Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia
Próbáld a Szent Imrében.
😂😂 lehet egy próbát megér. Bár tuti megfekszem tőle 🍷
Amúgy egy kérdés valakinek nincs valami ötlete,hogy az összehúzó tapaszokat mivel tudom leszedni? Áztazom de a bőrömhöz makacsul ragaszkodik. Egyet leszedett a doki,de akkora vízhólyag lett rajta ,hogy csak csuda. Cibálni nem nagyon akarom mert iszonyat vékony a hám.🙄😐
Hajrááá,hajráá.
Nekem megy salival a bor :D :D
😂😂 sajnos probálkoztak a családtagok,de én nem tudom milyen vidéki jány vagyok de nem megy le a torkomon(semmilyen alkohol) hát sajna rossz féle muslinca vér csörög bennem😂
Marad a vas,de már rágom a salátát🙄
Sziasztok. Erről hallott már valaki, valamit? Esetleg próbálta már valaki? 😊😊
Azta betyár mindenit. Dejo neked.
Nekem vasat kell szedni a vérveszteség miatt. Hát olyan kajálás van rajtam, nem is állok a mérlegre. Mostmár vissza kell fogni magam mert eszméletlen falás uralkodik rajtam. Hétfőtől diéta: on.😎💪
Köszönöm:D
A lábadozás alatt fogytam .Sőt meg is ijedtem,mert lementem 45 kg alá.A dokim mondta is,hogy ne fogyjak többet. De nem tudtam rendes adagokat enni,pedig 2 óránként kajáltam ,de csak pár falat ment le.Mára meg már figyelnem kell ,mert kezdek atesni a ló túlsó oldalára.
Brutálisan szép lett😱
Szinte egy új ember pocija. Gratulálok. Vigyázz rá nagyon😉😉
Te hiztál a lábadozás alatt valamit?
Sziasztok
Tettem fel 3 hós képet.Nekem is van pocakom a vágás felett.A 6 hetes kontrollon a dokim annyit mondott,hogy sajnos nem tud 100% természeteset alkorni.Én már elfogadtam és 100x szebb,mint ami volt!Nekem 6 hónapig nem lehet hasaznom,de úgy gondolom ha ráerősítek lesz ez még így se.. :)
Igen nekem is úgy volt ,hogy nem lehet pattanásig fesziteni bár nem az elhalás miatt,hanem mert vékony a bőr.
De tudjátok mit. Ha ennyi marad akkor legyen. Sokat melóztam szerintem az orvos is megtette a lehető legtöbbet. Ez egy olyan maradandó jel ami emlékeztet arra honnan jöttem mit értem el és mi az amit sose szetetnék újra átélni. Pici pocak, na és? Majd csak valaki elfogad vele😉😊
Köszi az infót :)
Szóval akkor gyúrni kell egy kicsit rá :)
Én szeptemberbe megyek legközelebb a dokimhoz, addigra elvileg beforr az utolsó lyuk is :)
Aztán jöhet a korrekció :)
A pocira visszatérve meg ebből kiinuldva szerintem nekem is maradni fog, mert nálam nem lehetett túl feszesre csinálni nehogy elhaljon egy másik részes a hasamnak.
Szia. Ne pánikolj nem lesz trombózis,ahhoz egész nap feküdni kell mozdulatlanul😉
Kicsi séta meg tényleg gyerekek mellett biztos a mozgás..
A sebmenti folyás. Normális. A savó és tört zsír jön ki rajta. Az fog is szivárogni. Ez a normális😉
A tüsszentés és a köhögés gyötrelmes. Szóval aki tudja kerülje😂😂
És köszönöm szépen jól esnek a szavak💖😘
Sziasztok.
Voltam a dokimnál.
Szóval. A pocak. Hát fog javulni hisz még van ott víz meg savó. Viszont a pocak marad. (Legalábbis az én esetemben)
Iszonyat sok volt a szövet és igazából azt mondta hogy mivel a seb egy masszívabb dolog mint maga a bőr ezért"lefűzi" a bőrt így alakul ki a pocak. Viszont jóhír mert azt mondta ha kicsit gyúrok hasra akkor a hasfal megerősödik és a kitüremkedő dolgokat megtartja, így javul a dolog.😏💪
Ja és klassz mert kiszedte az összes varratom ami mocskosul sz.r érzés volt de csak pár percig.
Szóval csajok ami a pocakot illeti mindenki próbálja megkérdezni a dokiját,de ezek szerint ez egy természetes jelenség.
Hát gyűlünk gyűlünk..😂
Mindenkinek nagyon friss még a műtét... szerintem ezzel jócskán kell várni,mert csóri testünk azért nagyon nagy traumán megy keresztül, szóval szerintem ne pánikoljunk.
Holnap beszélek a dokimmal és megkérdezem mi a véleménye a dologról. Addigis mindenki gondoljon arra jövőre mennyire irigy lesz rá mindenki a strandon,ha télen ráhasazunk a dolgokra😉😉 holnap írom mit tudtam meg😘
Sziasztok
Nekem júniusban volt a műtétem, ősszel lesz egy kicsi korrekciós műtetem, nem tisztult ki rendesen a savós cucc így visszanyitották a hasam. Mostmár egész szép, viszont nekem is van a vágás felett egy pici poci.... olvasom, hogy másnál is. Ez el fog tűnni vagy így marad?
Lányok!
A kompressziós ruha szorításán túl...én is nagy hasat látok magamnak!(((
Ha a felesleges bőrt kiszedte....akkor miért vagyok pocakos??(((
Na én is hülyére idegelem magam!((
Örülök....hogy ti is! :D :D :D
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?