annyi, hogy kb tart mint egy leszorítós bugyi.
Aztán amikor voltam kötözésen az asszisztens mondta, hogy estére fáslizzam magam körbe, hogy szorításon jobban és akkor a savó lehet jobban felszívódik magától és nem kell leszívni. Hát fásli helyett anyukám egy másik csak szorosabb szorítós bugyival állított haza, ami egy ideig talán jó is volt. De most hogy elkezdtem melozni megint nagyon dagadok és keményedik a pocim és nem is érzem magam teljes biztonságban. Így ma neki indultam, hogy veszek valami fasza fáslit amit körbetekerve majd jól meghúzok, de helyette találtam haskötőt. Szóval vettem egyet gyorsan (átszámolva:12ezer fornitért😰), de végre tart és végre jóérzést ad, h szorítja valami a nagy puffadt hasam!!!! Szóval én megjártam, csak remélni tudom, hogy nem lesz emiatt a kevésbé tartó,szorító body miatt vastagabb a hegem vagy más bajom!?
Oké, a savóval már mit tenni így 3 hét után nem hiszem, hogy sokat lehet a leszíváson kívül. Csak a hegem ne legyen csúnya vagy puklis😰😰😰 Ugye nem lesz!?
De majd kedden varratszedéskor azért elmondom a dokinak, hogy ez a fo** body egy szart sem ér..😤
Szia csipa! En is ugyan igy voltam rendes uszogumim volt mint egy 4-5 hónapos terhes bementem 2 hetes kontrolra es kb 5-6 helyen szúrtak meg es semmi nem jött belőlem..simán fel volt dagadva a hasam a vágás felett mondtak h el fog múlni alig akartam elhinni mára mar csak minimális pufadast érzek estére. Szóval nen törvényszerű h a savo miatt nagy a hasad kitartást nektek!!
Camylla, en is hason szerettem aludni es 7 hetesen mar ment is eszre se vettem es hason aludtam nagyonn joo volt neked is lassan sikerülni fog :)
Szia! Sajnos, a karom is megsínylette és a mellem is. De a hasam az ami a legfontosabb, hogy rendbe legyen hozva (amennyire ez lehetséges). Mind látványra aggasztó, mind a ruhaméret kiválasztásnál gondot okoz. A doktor úr azt javasolta, hogy kezdjük a hassal...és a továbbiakat majd meglátjuk. MIlyen lett a posakod a műtét után? Jelentős lett a változás?
Úristen! Sorstárs!:)
Én 40 kilót fogytam.
Neked csak a hasad gázos? Mert sajna nekem további műtétek szükségeltetnek hogy megszabaduljak a sok felesleges bőrtől!
Szia! Köszönöm :) Tervezem, hogy teszek majd fel "before-after" képet/képeket. 53 kiló fogyás után vagyok. Gondolom mondanom sem kell, hogy a hasam borzasztóan néz ki. Már nagyon várom a műtétet és izgulok, hogy milyen lesz majd az új (kisebb) hasam. Sokat olvastalak benneteket itt a fórumon. Nagyon ügyesek és kitartóak vagytok. Gyors felépülést kívánok mindenkinek! Műtét után mindenképp jelentkezem majd!
Nekem két napig volt bent,de nekem korrekcióm volt most.
Szia,üdv itt!én thusane márkájút vettem,bsgypn profi,nem egyben van a tépözárja,ez szerintem könnyebb bekötni.finom anyagú.4000,-ft volt.de bármelyik gyógyászatiban tudnak adni.
Kitartást!! :)
Hidd el hogy nem is olyan félelmetes a dolog mint azt az ember gondolná!:)
Képet teszel majd fel?
Az aneszteziológus erőltette volna az epidurált...de én az altatás mellett döntöttem. Nagyon szépen köszönöm a hasznos információkat. Reménykedem, hogy nekem is minden ilyen flottul fog menni. :)
..........altattak persze, mért Téged epidruláisan műtenek ? Dr.Görcsi munkájáról csak szuper lativuszokban tudok beszélni :) fél éves voltam most és gyakorlatilag szinte nem is látszik a vágásom!Esténként keresgélnem kell mikor a Contratubexel kenem :) . Betartottam mindent amit a doktor Úr mondott. Az ápolónők tündériek.......... 5 napig voltam bent. Haskötőt ha jól emlékszem végül 3-at elhasználtam de kettő mindenképp kell a mosás miatt az elejétől.Ha jól emlékszem 3500,- volt darabja ott a kórházban....Műtét utáni hajnalban kiszednek az ágyból ami megváltás mert addigra az ember gerince ketté akar törni a sok fekvéstől..igazából az egész műtét során talán ez a legfájdalmasabb az első éjszaka de akkor is gerinc és nem a műtét helye fáj. 2 hét múlva varratszedés..hazamenetel reggelén kiszedik a csövet ..az egy "furcsa" de szerencsére rövid procedúra :) 2 hét múlva varratszedés...na az még egy picit "kellemetlen" de szerencsére Doktor Úr nem totojázik gyorsan kirángatja az emberből a fércelést :).....fel a fejjel :) jó kezekben leszel :) !
Szia! Nagyon köszönöm a válaszodat :) Engem is dr Görcsi fog műteni. Téged altattak vagy epidurál volt? Tapasztalatok?
Szia Manci76-76!
Engem is a Szent Imrében műtött Dr.Görcsi...márciusban. A haskötőt meg tudod venni az asszisztensektől a műtét reggelén vagy amikor bemész. Én is a berajzolás után vettem meg Zitától. Minden jót Neked :) !!!!
ne haragudj, ha sokat kérdezek....tudnál mondani típúst vagy márkát amit ajánlanál.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Ma elmegyek és beszerzek egyet.
Szia. Én gyógyászati segédeszköz boltba vettem. Szerintem már beszerezhetnéd. A lényeg,hogy műtétre meglegyen.
Köszi. Én is hideg vízes mosásra gondoltam. Vagy vegyek egy másikat is míg ez szárad? ?
Sziasztok! Október 5-én lesz a hasplasztika műtétem a Szent Imre kórházba. Szeretném kérdezni, hogy hol és mikor kell beszerezni/vásárolni a haskötőt? Előre is köszönöm a válaszokat!
Picit oldalra forditod a csövet/masképp nem tudom leirni/egy kanyart raksz bele és nadrag felett kitudod hozni.A doki mutatta a lényeg ne törjön meg sehol.A haskötöt megengedte levegyem 1-2orara...én hidegmosassal mostam nehogy összemenjen...a férjem segitett mert fel se mertem állni 😂
Illetve még egy. Ti hogy húztatok nadrágot úgy hogy bent van még a cső?
Lenne egy kérdésem: ti hogy mossátok hash kötőt?
Nem mággá n dokinál műtöttek,oep terhére.
Addig nem engednek haza?Akkor nem magán dokinál voltál?Én masnap hazajöttem de a csövem bent van...ma 15dik napja..
Szia.Még nem,mert jön még az a vér belőlem a palackba. Azt hiszem 35 ml jött. Neked meddig volt bent az a cső?
Köszi,neked is gyógyulást!mikor mehetsz haza?
Én nem vagyok szívbajos. Betartom a határokat de azért szeretem feszegetni. :)
Teljesen olyan vagyok már mint régen. Mindent tudok csinálni kivétel a hason fekvés. Hiányzik ám!
6 hetesen hason??? Meg sem mertem próbálni 😱😂
Sztem az még korai.
További ajánlott fórumok: