Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm Ildikém!
Hogy kell engedélyezni a hozzászólást?
Sziasztok mindenkinek, kedves fórumtársak !
megvolt szerdán a korrekciós műtétem :) idehaza vagyok pihenek
írtam a naplómba beszámolót és tettem fel sok képet a régi hegről, ami 20 hónapos
Annyira szép a fotó Brigike! gyönyörű a hasad és nagyon szép a sebed!
jó helyen van a vágás vonala! nagyon gratulálok!
engedélyezd a naplódban a hozzászólást, nem tudunk oda írni kommentet
Omimano köszönöm.
Egyàltalán nem fájt,inkább megkönnyebbültem.
Még most is fáj a cső helye neked? Szerintem mostmár hamar az is el fog múlni. Be fog gyógyulni szépen.
Szép lett a pocid,gyors gyógyulást!!nagyon fájt,mikor kihúzták a csövet?nekem nem is akkor,hanem uzána,meg azóta is a cső helyén fáj...
Krisztinka neked is gratula,hatalmas átalakuláson mentél keresztül!!
Én egyszer hánytam az altatástól,se akkor valószínű elmérték az adagot,mert jópár kilóval többet diktáltam be az altatoorvosnak...pedig addigra már fogytam!ne aggódj Moncs,nem lesz gáz.kis üveges viz legyen nálad olyan szopokás tetővel,hogy ha köhögni kell,hamar tudj inni,és az nem is nehéz!
Köszi.😘
Te is szép vagy!!!
Neked is minden jót kívánok!!
Képzeljétek mehetek haza!!😊😉😆
Raktam fel képet.
Szia! Köszönjük.☺
Nagyon szép lettél, le a kalappal előtted. Nagyon kitartò és ügyes vagy!!
Tegnap mar tul jol voltam vezettem ki be szálltam a kocsibol...este kimentem sétálni...a hegem gyönyörü volt boldogan mutattam a barátnömnek hogy most alig làtszik...erre reggel gyanus volt megint piros cucc jött a csövön és megnéztem az egyik oldalt/van ahol csak atlatszo tapasz van/ olyan mintha szetnyilt volna de lehet csak kijött ott a vàladék de fehéres...és ma a csönél ahol kimegy egész nap csíp,szúr...szerintem ez mind a tegnapi jol lét....dokim elutazott kongreszusra brüsszelbe...azt mondta hivjam attol van egy doki aki ilyenkor beugrik helyette de igazàbol nem akarom màs hozzà nyuljon...kihúzom hetföig/remelem/.
Hétfön csinalok képet :)
Na ilyet sem hallottam hogy epidural utana meg elaltat. Mindig olvas az ember valami ujat ha ide teved. :)
Jaj csajok! Ugy orulok neki hogy szep a hegem! El sem tudom mondani mennyire.
Hasonloan szep gyogyulast kivanok nektek is!
sziasztok
hetfo a nagynap! mar nagyon varom! ma beszeltem a dr novel es megkerdeztem h kapok e embolia ellen inekciot! elmeselte h h is lesz a mutet! mar nagyon varom! epiduralisan kezd muteni es fokozatosan altatnak majd! legy embolia ellen inekcio is!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?