Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia. Megkérdezhetem,hogy milyen gyakorlatokat mutatott a,gyógytornász Neked? Mikortól lehet ezeket végezni?
En mar nemtudom mi a normalis. Amiota nemhordok haskotot ugy puffadok! 8 hetes multam . Jo lenne ha valakinek lenne valami tanacsa olyan mintha a hasizmom es a borom kozott lenne valami folyadek. szetmaszirozom es ha felkelek akkor lassan ujra felgyulemlik
Kukkancs be a mellplasztika fórumra :)
Amúgy ha évente elmész uh-ra es nem látnak semmi problémát, akkor egészségügyi szempontból elvileg maradhat amíg minden ok. Szerintem átlagban azért szokták 10 évente mert azért addigra valószínű meglátszik rajta az idő..ha jobban éreznéd magad a cseretol, hajrá;)
Sziasztok! 12. Napomat taposom. Szerintetek normális, hogy nagy a pocakom a seb felett?
Van nekem...idén 11 éves...azért is érdekel, hogy most épp mi az orvostudomány álláspontja a témában, mert anno azt mondták, h 15-20 évet bírhat, de az is lehet, h örökös. Szóval nem volt egyértelmű a helyzet már akkor sem... Csak itt mostanában annyi szépet látok, hogy elgondolkoztam a cserén, főleg hogy a beültetés óta két gyermeket 11 meg 8 hónapig szoptattam vele...UH alapján amúgy nincs baja egyiknek sem, tökéletesen a helyükön vannak.
Általában 10 évente szoktak kicsereltetni, legtöbb helyen ezt olvastam
Ezek az implik életre szólnak..persze az idő mulasaval megereszkedhet, de attól még nem lesz muszáj még csináltatni ujbol. Ugyanakkor bárkinél bármilyen komplikáció felmerülhet, úgy kell belevagni, h elfogadod,h lehet szükség lesz egy(vagy több műtétre) :)
Kopogtam ha beengedsz. :) Köszi!
Omi, bent vagy :)
Az lenne a kérdésem, hogy aki cicit is csináltatott, mondtak valamit, hogy mennyi az implantátum hordási ideje? Tehát gondolok itt arra, hogy örökéletes, vagy 10 15 20 év múlva cserélni kell?
Köszi a bíztatást, aranyos vagy ;) Beengednélek, de nem látom, hogy kopogtál...
Szia!ne legyél.elkeseredve,ha leteszed a haskötöt,biztosan sokat javul!no meg a torna is segiteni fog.elöazör én ia gyógytornászt kerestem,és ő mutatott olyan gyaksikat,amikkel szépen fokozatosan tudtam megerősíteni a hasizmot.
Kopogtam a naplódba,beengedsz?😊
én az első 3 hétben szinte ülve, felpolcolt lábakkal aludtam, hogy ne húzódjon sehol :( Ez is elmúlik majd...kitartás!
Sziasztok! Nos voltam a dokinál...azt mondja az estére jelentkező dagadás oka valójában a puffadás, mert éjszaka a beleink kiürülnek, nappal pedig az evés és a mozgás hatására megtelnek. Mindehhez hozzájön, hogy a haskötő elvékonyítja/elrenyheszti a hasizmot így előboltosulnak a belek. Jövő hét pénteken leszek 8 hetes, akkor tehetem le a haskötőt és másnaptól lehet elkezdeni nagyon óvatosan tornázni, azt javasolta, hogy először keressek egy gyógytornászt, és az mondjon gyakorlatokat...
De mindehhez hozzátette, hogy a végleges forma kialakulásához egy év szükséges... Szóval elvileg minden rendben, de a kedvem sokkal jobb nem lett :(
Nekem ez kitartott majd 4 hétig. Normális. Totál be volt állva reggelre a hasam. Nyugi. :)
Szia.Nekem 12 naposan még nagyon fájt,szóval ez normális,hidd el.vegél be éjjelre fájdalomcsillapítót!
Sziasztok! 12.napos műtött vagyok, már nincsenek nagy fájdalmaim. Inkább csak húzódást érzek a köldököm környékén. Viszon hajnalban arra ébredek, hogy erős feszítést érzek a hasamban. Ez normális?
Szia! Árakról és egy kicsit bővebben írnáll nekem privátban? Nagyon köszi!
Szia.. Engem csütörtökön műtöttek a Dr. Rose magánklinikán.. Nagyon féltem de szerencsémre nagyon jó orvoshoz kerültem akit csak ajánlani tudok. Dr. Molnár István... Maximálisan elégedett vagyok vele....
Sziasztok... Ma vagyok kemény 2 napos.. Lábadozok .. Mellfelvarrás combo hasplasztikám volt .. 2 Gyerek szoptatása után teljesen megereszkedtek a melleim a hasamról illetve a hasfalamról nem is beszélve.. Nagy dillemma volt ez nekem hogy elszánjam magam de már belevoltam betegedve a külsőmbe... Igaz a végeredményt még csak részben láttam de máris jobban érzem magam... Köszönök mindent azoknak az embereknek akik itt elláttak rengeteg jótanáccsal... 😘💐
Dokid mit mond erre? Én januárig haskötőzök...pedig a 9.hetet taposom. Nekem ödéma, nem savó. Doki jól átnézte. Nekem nem változik a duzzanat, bármit teszek. Ha nem veszem fel a haskötőt se lesz nagyobb. Ha úgy érzed folyadék, nem kell leszívni? Nem lehet h csak simán puffadàs?
Hetfon leszek 8 hetes!mar teljesen leraktam a haskotot! De nelkule felpuffadok! Szerintem er valami folyadek mert ha maszirozom eltunik. Utana pedig ha tobbet allok ujra jelentkezik.
Sziasztok! Mini hasplasztikára készülök, mert a terhességeim alatt megnyúlt a bőröm. Fizetős lesz és egyenlőre a bp.-i honvéd kórházat néztem ki, de várnék tapasztalatokat olyanoktól akik ilyen műtéten estek át, esetleg orvos tippeket és ha vlki tud árakat. Remélem tudtok segíteni!
ma voltam kötéscserén, 10 napos a műtét és nagyon elégedett vagyok a látvánnyal. minimális váladék volt a kötésen, teljesen nyugodt a seb, sehol egy pír vagy pukli. Nagyon elégedett volt a dokin is, pedig nem szoktak ilyen simán menni nálam a dolgok.
de igen, curiosa a krém neve
Nekem azt mondta a doki nem kell semmi ez csak amitas...ha olyan tipus vagy anélkül is hamar rendbe jössz...ha nem akkor szedhetsz barmit...én nem szedtem...es jobban nem is mehettek volna a dolgok :)
Ez nem valami egészen másra való gyógyszer?😉
Szia!én mütét előtt két héttel szedtem már cinket,szelént,c vitamint,és e vitamint.sok szerencsét,megéri belevágni!
Nono,kitartás,bízz benne,hogy ha lassan is,de el fog múlni.úgy látszik a te szervezeted lassabban regenerálódik.
Kiskuno,neked is szorítok,irj mindenképp,mit mond a doki!
További ajánlott fórumok: