Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Kicsit eltűntem, sok dolog volt :)
Teszek fel majd új képeket a naplómba, hétfőn leszek 9 hetes.
Haskötőt nem hordom, a két kis lyukacska begyógyult. Időleges szurkáló fájdalmak szoktak lenni, és a tüsszentés-köhögés sem teljesen fájdalommentes, de összességében szuper a helyzet :)
Valaki kérdezte a csöveket és az oldalt fekvést: nekem másnap reggel kiszedték a csöveket, oldalamon aludni kb két héttel a műtét után tudtam először (és megváltás volt).
Sziasztok!
Esetleg van itt valaki, akinek Kovács doki csinált hasplasztikát? A mellplasztikás fórumon gyönyörűségeket láttam tőle, de érdekelne, milyen hasplasztikát csinál.
Nagyon köszönöm:)
Dia, a teljes gyógyulás egy év, türelem!
Sok idő kell a belső szövetek, varratok regenerálódásához, gyógyulásához.
Az első időben a pocakod és a heged is napról napra változik.
Nekem 9 hetesen még mindig előfordul, hogy duzzad a köldököm alatt, másnapra elmúlik.
köszi!
Én erősen fontolgatom a műtétet, csak nem igazán tudom, hogy tudnék a már itt levők (akár negatív akár pozitív)tapasztalataiból okosodni...lehet rákeresni, vagy mit tegyek? Több száz oldalt nem tudok átolvasni, sem mindenkit külön megkérdezni...Help plíz!
Sziasztok!
Van itt valaki, akit Pór Ferenc, Lévay Bernadett, Pap Péter, Bulyovszky István vagy Urszán Albert műtött? Köszi előre is!
Nahát, hogy megy az idő....Emlékszem, az első képekre, amiket feltettél. Most már haskötő nélkül jön a szabad élet:)
Én hétfőn voltam 9 hetes, különös problémám nincs. Létezik, hogy az időjárás változást megérezzük? Tegnap -bár ülőmunkát végzek, nem erőltettem meg magam semmivel- a hasam teljesen be volt dagadva,belül is fájt, és a köldököm körül mintha égett volna a bőr. Fel is vettem a haskötőt mikor haza értem.
Ha már neki kezdtem kitartok :))
6 hetre ra elkezdtem ismet gyalogolni fokozatosan.8 hetre ra elkezdtem mellette tornazni es 10 hetre hot ironozni az sulyzos edzes.Elöször a rud vegere 1.25-1.25 kg raktam mostmar 7.5-7.5 et.Szoval nincs mar kimélés :))De persze fokozatosan ertem ezt el...
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?