Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Mar csak ket nap a mutetig es tiszta idegbeteg vagyok. Ez normalis? Masnal is fordult mar elo? Nem is ideges vagyok, de mindenki irrital. Nem tudom, hogy a tudatalatti idegesseg e ez vagy mi. Sosem mutottek es egy kicsit kontroll manias vagyok.
Sziasztok! Nővéremnek Mellfelvarrása , imlplantátummal és Hasplasztikai műtéte lesz jövőhéten dr. Révész Zsolt fogja végezni a műtétet. Ha valakinek ilyen kombinált műtétje volt, az leírná nekem a tapasztalatait a műtét után , a dr Úrról, illetve mit tanácsol műtét után. Köszönöm szépen !
Oksa, akkor varom, hogy jovahagyd :)
Szia. Rákattintasz a nevemre. Ott van egy olyan hogy interaktivitás. Arra kattints utána a naplóm címére.ott jelentkezhetsz a titkos napló olvasására. Aztán amint jóváhagytam,már nézheted is a képeket. 😉
Hetfon utazom es szerdan mar mutenek is. Ma volt eloszor, hogy ramjott a felelem. Egyre nagyobb az izgalom. Remlem minden rendben lesz. Ugyanakkor mar alig varom. Elkepzelesem sincs milyen lesz a hasam.
En szivesen megneznem a kepeket, de sajna nem tudom. Meg uj vagyok az oldalon, lehet rossz helyen neztem.
Szépen és látványosan javulsz! Csak így tovább! :)
Köszönöm !! Nagyon aranyos vagy!!!
6 hetes képek a naplómban ha valakit érdekel kukkantsa meg. 😊
Sziasztok!
Ma nagyon boldogan ébredtem. Végre lapos a hasam. Igaz még mindig van ahol kicsit puffadtabb a heg felett,de már látom,hogy lesz belőle valami. Most nem tudom,hogy a diétának köszönhetem,vagy amúgy is ilyen lett volna idővel,de az biztos hogy egyre jobban tetszik a látvány.
Szia. Én 6 hetes múltam és én simán belefeküdtem a kádba. Pedig nekem kombinált műtétem volt. Semmi bajom nem lett. Sőt nagyon jól esett. Igaz nem olyan nagyon forróba feküdtem mint szoktam,de így is jól esett.
Mához egy hétre lesz a műtétem....már annyira izgulok!
Na ezzel én is vagyok 😆 majd meglátjuk. Már kevesebb, mint egy hét... nagy az izgalom.
3Zsuzska3 nagyon szép a hasad nagyon terszik! :)
Mi 1 hét után megoldottuk ...
a szükség nagy úr 😂😂😂😂
A fürdés engem is érdekelne, hogy mikortól lehet fürdeni. És lenne egy nagyon privát kérdésem. A szerelmi együttlétet mikortól javasolják?
És ki mikor fürdött elösször kádban!? En már úgy beülnék egy forró kád vízbe ...
De gondolom ez nem most lesz...,
Ma a 8.hetem ...... nekem nagyon tetszik!!! Egyáltalán nem bántam meg!!!!
Sziasztok én még csak olvasgatok de szeretnék tőletek segítséget kérni hogy nagy hasnál hogyan működnek a dolgok úgy értem ki melyik dokit ajánlja köszönöm
Wittmann Ferenc műtött Mosonmagyaróváron, egy nagyon szolíd de precíz orvos. Azért választottam őt, mert mindenki azt mondta, hogy nagyon a mnőségre hajt, középáron dolgozik,mert neki nem az a lényeg, hogy nagyot akasszon egy-egy műtéten hanem az , hogy visszajáró elégedett betegei legyenek. (450 volt mindennel együtt). A menses azért nem jó ha megvan mert amúgy is nagyon sok a folyadék és vérveszteség egy ilyen műtét után. Hamar vérszegénység lehet a vége. Tanácsos műtét után vérképző ételek és italok fogyasztása. A Norcolutot míg szeded addig biztosan nem jön meg, abbahagyás után 72 óra múlva fogsz menstruálni. Amúgy is elég nyűgös lenne ez a műtét után, nekem a bodymat napokig a férjem kapcsolta be, mert nem tudtam hajolni.
Vízhajtásra a csalántea és a citromos víz nekem nagyon bevállt!!!
Pro Plastica Kft honlapján vannak különféle kompressziós ruhák , az enyém aArt. 3007Z - 22.700 Ft modell. Nagyon jó, 3 pozicióba állítható, bőrbarát az anyaga abszolút szellőzik és nem iritál. Én ezt kaptam a műtétem után a klinikától, már ebben ébredtem. Nekem L volt a méretem ezért M-et kaptam. (Wittmann klinika)
Szia!Nem szeretnélek elkeseríteni de nekem is azért maradt el a mütétem mert késett a mensim és így a doki azt mondta nem válalja be mert kockázatos lehet ha a mütét alatt vagy után jön meg pár napra.így januárra toltuk.Már nagyon várom!!! :)Remélem neked minden rendben lesz és nem marad el a mütét.
Camylla, írtam a blogodba, az ucsó ket bekezdés zavaros, sorry, a gyerek bezavart és elvesztettem a fonalat. Eskü nem ittam. :))
Igen tudom. ;D
A humort szeretem. Ideát nincs hiány belőle, veszem a lapot. Engem lehet osztani. Kár, hogy a vigyort és a hangsúlyt nem adja vissza a sok betű itt. Ritkán vágok fapofát, vagy nevetek vagy sír a szám. :) De valahogy engem mindig megtalál az összes kínos vagy röhejes szitu is. :)
Köszi. A probiotikumra nem gondoltam. A menstruációval az a bajom, hogy nem tudom mikor jön meg. Mert a túlsúly annó bezavarta ezt. A nővérke azt mondta, hogy akkor is műtenek bár én is úgy tudtam, hogy kizáró ok. Jó sokáig tartott neked. Ki volt a dokid?
a nyárra már biztosan tuti lesz, nekem a doki azt mondta, hogy ha 1 évig nem napoztatom és nem szolizok (nem szoktam) akkor teljesen nyom nélküli lesz a köldök hegem. Bár én már most is nagyon elégedett vagyok mert ahogy jön le a varas sebem, csak egy nagyon halovány rózsaszín hajszálnyi hegem látszik! Pedig a császárom nagyon csúnya volt, majdnem 2 cm csík
szárított tea, a Herbáriában veszem 189ft egy zacsi, én napi 1L iszom, szerintem jó, már nekem sem olyan látványos a vízhajtás mint az elején de e nélkül szerintem eldurrantam volna
További ajánlott fórumok: