Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A cicisek nagyon pörögnek,szoktam én is kukucskálni bár nekem tavalyi sztori de olyan keblek vannak mostanság. A hajamat ledobom tőlük. 😱😱😍
Amúgy kérdés. Ki hogy bírja az edzés mellőzését? Én már kivagyok nagyon,ez a biztonsági sétálgatás🙄🙄🙄
Illetve van aki még vizesedik? Én most leszek hatodik hetes és úgy döntött a hasam,hogy a seb felett kicsit még meg tart plusz folyadékot...
Nagyon leült a csapat Lányok!!a mellplasztikások aktivabbak...!!😵☺kivel mi ujság...??
Én hétfőn már 4hetes leszek!!hogy megy az idő😵amúgy már kurvára unom a hasszoritót,pláne igy h ottan van a cickom is☺kizárásos alapon hétfőn megyes magán uton trombózis ultrahangra,és hasi ultrahangra...majd irok h mi a diagnosztika☺
Még az nap forgató könyv szerint fel kell állni. Másnap sétálni kell. Utánna kötelező a menetelés😉
Az altatás és az azt következő hét elég kótyagos picit sétálsz de nem fogsz tudni nagyon sokat menni. Bár én asszem három vagy négy naposan egy kilométert totyogtam. Hajolni nem szabad emelni sem, ahogy andromeda is írta. Én öt hetesen emeltem először egy negyedig tele felmosó vödröt.
Szóval szumma: hétről hétre egyre többet de ha van mód legyen veled fixen az első két héten valaki... 😊😊
Igaz,hogy engem konkrétan nem kérdeztél...de gondolom nem haragszol meg ha válaszolok.)))
Én már a műtét másnapján le fel sétáltam...aznap is próbálkoztam,de mint korábban írtam az altatás nagyon kicsinált,ezért amiatt nem tudtam mászkálni.
Mozognod muszáj...!!!Ezzel nem kell feküdnöd..pihenned kell..ne emelj..ne cipelj...ne hajolj!
Úgyis fogod érezni mennyit bírsz!))
Missyke83, Dorinda Szabadoskinga, tőletek kérdeznék még pár dolgot.
Pár naposan mennyire megterhelő a séta vagy csak a mozgás? Itt nem tornára Gondolom, hanem csak a napi szinten történőre értem.
Két kicsi fiam van, ezért érdeklődőm. Lesz segítségem persze, de egész nap nem feküdhtek.
Szabadoskinga láttam neked már 3 Hetes, hogy viseled?
:)
Na de a lényeg,hogy túl vagy rajta. Mindenkinek más. 😉
Kenni nem kell a sebet max mellette ha száraz vagy vízhólyagos akkor dermazinnel de ennyi. Kötözni nekem folyamatosan gézlapokkal kell.. 🙄 úgy kivagyok tömve mint egy kismama. De a család jókat kacarászik rajtam ,hogy már látják,hogy szép anyuka leszek🙄😂😂
Bár csak öt hetes vagyok,de a dokim nekem azt mondta fél-egy évig nem érheti semilyen károsító fény a heget mert torzulhat. A cicimnél annyit mondott ha szoliba megyek ragasszam le.. de majd meginterjúvolom,jövőhéten úgyis megyek😉
Sziasztok!!!
...Hát Dorinda....a varratszedés nem volt egy pozitív élmény! :P
Egyik oldalon borzalmasan fájt....felordítottam....
aztán elnézést kértem!))))))DDD
Lényeg....holnaptól zuhanyozhatok!!!!
Nekem nem kell kennem semmivel sem..és kötöznöm sem kell!
Kompresziós ruha marad 4 hétig!(((
Nektek sem kell semmivel kezelni????
Szolizni...napozni mennyi idő után tudtok?(akik már rég túl vannak )
Köszi a bíztatást! Remélem javulni fog!
Néztem a képed! Nagyon szép lett a hasad! A heget meg úgy kell kereni.
Nekes volt esetleg olyan problémád:
6hós vagyok. Már nagyon szép lapos voltam(nem dagadtam, nem vizesedtem) most egy pár hete viszont megint durván elkezdett dagadni/puffadni. Lehet kicsit megeröltettem!
Érzem napközben is folyton az izomvarrást! Olyan izomlázszerű.
A dagadás viszont reggel valamivel jobb, estére meg brutál.
Volt valakinek hasonló ennyi idővel műtét után?
Update.
Akinek van seb összehúzó tapasz (bár akinek ugyancsak friss azoknál nem láttam) azoknak üzenem,hogy a sűrű johnsonse baby olaj a sűrű fajta oldja a ragacsot. A sebbenzin meg sem mozdította. 😉
Remélem nekemmis ilyen simàn megy!
😊
Köszi...de ahogy leìrtad...éreztem az egészet magamon!!
Brrrr))😰😰
😁😁
Nem kell félni a varratszedéstöl.. én sima kötözésre mentem erre a doki a nagy beszélgetés közbe betolja.
Oké ma kiszedjük a varratok.
Elkezdtem nevetni majd-MIIII... 😐😐😐
Mire észbe kaptam már szedte elő a steril ollót. Hát nem akarok hazudni de hideg meleg futkosott rajtam.
Oké akkor legyen.. és már csípte is a masnit az oldalamon.
A doki csak annyit mondott:Dorina, az elkövetkező öt percbe nem fog szeretni (persze őt nem lehet nem kedvelni😏)
Nem lesz kellemes de nem fáj. Feszítő érzés lesz. Négybe szedte ki a hosszu heget,de nem fájt csak mondom olyan nem jó. Olyan érzés mint amikor egy gilisztát akarsz kihuzni a földből csóri tartja magát nehézkes de kijön, ehhez adjál egy kis feszítő érzést és meg is vagyunk. 😉😉 a köldöknél SEMMIT SEM ÉRZEL. Azt huss kiszedi.
Szóval ne aggódj ez nem lesz rossz😉
Szia
Nagypn féltem a varratszedestol.Annyira,hogy bevettem egy fájdalomcsillapítót előtte.Mpst már tudom,hogy teljesen feleslegesen :) 2 és fél percig tartott az egesz és egyaltalan mem fajt.
Sziasztok lányok!
Jó olvasni benneteket!))
Megnyugodtam a nagy pocakkal kapcsolatban Dorinda,de csütörtökön én is megyek varratszedésre és rákérdezek a dokimtól,hogy normális folyamat ez?
Én sem kaptam vérhígítót,vki itt írta,hogy nem kapott,és fél a trombozistól.Nekem az orvos azt mondta nem tartja indokoltnak,hiszen mozgok,és lassítaná a sebgyógyulást.Gondolom más orvosnak is ez a véleménye.
Aki volt már varratszedésen,írja már meg léci...mennyire volt fájdalmas....ugyanis én nagyon félek tőle!!!
Gyógyuljatok!
Sziasztok! Hogyan tudok engedélyt kérni a naplókhoz?
Missyke83 így a 9.napon mik a tapasztalatok?
Na újabb paranoia.
Szóval esetleg valaki aki előrébb jár. A letapadás az így foltokba lehetséges? Mert eddig szép egységes volt a hasam,de ma fürdésnél láttam,hogy eléggé bekeményített a köldök egyik oldalán és mélyebben is van. Én csak arra tudok gondolni...
Nem emelek hajolok még mindig szóval tényleg nem teljesen értem a dolgokat...
Kinga. Írtam a naplódba😘
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?