Hármas sex? (beszélgetés)
Na a gyerekeknek lassan meg is lesz a karácsonyi ajándékuk.
Általában korán reggel van a parti.Ha bezárnánk az olyan lenne mintha mondanánk nekik hogy "héé gyerekek éppen szexelünk!" Legalábbis a nagyobbak részére ilyen lenne.ezért vagy este mikor már elaludtak ,de akkor becsukjuk az ajtót,vagy korán reggel van a parti dehát egy 6-kor ébredő csajszit néha kissé nehézkes beelőzni.szóval ez van.edzél is biztos nem árt meg neked.:))))))
Ahha :-)szegény Rudi.. bántottad?csak megakarta védeni az apuciját :-):-)Asszem már most elkezdek edzeni, hogy húsz év mulva meg tudjam védeni magam :-):-)hihi
Ugye milyen aranyosak tudnak lenni a gyerekek? Nem szoktad az ajtót zárni? Én annó galériát építettem a hálószobába. Aztán a gyerekek oda nem léphettek be soha. Nem is volt gondunk vvelük :-)
Ha most a hétvégén nem megy el apósomhoz akkor holnap délután ha úgy alakul befűzöm szerintem.Ferjem kiengesztelt úgyhogy minden ok.
Bizony Virágocska, már komaságot is vállaltam:-):-)
ÁÁÁáá,..... egy pótnagypapa! :) Úgy ez az év az "önkéntesség éve" :D
Sziasztok!
Verocska, megbeszélhetnéd anyósoddal, hogy esetleg rendszeresen, nem túl gyakran, mondjuk egy hónapban egyszer vállalhatná az összes gyerkőcöt néhány órára.
Vagy gyertek el hozzám :-)Egyik nap süttök ,főztök :-)A fiúké a gyerekek :-):-)Másik nap meg egymáséi lesztek csak :-):-):-)Agyerekek meg a miénk:-):-):-):-)
Én is belegondoltam milyen jó lenne ha kettesbe el tudnánk menni egyet sütizni.egyre inkább jár az agyam hogy valamelyik hétvégén beszélek anyósommal hogy két órára vállalja el a külköket az összeset.Kell hogy legyen időnk egymásra.
Háát :-)ember tervez, gyerek végez:-):-)Eszembe jutott valami :-):-)
Mármint nem kizárólag szex terén lett áthúzva, hanem mindenhogy. Ilyenkor fel tudnék robbanni, komolyan mondom, És bűntudatom van, amiért ezt érzem, bár tényleg nem a kislány felé érzem ezt, hanem "anyósék" felé.
Ma estére fantasztikus együttlétet terveztünk a párommal, már reggel a kocsiban beszéltünk róla, és azóta teljesen fel vagyok húzva, erre kiderült, h jön a kislánya a párom anyjáékhoz nagyszülői láthatásra. Örülök neki, h jön a kiscsaj, hiszen így is olyan ritkán látjuk, de igazán mondhatták volna a kedves anyjáék, mert így nem csak a ma este lett áthúzva (ez még a legkevesebb), de az egész délután és a holnapi nap. Én meg az ilyet nagyon-nagyon nem szeretem... :((((((((((((@@@@@@@@@@@@@
Ilyenek ezek az anyósok? Akkor nekem Nem'a is köll :-):-):-)
Hihi akkor csak ellenőrzést kaptál:)))))))))))))))))
Nekem még az ex anyósommal sincs bajom. Tegnap is felhívott telón. Igaz, hogy biztosan megnyomódott a gyors hívó gomb, mert nem szólt bele.:)))
hihihi akkor ejtelek anyósom listájáról,Nehogy már fuccs legyen!Hát hallod nagyon biztos vagy magadba hódítás terén.
Viszont megmondjam még mért nincs esélyed anyósomnál?Hát kedves nejed miatt te nős és nem házas emberke.
De aranyos vagy :-):-)De jó ám vendégnek lenni egy jó csajszinál, ugyhogy nem buta az a fickó :-)Persze mellettem eséje se lenne :-):-):-)hüpp meg hi:-)jól forgatom a kardot, főleg női szívben :-):-):-):-)hamar a lányom lennél, aztán fuccs a hármasnak :-):-)
Hát ez ellen azért volna kifogás.Először is az unokák nem engednék,másodszor a fiai akik olyan anyásak hogy szörnyű ők se engednék.A jelenlegi párjával 8 éve vannak együtt de eltelt 3-4 év mire bármit csinálhatott ott.Mindenre azt mondták hogy hagyja majd ők megcsinálják.Nehezen fogadták be.Mi 7 éve vagyunk együtt .amikor mi kettő ők 3 éve voltak együtt én már full otthonosan éreztem magam de P. még mindig úgy viselkedett mint aki vendég a háznál.Tehát ha el akarnád vinni meg kéne küzdened érte::)))))))))))))hihi látom karddal pajzsal ahogy a Kedvenc magyar tanárom harcol hihih:))))))))))))))))
Szerencsés vagy :-):-)P Puszi a zanyósodnak :-)Ha arra járok, viszem :-):-)
hehehehe ez tetszett.De az anyósom ahogy mondtam nagyon fiatalos éééés tőle örökölte a kedvesem a potenciáját.Tehát nem alszik meg a tej a szájába gondolom.))))))))))ééés itt most rakd el a piszkos fantáziád dewi nem arra gondoltam.
Szoktunk beszélgetni és mondott már nekem olyat hogy a Pál a barátja de nem érti hogy mért van olyan kevés szex köztük.A sógorom is nagyon odavan a szexért/nem tapasztalat hanem a barátnőm aki járt vele ő mondta/ szóval ez a család el van látva rendesen hmmmm hogy is fogalmazzam?
Na mindegy a léányeg hogy anyósom emberileg is jó ember tehát akivel együtt van az csak jól jár vele.Jelenleg van barátja ...mindegy ezt hagyuk nem akarom kibeszélni.Szóval amilyen pechem van a sdaját családommal olyan mázlim van az új családommal.
Jobb vagyok,bébym :-)Álmodni se tudsz ijet :-):-)de nekem csak olyan jöhet, akinek még nem kell sikosító:-)Vigyázok az egyetlenke kintsemre :-):-)
Az anyósom mennyis várjunk csak.53-as tán.De min 10 évet letagadhatna.De inkább 15 év.
Hahh méghogy az anyóst is..még az kéne.Mondjuk az én anyósom nagyon fiatalos fitt nőci.Igaz igyekszik irányítani de nagyon segítőkész.Ha olyan ember vagy amilyennek gondollak dewikém és itt laknál a közelbe még be is mutatnálak neki
Tehát mindenkinek.amint sikerült kipréselnem hol van a kép...már persze ha éppen nem duzzog a drága.egész délután hagytam játszani éls amikor fürdeni akart még ő volt megsértve hogy sose haggyuk nyugottan gépezni.Mikor pedig én egy árva szóval se mondtam neki előtte hogy ,"menny mán mert köll a gép!!"
Ok majd írok amint kint van
Eddig nekem sem volt bajom egyikkel sem, de ki tudja.........:)
Én a zannyósot is csípem, ha jó a lánya:-):-):-)
További ajánlott fórumok: