Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ti mennyit seraltatok egy hettel a mutet utan?
Nekem is vevan alva a hatam!ha leulok a szekhez probalok a tampanak nekitamaszkodni vagy ha allok akkor kiegyenesedve a falhoz tamaszkodva probalom a testtartast gyakorolni.
Ėn nemadtam! Fizettunk eleget gondolom abbol eleg nagyresze az orvose is
Úristen! Lenne egy kérdésem!
Magánkórházban szokás hálapénzt adni a dokinak?
Igen, az azért elég messze van. Közelebb jobb lenne.
Elhiszem, hogy Miskolcon is kiváló plasztikai sebészek vannak és jó is lenne nekem, de kérdés, hogy OEP-es felkarplasztikát végeznek-e.
Debrecen még jobb lenne (ismerem jól a várost és 50km-re van tőlünk), de itt is ugyanaz a kérdés, elvégzik-e az említett beavatkozást. Jó lenne valami közelebbi infó. És hogy melyik kórházról van szó. Nem tudod esetleg megkérdezni az ismerősödet?
Van itt esetleg valaki a fórumon akit OEP-re műtöttek és nem a fővárosban?
Szigetváron és Pécsett is van OEP plasztika, csak mondjuk jó messze van akkor Tőled 😔
én is annyira hajolt vagyok, hogy az valami borzalom 😞 Neked a derekad nem fáj ettől a tartástól? Valaki tud valami bíztatót írni arra vonatkozóan, hogy meddig tart ez az állapot?
Ezt az érzést nagyon megértem! A műtét előtti hetekben naponta mást gondoltam én is, sőt megmondom őszintén, pénteken a műtét előtt, ahogy ott feküdtem az ágyon, arra várva, hogy betoljanak, még akkor is az járt a fejemben, h felpattanok, magamra csavarom a takarót és elszaladok, mert nekem erre nincs szükségem 😂😂
Egy hete volt a műtėtem!Ma pedig kivettek a csoveket!Aldas nelkule mozogni. Azert meglepodtem h kb 25 cm hossz volt bent ! De vegre. Most csak meg azt kellene h egyenesebben jarjak de ez egyedlore meg nemmegy!
Egy kedves ismerősömnek OEP re a karjat fogják Debrecenbe ,decemberbe ☺ És Miskolc?Hidd el itt is vannak olyan jo orvosok...
Nem is rinyáltàl 😂 de nagyon szívesen bármikor máskor is ☺😉
Gratulálok h legyőzted a félelmedet es belevágtal nem fogod megbánni! Mar kopogtam is
Sziasztok, OEP által végzett plasztikai műtét esetén mekkora összegű hálapénzt szokás adni? Nem nagyon tudom ennek a menetét
Egyelőre mell korrekciója lesz (férfi vagyok:)) később ugyan ezzel a dokival szeretném majd a has-fenék illetve combot is csináltatni ha minden rendben lesz
Külön köszönet a bátorításért Nonfreditének, nagyon sokat jelentett, hogy megértő volt és külön meghallgatta a rinyáim privátban. :)
Csak az maradt le, azért is töröltem magam, ha már nem megyek el, nincs itt helyem. De elmentem. :)
Sziasztok. Ismét regeltem. Nono27 néven voltam fenn de bevallom derekasan, az itt látott képek és beszámolók- elsősorban a szövődmények nagyon megbillentettek, annyira, hogy majdnem visszaléptem a műtéttől. Gondoltam, nekem erre mégsincs szükségem, inkább hagyom a fenébe. Nos, nem hagytam, elmentem de annyira szorongtam és rettegtem. :( Ma vagyok 12 napos, a naplómban napokra bontva írtam le mindent. Már cak türelem kéne, az meg nem igen van, sok lenne a dolgom csak nem tudom még ellátni őket. Hát röviden ennyi. Akit érdekel, kopogjon. :)
Igen, tudom. Ismerem, ő csinálta az "új köldökömet". Abba fáradtam bele, hogy lasszóval kellett befognom az orvosomat. Meg az a rengeteg hitegetés.
Egyébként, emberileg egy végtelenül kedves, barátságos orvosom volt... Nehezen is szántam rá magamat, hogy váltsak.
Debrecenben? Hol? A Klinikán? Ott kizárt... Ott ajánlották a Honvédot. Ugyanis én Hajdú-Bihari vagyok. De jó lenne pedig, nem kellene 220km-re elkocsikáznom...
Győri csak keddenként van, még a betegeként is nehéz elcsípni nagyon elfoglalt pali. Pont holnap megyek hozzá megint.
Én úgy hallottam Debrecenbe is végeznek úgy.Miskolci vagyok itt sem tartom kizártnak és hidd el vannak jo orvosaink.Szerintem érdeklődj utána ☺
Teljesen igazad van. Az elmúlt egy év alatt rengeteg békát le kellett nyelnem. De most úgy érzem, hogy betelt a pohár.
Csak egy gond van... OEP-esként sokkal korlátozottabbak a lehetőségeim. Még a műtét előtt azt az infót kaptam, hogy az országban csak három helyen végeznek OEP-támogatott hasplasztikát, a Honvédban, a Szent Imrében és a Szent Lászlóban. Nem tudom, hogy ez az infó mennyire állja meg a helyét, de ha így van, akkor az orvos, vagy kórház váltást jól meg kell gondolni...
Ne haragudj hogy ezt irom de lehet már hamarabb orvost kellett volna váltani
Igen, elég kemény volt az a két hét. De az utána következő egy év is elég mozgalmas volt. Elvesztett köldök, derék-far plasztika, sikertelen köldökképzés, stb. Nade hagyjunk ezt az önsajnálatot... Köszönöm, jól vagyok, legalábbis fizikálisan...
Úgy néz ki a dolog, hogy orvost és kórházat kell váltanom a tervezett felkarplasztikához. Másfél hónapja egyeztetek az orvosommal és most derült ki, hogy hónapokig nem lesz bent a kórházban. Át akart adni Győri doktornak (már le is beszélték), de egyszerűen lehetetlen elcsípni az osztály telefonján keresztül. Úgyhogy feladtam. Megyek a Szent Imre kórházba, már be is jelentkeztem 19.-ére Görcsi doktorhoz. Remélem csinálnak felkarplasztikát...
Most voltam a dr nőnėl!meg maradtak a csovek. Ma vagyok 6 napos! Holnap vagy legkesobb holnaputan kiszedi . Lattam a sebem!mitmondjak . Hat elegge rancos!azt mondta h kifog simulni majd! Ezzel neketek valami tapasztalatotok?
Szegény te! Jól megjártad hallod! Még jó, hogy utat tört magának a cucc!! Most hogy vagy?
Uhh, akkor megjártad a hadak útját. Nekem 38 fölé nem ment és simán le tudom vinnii szerencsére.
További ajánlott fórumok: