Hármas sex? (beszélgetés)
Igazad van. Ricsi és Niki tiszta Te vagy!
Ronit meg kell néznem jobban, h tényleg kutyulmány-e. :)
ez egy nagyon előnyös kép róla.
.
Szőkés, hosszú haj: stim.
Kék szem: stim.
Fehér bőr: stim.
Kedves: asszem stim. :D
160-165 cm: stim.
60kg: nem stim.
Cserfes: stim.
:D:D:D Te jó ég! Ezt nagyon eltaláltad.
Mit szólnátok, ha játszanánk előtte egyet?
Próbáljátok megtippelni, milyen lehetek! :)))
Hát mindig szerettem volna hullámos hajat.Csak egy évet kéne várnod és már coffos lehetnék ha akarnék.Nagyon gyorsan nő a hajam.Most éppen a rövid korszakomat élem a rövid melíros.De már hajlok a félhosszú daueroltra.Ha lehet szintén melírral.Ugyanis ha a hajam nem bírja a kiképzést,elég várnom 4-5 hónapot és levághatja az egész daueros melíros hajam a fodrász és lám egy új frizu.Nagyon gyorsan nő a hajam tényleg.A fodrász is tudja.Mikor a hosszú hajam levágattam ott sopánkodott egy nő hogy "de kár érte" de megnyugtatta a fodrászom hogy "egy év és már vállon alul ér neki"
szóval extra jó hajam van.A lányomnak már váll alá ér ő is örökölte a gyors hajnövést.))))))))))))))))))
Verocska!
Gyönyörű gyerekeid vannak! A nagylánykád tényleg nagy, igazi csajos, ahogy pózol a fotón. :) A fiúkon pedig látszik, h rosszcsontok, de szerintem a fiúknak rosszcsontnak is kell lenniük!
Egyébként téged hosszú hajúnak gondoltalak, a többi nagyjából stimmel, mint amire gondoltam, de azt hittem, h mondjuk hosszú, világos barna, hullámos hajad van. Nem tudom, miért. :D
De köszi a képeket!
Megtévesztő a kép mert sajna enyhén moletti vagyok de azért nem panaszkodom:))))))hmmm tényleg szép vagyok:)))))))))))))
A kölkeim vitán felül szépek.a nagy fiamról tezsek fel közelit majd nézzétek meg a szemét.Csábos szempillái vannak.
Teljes mértékben igazat adok abban, amit mondtál. A gyerek érdekei a legfontosabbak (az ex is ezt mondja mindig, amikor az apa láthatásában kell ilyen-olyan külön órákra vagy programokra vinni a kislányt), de valahogy mégis azt érzem, h rugalmatlan, ergó a saját érdekeit helyezi előtérbe. Mindegy, nem az én tisztem beleszólni a dolgokba, ez rájuk tartozik. :)
Az biztos (bár nem kerültem ilyen helyzetbe sosem, és remélem nem is fogom), de úgy érzem, h ha velem történne hasonló, tudok úgy gondolkodni, h félreteszem a saját sértettségemet, vagy haragomat, amit esetleg a gyerekem apja iránt érzek, és elfogadom, h a gyereknek az apjára is ugyanolyan szüksége van, mint az anyjára.