Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
97010. cucus81
2016. dec. 4. 15:27
Sziasztok!Van e valaki akinek mutet utan rancos maradt a seb es utana kisimult? Nekem elegge rancos meg 2honap utan. Az orvosom biztat h kifog simulni! Valakinek hasonlo esete? Vagy hegkorekcio lesz a vege?
97009. Husimaci
2016. dec. 4. 12:58

Köszönöm szépen,nagyon stresszelek.Nem az otthonomban fogok lábadozni😥ez még szerintem megnehezíti az egészet.

Köszi mégegyszer

97008. 86251afac9 (válaszként erre: 97006. - Husimaci)
2016. dec. 4. 09:53
Fájdalom szerintem nem lesz az izomfájdalmon kívűl max, de semmi olyan ami tönkre tenné a napjaid. Csak pihenni kell.
97007. 86251afac9 (válaszként erre: 97006. - Husimaci)
2016. dec. 4. 09:52
Ez nagyon egyénfüggő. Van, aki szuperül volt, de a többség azért inkább alkg csinált valamit, pihent. Izomvarrás lesz? Ha igen, a nevetés, tüsszentés baromi rossz. Komoly hasi műtét, ne várj csodát, főzni se nagyon tudsz ha ilyesmit tervezel.
97006. Husimaci
2016. dec. 4. 09:33
Sziasztok! Karácsony előtt 1 héttel lesz a műtétem...azt szeretném kérdezni, h kb.mire számíthatok az ünnepek alatt??Fájdalom,mozgás stb?Köszönöm 😇
97005. camylla
2016. dec. 4. 07:54

A szurkalo erzes nekem is volt. Zsirleszivas utan is ereztem az erzeketlen teruletek "szurkalnak" egy ido utan. Vagyis nekem. Minel tobbet ereztem h szurkal, annal tobb erzes jott/jon vissza a teruletre. De komolyan.

Nem tudom mi lehet. Lehet ugy elednek az idegek?

97004. nicolett84
2016. dec. 3. 21:33
Sziasztok! 5 hetes képek a naplómban. 😉
97003. nicolett84 (válaszként erre: 97000. - Kiskuno)
2016. dec. 3. 14:03
Ilyen szúró érzésem nekem is volt. Olyan mintha bökne a belső varrat. Én sem tudtam kiegyenesedni mert akkor nagyon húzódott a hasizmom. De pár napig tartott aztán elmúlt kis időre aztán megint éreztem pár napig.De én akkor nem is gondoltam hogy baj lehet. Gondoltam ez természetes gyógyulási folyamat része. Azért majd írd meg mit mondott a doki. Most már kíváncsi lettem.
97002. kiskuno (válaszként erre: 97001. - Omimano)
2016. dec. 2. 22:11
én is valami ilyenre tippeltem volna, de végül felhívtam a dokit, neki meg még csak ötlete sem volt :( azt mondta így 8 hétnél nem szabadna semminek lenni, de most így hétvégén nem tud mit kezdeni az üggyel, ha jövő hétre sem múlik, akkor be kell mennem majd és megnézeti uh-n.
97001. omimano (válaszként erre: 97000. - Kiskuno)
2016. dec. 2. 14:02
Hát képzeld el,nekem is pont két hónapos koromban ugyanilyen fájdalmam volt,tökre szurkált.egy htig tartott,aztán most már szinte elmúlt.Amúgy nekem ugye többször volt hasi műtétem és valószínűleg ez a belső varrat miatt fáj,húz.ne aggódj,elmúlik.de ha gondolod,kérdezd meg a dokid.nekem ezt mondták.
97000. kiskuno
2016. dec. 2. 11:48
Sziasztok! Ma vagyok 8 hetes, és valami furcsa tompa fájdalmat érzek a szegycsont alatt, ahol a hasizomvarrat kezdődik. Nem is tudok teljesen felegyenesedni, a vállaimat beejtve tartom, mert különben nagyon feszül/húzódik/szúr... Szerintetek normális ez ilyen korban? Vagy mi a jó ég van??
96999. 86251afac9
2016. dec. 2. 07:39
Nonfredite, tudod az a legrosszabb h nem tudom meddig lesz ez így. Sokáig azzal bíztattak, karira minden ok lesz. Most ott tartunk, húsvétra. Azt sem bánom ha nyárra, csak tudnám mikor. Az is mas ha tudod h x ideig kell kitartanod és utána minden ok meg az is ha senki sem tudja mikor lesz ennek vége, a cérna meg csak fogy már a,ima türelmet illeti. :/
96998. 86251afac9 (válaszként erre: 96997. - Nonfredite)
2016. dec. 2. 07:37

Sajnos ödémás. A doki szerint ez alkati. Anno 2,5 éve a zsírleszívásnál is sokkal tovább volt odémás mint az átlagnak, ez pedig megint tovább tart, nem tudom meddig. Mivel újabb műtét, várható volt h nem fog gyorsan regenerálódni. Nade ennyire lassan.....nagxon kiakaszt sokszor. És persze hozzáteszem, soha életemben nem tornaztam. Punnyadtan is lassabban regenerálódunk mint ha valaki edzetten fekszik a kés alá. Viszont 2 napja hasozmozom. Csak annyit h ne lássak csillagokat de érzem már h izomlázam van. Ez is javítja a keringést, remélem segít. Iszom a vízhajtót, csak lesz normális lapos has ebből egyszer.

Legnagyobb sajnalatomra nagyon nagyon kevés tapasztalatot találok ezügyben. Talán egy naplóban láttam h több hónap után lett minden rendben ezzel kapcs, de ott sem volt részletes leírás. Mindenki bíztat h ne aggódjak. Aggódni nem is, inkább kiakaszt h ezzel bajlódom még mindig. :(((

96997. Nonfredite (válaszként erre: 96995. - Agnes61)
2016. dec. 2. 06:54

Örülök ha segítettem :)

Jaj Nono jobb lesz az :)Ne zuhanj magadba!Tudod pozitív hozzáállas.Igaz nem értem miért van ez neked már te se vagy frissen műtött :(

Én tényleg szerencsésnek mondhatom magam.Màr nem kicsit tornázok Hot Iron edzésre jarok az sulyzos heti 2szer a közte levö napokon futopadozok.

Próbáld kérdezni a régieket ez mitöl lehet,volt e hasonlo...A doki szerint ez igy ok?Fel a fejjel és kitartas!

96996. 86251afac9 (válaszként erre: 96993. - Agnes61)
2016. dec. 1. 21:49

Szerintem a lehető legjobb, hogy a savó magától kifolyt. Ha ez benn marad az sokkal nagyobb baj. Nekem nem volt ilyen, de néha elgondolkozom rajta h nem savó e ami miatt még mindig duzzadt. Lehet h jobb lenne, kijönne valahol és szépen leapad, de nekem állítólag csak ödémás, amit nehezen hiszek el, de egyenlőre nem tudok mit tenni. Sokaknál olvasta, h így jartak és mindenkinél az volt a megoldás h tisztán tartotta a sebet és elmúlt jó pár hét alatt. Szerintem jeked is ez lesz, ne aggódj. Laposabb lett sokkal h kijött a savó?

Nonfredite, olyan jó h ilyen szuperül vagy. Én eléggé megzuhanok olykor, aztan megrázom magam és próbálok pozitív lenni. Sajnos a koldokom és a seb között a duzzanat veszett lassan apad. Alig alig. Estére pedig szinte hatalmasra dagad de csak ott. Reménytelennek érzem a helyzetem. Most este és a totál elkeseredtem szakaszban vagyok. Vízhajtót iszok, enyhe tornákat csinálok h javuljon a keringés de pont úgy vagyok mint műtét elött, nem vennék fel bikinit ha fizetnek érte sem. :/

96995. agnes61 (válaszként erre: 96994. - Nonfredite)
2016. dec. 1. 21:08
Kedves Nofredite, köszönöm megnyugtató szavaid, most már jobban érzem magam sokkal!
96994. Nonfredite (válaszként erre: 96993. - Agnes61)
2016. dec. 1. 20:06
Nekem 19 napig volt a csö bent kitisztultam teljesen vagyis nem kellett csapolni stb...gyönyörü volt a hasam mikor egyik este igy szetnyilt és sargas jött belöle...ugyanugy elhalt szövettel mint neked.A doki azt mondta csak tartsam mindig tisztán ne fujkaljam semmivel...ha kitisztul bezarul magatol...igy is lett.kb 10edik heten mar nem volt semmi a kötesen es bezart...most még picit ott nagyobb a heg de naprol napra szebb.Ne aggodj igy lesz neked is :)
96993. agnes61
2016. dec. 1. 18:42
Sziasztok! Segítséget, jó tanácsot kérek szépen Tőletek! Nov. 7-én volt a műtétem, 1 hét utén vették csk ki a csövemet, mert addig sok savó gyűlt a tartályba. A 2. heti kontrollon lecsapolt még a dokim egy csomót :-( Másnapra egy kb fél centis darabom kiszakadt a hegem és brutál mennyiségű cuccos (inkébb sötét véres valami) folyt ki belőle és ez tartott egy hétig. Dokinak képet küldtem, beszéltem vele, megnyugtatott, hogy csak hadd jöjjön ki aminek ki kell jönnie, amíg nincs lázam, addig minden OK, csak fertőtlenítsem ezt a lukat. A 3. heti kontrollon (most hétfőn) kinyomkodta, már hígabb cucc folyt ki belőle, kiszedte az egyik oldalról a belső hosszú varratot (ez nagyon nem esett jól...), aztén jövő szerdában maradtunk. Erre kedd reggelre olyan 3-4 centisre tágult a seb, naponta nagyobb és a sebben zsírszövet van, mai nem mozdul. Ilyen sárgás göbök látszanak a sebben, és a két széle jó messze el van távolodva egymástól.Még kedd este küldtem fényképet, visszahívott a doki, hogy elhalt zsírszövet, ha akar, majd kijön, ha nincs lázam, nincs más teendőm, mint tisztán tartani és vastag inkontinencia betétet tenni rá. Egyébként ezt teszem már 10. napja... Most már aggódok, elsősorban azért, hogy magától hogyan fog ez a már majdnem kör alakú seb beforrni??? Nem kell ezt majd összevarrni vagy magától egyszer majd, ha már nem jön belőle semmi, akkor össze tud forrni?? Bocs a hosszú sirámért, de most tényleg megijedtem és nem tudom, kell-e aggódnom? Egyébként jól vagyok, dolgozom, egyenesen járok-kelek, persze nekem is baromi dagadt a köldök és a seb között, de látom mások pédájából, hogy ez így természetes. De ez a szétnyílt, sárga izékkel teli váladékozü seb, na ez most kiborít!!! Van valami jól bevált ötletetek, tippetek, hogy mit tudok csinálni vele? Előre is köszi!
96992. papercsa
2016. dec. 1. 18:04
Sziasztok! Ma vagyok két hetes. Voltam varratszedésen. A hegem gyönyörű. Holnap már tusolhatok. Holnap kezdem a hegkezelést cicaplasztot fogok használni. A duci pocakra visszatérve minden ok, nem savó. Azt mondta a doki, hogy ennyit rajta hagyott, mert így lett természetes a hatás. Egyetértek vele teljes mértékben.. 😉
96991. omimano (válaszként erre: 96989. - Kernerbea)
2016. dec. 1. 16:19
Egy évig ne érje nap?én azt hittem,nyáron már lehet majd napozni,addig is eltelik szinte háromnegyed év.😢
96990. kernerbea
2016. dec. 1. 16:02
Sziasztok! Engem még az érdekelne, hogy meddig fogom nem a sajátomnak érezni a hasmon a bőrt, főleg középpen teljesen érzéketlen és kő kemény . 15. napos
96989. kernerbea (válaszként erre: 96977. - Papercsa)
2016. dec. 1. 15:39
Szia' 15. napos vagyok, ma reggel tapasztaltam először, hogy kezd apadni a hasam,még mindig duzzadt (még a "nuni") feletti részis, de ez teljesen normális. Ma voltam varratszedésen, a heg nagyon szép 1 évig nem szabad napoztatni vagy szoliztatni és akkor szinte nyomtalanul gyógyul
96988. kiskuno (válaszként erre: 96984. - Omimano)
2016. dec. 1. 14:21
Köszi Omi, igen a heg szép, de a köldököm meg a hasdagadás kiborító :( Mondta ugyan műtét előtt, h nem leszek modell alkat, de azért ennél többet vártam 🙈
96987. kiskuno (válaszként erre: 96979. - Cucus81)
2016. dec. 1. 14:19
én is ezt a rémséget érzem/látom, mint Te :( Azt szeretném kérdezni Tőled, h Te sportoltál v tornáztál vmit a műtét előtt? Mert lehet van egy teóriám... :o
96986. kiskuno (válaszként erre: 96977. - Papercsa)
2016. dec. 1. 14:18
Doki mit mond rá? Szerintem mindenképp mutasd meg neki, nehogy valami savó ügy legyen...
96985. o.zs
2016. dec. 1. 13:18

Valakinek volt Honvédben haszplasztikája?

Előre is köszi! Jobbulást a műtötteknek!

96984. omimano (válaszként erre: 96983. - Kiskuno)
2016. dec. 1. 09:29
Én is.pont most akarok belekezdeni a mozgásba,mert már unom a tespedést,meg sztem hiztam is picit...néztem a pocid,gyönyörű a heged!!!
96983. kiskuno (válaszként erre: 96981. - Agnes61)
2016. nov. 30. 23:20
én most pénteken töltöm a 8. hetet, ugyh szombaton belecsapok a tornába egy gyógytornász segítségével...este majd írok, hogy mit mondott :) nekem a doki annyit mondott, hogy klasszik felülés és hasprés tilos (egyelőre)
96982. omimano
2016. nov. 30. 15:42

Én mütét után három hónappal kezdtem.a lényeg,higy nem felüléssel,és haspréssel kell kezdeni,hanem lábfelhuzós,nyújtásos gyakorlatokkal.ugyanis a műtét miatt összeugrottak a jasizmok,és merevek.

Szóval háton fekvés,ellentétes kar láb,azonos oldali kar láb nyújt,derékszögben talpra húz a láb,oldalra lefelé nyújt a kar.és a lényeg,hogy mindent fokozatosan,lassan.

96981. agnes61 (válaszként erre: 96980. - Brigike30)
2016. nov. 30. 13:24
Erre én is nagyon kíváncsi lennék, pont azon gondolkodtam, honnan szerezzek gyógytornászt, aki segíthetne a kezdetekben!! Köszi előre is!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook